Sheraton Sioux Falls & Convention Center

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Noordwestlaan 1211 Sioux-watervallen, SD 57104

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Bekroningen

TripAdvisor - GreenPartner

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Roomservice
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Gratis vliegveldshuttle
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 4 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Sheraton Sioux Falls & Convention Center

Totale vergaderruimte5.930 ft²
Vergaderzalen10
Grootste zaal2.600 ft²
Op één na grootste zaal1.300 ft²
Tentoonstellingsruimte35.000 ft²

Plattegronden

Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers243
Eenpersoons (1 bed)125
Tweepersoons (2 bedden)109
Suites6
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 129,00 – US$ 229,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 139,00 – US$ 249,00
Belastingtarief9,7%

Lokale attracties

Fernson Brewing Company

Recreatie
Op 12 minutes afstand
Tijdens het brouwen met zijn vrienden zei Blake dat hij bezig was met een bedrijfsplan om een brouwerij te bouwen in Sioux Falls. Een van de „vrienden” was toevallig Rob Green. Rob kwam naar voren en zei: „Hé, je moet met mijn zwager, Derek, praten. Hij werkt ook aan een bedrijfsplan voor brouwerijen.” En zo kwam het paar bij elkaar, wisselden briefjes uit, brouwden samen en werden al snel bondgenoten. Er werd een nieuw bedrijfsplan in gang gezet. Toen de financiering eenmaal rond was en een magazijn van 12.000 vierkante meter was veiliggesteld, gingen ze aan de slag met het ontwerp van de brouwerij. Riccardo vroeg bij het bedrijf betrekken was ook cruciaal om de brouwerij op het juiste pad te brengen. Fernson Brewing Company is hard op weg om een regionale brouwerij te worden die bekend staat om het samenbrengen van mensen onder het genot van unieke handgemaakte bieren. Breng je kamersleutel mee van het Sheraton en ontvang $1 korting op een tapbiertje.
1400 G ROBUUST DROOG,
Sioux-watervallen, SD 57104

Regionale luchthaven Sioux Falls

Vliegveld
Op 5 minutes afstand
De regionale luchthaven van Sioux Falls (FSD) is ook bekend als Joe Foss Field, ter ere van brigadegeneraal Joseph J. Foss, een voormalig toppiloot uit de Tweede Wereldoorlog, gouverneur en oprichter van de South Dakota Air National Guard (SDANG). Het is de grootste luchthaven in South Dakota en bedient Zuid-Dakota, SW Minnesota en NW Iowa met geregelde passagiersdiensten, nachtvracht, complete algemene luchtvaartdiensten en een Amerikaanse douanehaven van binnenkomst.
Jaycee Lane 2801
Sioux-watervallen, SD, US 57104

Black Hills

Sportcomplex Sanford

Recreatie
Op 12 minutes afstand
Het Sanford Sports Complex is 162 hectare groot: Het Sanford FIELDHOUSE is de belangrijkste indoorsportfaciliteit voor lokale, regionale en nationale atletiektraining, voetbal, honkbal, voetbal, gemengde sportcompetities en POWER-fitnessprogramma's. Het Sanford Pentagon is een multifunctionele faciliteit van 160.000 vierkante meter met maximaal 11 basketbal- en volleybalvelden. Het is de thuisbasis van de Heritage Court Arena, die plaats biedt aan 3.223 fans, de South Dakota High School Basketball Hall of Fame en Sanford POWER Basketball and Volleyball Academies.Het South Dakota Junior Football Park-complex omvat negen grote voetbalveldcomplexen en is ongeëvenaard in deze regio. De Scheels Ice Plex herbergt drie grote ijskapencomplexen. Huur de Field Turf®! We bieden 62.000 vierkante meter veldgras, perfect voor binnensporttrainingen, feesten, zakelijke evenementen en privé- of competitie-evenementen. Huur de Field Turf® als één geheel of verdeel hem in vier afzonderlijke velden.Huether Family Match Pointe, oorspronkelijk het Community Indoor Tennis Center (CITC) genoemd, is een nieuw, openbaar indoortenniscentrum dat beschikbaar is voor de hele gemeenschap
2210 W. Pentagon Place
Sioux-watervallen, SD, US 57107

St. Joseph-kathedraal

521 N Duluth Ave, Sioux Falls, Verenigde Staten 57104
Sioux-watervallen, SD, US 57104

SculptureWalk Sioux Falls

300 S Phillips Ave l104, Sioux Falls, South Dakota
Sioux-watervallen, SD, US 57104

Sioux Falls in het centrum

Winkelen
Op 2 mi. afstand
Downtown Sioux Falls is het hart van de stad, met een bruisende zorgeloze sfeer, een cultureel feest en een verfijnde stijl. Kunst en amusement zijn er altijd in overvloed, evenals een gevarieerd aanbod aan restaurants en speciaalzaken. Met een volledige evenementenkalender het hele jaar door is dit de perfecte plek om het hele gezin mee te nemen. Als je op zoek bent naar een avondje uit, is het nachtleven ook altijd leuk!

