Springfield Missouri Convention & Visitors Bureau

815 E. St. Louis St., Suite 100 65806

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Het hart en de ziel van Springfield, Missouri is geworteld in zijn oprechte toewijding aan hard werken en innovatie van eigen bodem. Met een unieke mix van de vitaliteit en gemakken van een metropool in combinatie met de warme gastvrijheid die doet denken aan een kleine stad, is Springfield een ideale plek voor zaken, congressen en evenementen. De stad biedt een scala aan nieuwe en bijgewerkte faciliteiten voor verschillende evenementen, en onze diensten kunnen worden aangepast aan uw behoeften om ervoor te zorgen dat uw evenement een succes wordt. Bezoekers van het evenement zullen genieten van de unieke cultuur van de binnenstad van Springfield en een overvloed aan eetgelegenheden en spannende, gezinsvriendelijke attracties. Het centrum van Springfield combineert moderne voorzieningen met historische charme en biedt een kijkje in de bruisende handel en de unieke kunstscene van Springfield, evenals een groot aantal lokale restaurants, bars, vintagewinkels en boetieks. De stad heeft ook meer dan 1.000 lokale eetgelegenheden met een breed scala aan gerechten, van klassieke gerechten uit het Midwesten tot verse maaltijden van boer tot bord en zelfs een verscheidenheid aan exotische internationale smaken. Bezoekers van het evenement kunnen ook hun honger naar avontuur stillen door een bezoek te brengen aan de originele en grootste Bass Pro Shops Outdoor World, met bijna 500.000 vierkante meter gewijd aan het vieren van de schoonheid van de natuur, of een ritje maken met een door Jeep getrokken tram door de enige rodelgrot van Noord-Amerika bij Fantastic Caverns. Honkbalfans kunnen ook van dichtbij kennismaken met de Major Leaguers van morgen tijdens een wedstrijd van de Springfield Cardinals, een dubbel-A-filiaal van de World Series-kampioen St. Louis Cardinals, op Hammons Field. Met zoveel te bieden is Springfield een bestemming die gegarandeerd uw evenement onvergetelijk zal maken, en waar uw bedrijf u ook naartoe brengt in Springfield, wij zorgen ervoor dat u zich altijd thuis voelt.

Promoties

Incentives Plus

01-07-2024 – 31-12-2024

Benodigde datums

  • 01-08-202431-03-2026

Bereikbaarheid

Springfield is de derde grootste stad van Missouri, gelegen nabij de geografische en bevolkingscentra van de 48 aangrenzende staten. De belangrijkste snelwegen en Interstate 44 leiden rechtstreeks naar de stad, en de nationale luchthaven Springfield-Branson (SGF) biedt dagelijkse rechtstreekse vluchten naar 13 grote hubs in de Verenigde Staten en wordt bediend door American, Delta, United en Allegiant Airlines.

Afstand vanaf vliegveld

  • Regionale luchthaven Springfield-Branson

    5 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Wonders of Wildlife National Museum Aquarium

Museum
In levendige en uitgestrekte aquaria en aquatische habitats kunnen bezoekers zich onderdompelen in een rivier vol piranha's, ontdekken hoe het is om een pijlstaartrog aan te raken, een onderwatertunnel te doorkruisen omringd door riviermonsters en zich tussen spectaculaire haaien in de diepten van de oceaan te storten. * 350.000 vierkante meter grote attractie voor vissen en dieren in het wild * 2,5 kilometer aan paden door meeslepende tentoonstellingen en displays * 1,5 miljoen liter aquariumavonturen van wereldklasse met zoetwater- en zoutwaterhabitats * 35.000 levende vissen, zoogdieren, reptielen, amfibieën en vogels die meer dan 800 soorten vertegenwoordigen *Meer dan 40 toonaangevende natuurbeschermingsorganisaties hebben bijgedragen aan Wonders of Wildlife
Sunshine Street 500 W.
Springfield, MO, US 65807

Getaway Minigolf

Recreatie
Getaway Golf is een boeiende, interactieve en leerzame versie van minigolf. Deze unieke uitgaansgelegenheid (aantrekkelijk voor alle leeftijden en ADA-compatibel) heeft als thema reizen en zal de belangrijkste bestemmingen in de Verenigde Staten en de rest van de wereld presenteren. Van het gevoel alsof je zwemt in het Great Barrier Reef tot een wandeling door de Grand Canyon, dit is zeker een ervaring die je nooit zult vergeten.
3833 E. Sunshine St.
Springfield, MO, US 65809

