Visit South Walton

25777 U.S. Hwy. 331 South 32459-1248

Waarom kiezen voor onze bestemming?

South Walton, een verzameling van 16 strandwijken aan de kust, strekt zich uit langs een adembenemende kustlijn van 42 kilometer in het hart van de Golfkust van Noordwest-Florida. Suikerwitte zandstranden en turquoise wateren bieden een natuurlijke omgeving voor een productieve maar ontspannen vergadering. Er is een verscheidenheid aan vergaderfaciliteiten en accommodaties beschikbaar, van resorts met volledige service tot huisjes aan het strand. Prachtige stranden, aangevuld met accommodaties van wereldklasse, prijswinnende restaurants, diverse winkels, kunst en buitenactiviteiten zijn hier te vinden. Een ongerepte en natuurlijke omgeving, een gematigd klimaat het hele jaar door, een scala aan activiteiten en een breed scala aan accommodaties maken South Walton tot de ideale bestemming voor vergaderingen. Verschillende vergaderlocaties in South Walton bieden plaats aan 6 tot 1.600. Grote groepen trekken naar het Hilton Sandestin Beach Golf Resort & Spa, Sandestin Golf and Beach Resort, Embassy Suites at Miramar Beach en Seascape Golf, Beach and Tennis Resort. Ze bieden allemaal een verscheidenheid aan vergaderruimtes en accommodaties, evenals voorzieningen waar bezoekers en hun families van kunnen genieten in hun vrije tijd. Kleinere groepen van 2 tot 300 trekken zich terug in gemeenschappen zoals The Pearl in Rosemary Beach, WaterColor Inn en Hyatt Place, die allemaal een authentiek gemeenschapsleven, traditionele zuidelijke gastvrijheid en een toevluchtsoord bieden voor een snelle levensstijl. Hun gemeenschapsfilosofie — plannen maken voor de toekomst door het verleden opnieuw te interpreteren — maakt deze locaties ideaal voor incentive-retraites, kleine bestuursvergaderingen en teambuilding. Nog een andere ideale locatie voor kleinere groepen is TOPS'L Beach & Racquet Resort naast Topsail Hill State Preserve, het meest ongerepte kustbezit in Florida.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven Northwest Florida Beaches

    31 mijl van stadscentrum

  • Regionale luchthaven Noordwest-Florida

    34 mijl van stadscentrum

  • Regionale luchthaven Pensacola Gulf Coast

    72 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Golfbanen

Recreatie
Golfliefhebbers willen een balletje slaan op een van de vele veelgeprezen banen. Met 207 uitdagende holes op de best beoordeelde, professioneel ontworpen en goed onderhouden banen van de Golf is een dag doorbrengen op de greens normaal. Maak een wandeling naar: Golf- en strandclub van Santa Rosa Golfclub Camp Creek Golfclub Raven Golfclub Burnt Pine De Links-cursus Golfclub Seascape Golfclub Baytowne Golftuin Golfclub Windswept Dunes
Santa Rosa-strand, FL 32459

Timpoochee-fietspad

Recreatie
Fiets over de Timpoochee Trail, een verhard pad van 19 mijl dat langs Scenic 30A kronkelt en uitzicht biedt op de zeldzame duinmeren aan de kust, de Golf van Mexico en 12 van de charmante strandwijken van South Walton.
Santa Rosa-strand, FL

YOLO

Recreatie
YOLO boarding (een afkorting voor You Only Live Once) houdt in dat je rechtop staat en peddelt op een groot, comfortabel longboard. Yolo-ing is geëvolueerd van zijn oorsprong als surfer naar een veel mildere manier om van de tijd op het water te genieten vanuit een nieuw perspectief. Beleef deze nieuwe watersport door te peddelen met dolfijnen of stiekem op blauwe krabben te kruipen, langs te komen bij je favoriete surfvakantie of gewoon te genieten van het uitzicht.
Santa Rosa-strand, FL 32459

Kajakken

Recreatie
Kajak in de Golf van Mexico of in een van de zeldzame duinmeren aan de kust van South Walton en geniet van het ontdekken van de unieke planten en dieren die in het gebied voorkomen.
Santa Rosa-strand, FL

Fabriekswinkels in Silver Sands

Winkelen
Met meer dan 100 designernamen en gelegen op slechts enkele minuten van de prachtige witte zandstranden en smaragdgroene wateren van South Walton, is Silver Sands een paradijs voor winkelliefhebbers!
10562 Emerald Coast Parkway
Miramar strand, FL, US 32550

Visexcursies

Recreatie
Boek je volgende visexcursie met een van de lokale vissers in Grayton Beach. Vanaf de kust vertrekken groepen op zoek naar bekende vangsten zoals rode snapper, tandbaars, cobia, amberjack en koningsmakreel.
Grayton Beach, FL 32459

Het dorp Baytowne Wharf

Nachtleven
Het dorp Baytowne Wharf is het „hart en ziel” van Sandestin en met zijn overvloed aan winkels en restaurants is The Village een ideale plek voor groepen om samen te komen. Na zonsondergang komt Baytowne Wharf tot leven met livemuziek en entertainment. Bezoekers kunnen achterover leunen, een praatje maken en genieten van het geliefde Happy Hour terwijl ze de verschillende bars en nachtclubs van het dorp verkennen.
9300 Emerald Coast Parkway
Sandestin, FL, US 32550

Sunquest Cruises

Nachtleven
Stap aan boord van het luxe jacht Solaris van SunQuest Cruises voor een dinercruise en kijk naar de zonsondergang boven de Choctawhatchee Bay terwijl je geniet van een avond vol live-entertainment, kunstzinnige gastronomische gerechten en een full-service bar.

Meer

Extra informatie

Het verkoopteam van South Walton helpt vergaderplanners bij het selecteren van de ideale locatie die aan hun specifieke behoeften voldoet. Wij zijn gespecialiseerd in het voldoen aan de behoeften van groepen, van het organiseren van bezoeken ter plaatse, het verspreiden van RFP's en creatieve ideeën over bezoekersopbouw. South Walton is een handige reisbestemming vanuit zuidoostelijke steden en reizen is handig omdat er drie regionale luchthavens in de buurt zijn: Destin-Fort Walton Beach Airport (VPS), Northwest Florida Beaches International Airport (ECP) en Pensacola Regional (PNS) met directe vluchten naar Atlanta, Baltimore, Charlotte, Dallas, Houston, Memphis, Nashville, Washington DC, St. Louis (seizoensgebonden).

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?