Denny Sanford Premier Center

Recreatie
Op 1 minute afstand
Het Denny Sanford PREMIER Center, verbonden aan het bestaande Convention Center en de Arena, is de grootste locatie tussen Omaha en Fargo, en van Minneapolis/St. Paul tot Denver. Het Denny Sanford PREMIER Center is een multifunctionele faciliteit waar sportevenementen, concerten, congressen, vergaderingen, banketten en meer worden gehouden. Het gebouw biedt plaats aan maximaal 12.000 zitplaatsen voor concerten. De faciliteit met vier verdiepingen bestaat uit het evenementniveau, het niveau van de hoofdhal, het suite-niveau en het bovenste niveau van de hal. Er zijn 22 suites en 18 logeboxen.
Westweg 1021 N
Sioux-watervallen, SD, US 57101

Meer

Het Sheraton Hotel biedt een eersteklas ervaring met de beste service en voorzieningen. Het hotel beschikt over 243 elegant ingerichte kamers en suites, ideaal voor zakenreizigers of vakantiegangers. Er is gratis breedbandinternet beschikbaar in alle gasten- en vergaderzalen. Dit hotel in atriumstijl biedt ontspanning zodra u onze deuren binnenstapt met rustige watervallen, een replica van Falls Park, omgeven door prachtige planten en rivierrotsen. Onze Falling Water Grille biedt ontbijt, lunch en diner met een scala aan items om uit te kiezen. Kom langs in onze Waters Edge Bar voor een lokaal gebrouwen biertje, een glas wijn of een cocktail. Via een overdekte loopbrug verbonden met de Sioux Falls Arena, het Convention Center en het Denny Sanford Premier Center en op loopafstand van het Sioux Falls Baseball Stadium is er altijd iets om van te genieten. De regionale luchthaven van Sioux Falls ligt op 3,2 km van onze voordeur. Onze gratis pendeldienst van en naar de luchthaven brengt u gemakkelijk van en naar.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Oct 31
Mar 1 – Mar 31
Voor- en naseizoen
Apr 1 – May 31
Jun 1 – Jul 31
Laagseizoen
Jan 1 – Feb 28
Nov 1 – Dec 31
Aug 1 – Aug 30

Annuleringsbeleid

48 uur

Beperkingen voor faciliteiten

De belasting op eten en drinken bedraagt 7,2%. AV- en vergaderzaalbelasting 6,2% Accommodaties bedragen 9,7% plus $2,00 per kamer voor biedbelasting. We zijn via een afgesloten, geklimatiseerde loopbrug verbonden met het Sioux Falls Convention Center, het Denny Sanford Premier Center en de Sioux Falls Arena. Arena (6.200 zitplaatsen) Conventiecentrum (80.000 vierkante voet) Denny Sanford Premier Center (12.000 zitplaatsen) Kenmerken van het Sioux Falls Convention Center: 12 vergaderruimten 80.000 vierkante voet in totaal Een tentoonstellingsruimte van 33.600 vierkante meter met plafonds van 25 meter Een balzaal van 16.800 vierkante meter met plafonds van 25 meter All-inclusive culinaire diensten met bekroonde chef-koks Vier laadkades met directe toegang tot de expositiehal Volledige nutsvoorzieningen op de beursvloer Interne technische en mediadiensten Interne ondersteuning op het gebied van marketing en public relations Sheraton Sioux Falls heeft de volgende vergaderruimte: 5.000 m² aan vergaderruimte Ideale Meet & Feed, 120 deelnemers Geschikt voor meer mensen met cocktailrecepties, waarbij gebruik wordt gemaakt van onze balzaal, restaurant en atrium met waterval.

Extra informatie

We staan voor u klaar en danken u voor uw interesse om uw groep of evenement te mogen organiseren. Begrijp alsjeblieft dat in deze wereldwijde tijd van crisisrespons de reactietijden zullen worden uitgesteld. Ons team is toegewijd aan u en zal uw RFP zo snel mogelijk beantwoorden. Bedankt voor je begrip. Wist je dat dit een huisdiervriendelijk hotel is? We verwelkomen uw gezinshond.. Al onze ruime kamers hebben alles wat u nodig heeft voor een comfortabel thuis weg van huis. Blijf verbonden met gratis draadloos breedbandinternet. Geniet van een zalige nachtrust in het Sheraton Sleep Experience® Bed. De kamers van de Sheraton Club bevinden zich op onze beveiligde voorkeursverdieping en bieden hoogwaardige voorzieningen. Daarnaast hebben Club-gasten ook speciale toegang tot de Sheraton Club Lounge. De Club Lounge is een ontspannende, luxe ruimte en biedt een gratis ontbijt,'s avonds hors d'oeuvres en een verscheidenheid aan drankjes die u kunt kopen.