Van Andy B

Recreatie
Andy B's Bowl Social is je ultieme ontmoetingsplaats! Of je nu op zoek bent naar een happy hour halverwege de week, een ouderwetse date-avond of een vrijdagavondje uit met het gezin, Andy B's heeft voor elk wat wils. Kies uit een mix van sociale games en attracties die op elke leeftijd tot vriendschappelijke concurrentie zullen leiden. We hebben het over bowlen, arcadegames, virtual reality en ondergrondse lasergames, naast een eersteklas restaurant en bar. Heb je een aankomend evenement of feest om voor te plannen? Verbeter het spel tijdens je volgende bijeenkomst bij Andy B's. Met onbeperkt entertainment, cateringmogelijkheden onder leiding van de chef en toegewijd personeel is uw evenement zeker een publiekslieveling. Maak het leuk, maak de hele groep blij en maak je budget op één plek.
1127 E. Battlefield Road
Springfield, MO, US 65807

Automuseum Route 66

Museum
Het Route 66 Car Museum in Springfield is gewijd aan de presentatie en het behoud van enkele van de meest typische en mooiste klassieke sportwagens en klassieke auto's uit de geschiedenis. Ons museum is open voor het publiek en bedient met trots bezoekers van over de hele wereld.
W. College Street 1634
Springfield, MO, US 65806

Ozark Greenways

Recreatie
Wij zijn de drijvende kracht achter een gepland systeem van meer dan 200 kilometer lange routes voor meerdere doeleinden. Een dynamisch netwerk van verbonden stromen, parken, bedrijven en buurten dat zorgt voor het plezier en de economische ontwikkeling van onze gemeenschap. Routes spelen een cruciale rol in de kwaliteit van leven in onze gemeenschap en maken dit een geweldige plek om te wonen, te werken en te spelen. Met een parcours van 110 kilometer is er voor elk wat wils, ongeacht leeftijd, vaardigheden of interesses.
Postbus 50733
650 N. Boonville, Suite 201
Springfield, MO, US 65805

Ozarks Tap and Pour

Recreatie
Een nieuw seizoen van het populaire Ozarks Tap and Pour loopt van 1 juni 2023 tot en met 31 mei 2024. Met 23 deelnemende ambachtelijke drankenmakers is dit een tour door de Ozarks die je niet wilt missen!
815 E. St. Louis Street,
Stap 100
Springfield, MO, US 65806

Big Shots Golf

Recreatie
Bij BigShots Golf vind je 12 hectare waanzinnig, eindeloos plezier, compleet met 56 baaien, een minigolfbaan met zes holes, overheerlijke foodie-creaties uit onze eigen keuken en nog veel meer. Zowel professionele spelers als nieuwkomers vermaken zich met onze 3D-augmented reality-technologie, die een nieuwe draai geeft aan het golfspel. Is golf niet jouw ding? Geen zorgen, we staan voor je klaar. Leun achterover en ontspan terwijl je heerlijk eten en handgemaakte cocktails deelt met de mensen van wie je het meest houdt. Het draait allemaal om het samenbrengen van mensen om samen te lachen en leuke tijden te beleven. Dus pak je vrienden, zoek je familie en kom je BigShot nemen.
1930 E. Kearney St.
Springfield, MO, US 65803

Ozarks Coffee Trail

Recreatie
De Ozark Coffee Trail 2022-23 is terug met nieuwe locaties en oude favorieten! Meld je vandaag nog aan en begin met het proeven van enkele van de beste bieren in de Ozarks. Check in op tien locaties met de mobiele pas en ontvang een gratis verzamelbeker (zolang de voorraad strekt).
815 E. St. Louis Street,
Stap 100
Springfield, MO, US 65806

Congrescentra

  • Springfield Exposition Center

    Omringd door de geweldige winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden van Springfield en op slechts een steenworp afstand van het centrum, is het Springfield Exposition Center de belangrijkste evenementenlocatie van het Midwesten waar beurzen, congressen, concerten en sportevenementen worden gehouden.

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 16 – Aug 15
Voor- en naseizoen
Aug 16 – Oct 31
Apr 1 – May 15
Laagseizoen
Jan 1 – Mar 31
Nov 1 – Dec 31