Hilton Garden Inn Sioux Falls South

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
5300 South Grand Circle Sioux-watervallen, SD 57108

Beoordelingen

Northstar
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Gratis vliegveldshuttle
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Afstand vanaf vliegveld

  • 12 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Hilton Garden Inn Sioux Falls South

Totale vergaderruimte3.696 ft²
Vergaderzalen6
Grootste zaal3.672 ft²
Op één na grootste zaal2.550 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers103
Eenpersoons (1 bed)40
Tweepersoons (2 bedden)52
Suites11

Lokale attracties

Universiteit van Augustana

Universiteit
Op 4 mi. afstand
Augustana, opgericht in 1860, is een selectieve, uitgebreide universiteit die verbonden is aan de Lutherse Kerk. Met meer dan 100 majors, minors en pre-professionele programma's voor studenten, samen met programma's voor graduate degree en permanente educatie, zet de universiteit zich in om levens te verrijken en ontwikkeling te bevorderen door een basis in de vrije kunsten te combineren met professionele vaardigheden en geavanceerde studie. Augustana bedient meer dan 2.100 studenten uit 42 staten en 35 landen. De meeste maken deel uit van onze woongemeenschap en noemen onze campus van 100 hectare hun thuis. Onze programma's voor afgestudeerden en permanente educatie zijn bedoeld voor studenten online en op tijden die geschikt zijn voor volwassen leerlingen.
S Summit Avenue 2001
Sioux-watervallen, SD 57197

Het winkelcentrum Empire

Winkelen
Op 4 blocks afstand
Terwijl u in The Empire Mall bent, kunt u genieten van onze vele eetgelegenheden, waaronder het Harvest Cafe Court, dat beschikt over 10 restaurants met opties voor iedereen. Als je op zoek bent naar een geweldige plek om wat meer ontspannen te dineren, bekijk dan een van onze geweldige full-service eetgelegenheden, waaronder Applebees, Red Lobster, Texas Roadhouse en het Royal Fork Buffet.
Empire Mall, 5000 W.
41st Street en I-29
Sioux-watervallen, SD, US 57106

Vlinderhuis en aquarium

Recreatie
Op 1 mi. afstand
4320 South Oxbow Avenue
Sioux-watervallen, SD 57106

De buitencampus

Recreatie
Op 1 mi. afstand
De Outdoor Campus in Sioux Falls is het belangrijkste centrum voor buitenschoolonderwijs voor vaardigheden in South Dakota. Door de zorgvuldige begeleiding van medewerkers en vrijwilligers word je betrokken bij activiteiten waar je nooit aan had gedacht: jagen en vissen, langlaufen, pijl en boog schieten, wild koken in een Nederlandse oven, tuinieren voor vlinders en meer! Bezoek ons op elk gewenst moment en neem je familie en vrienden mee. Als je dat doet, wees dan niet verbaasd als we je binnenhalen. We hebben een korps van meer dan 150 vrijwilligers om ons te helpen onze bezoekers te verwelkomen en te instrueren.
4500 S Oxbow Avenue,
Sioux-watervallen, SD 57106

Sioux Falls in het centrum

Recreatie
Op 7 mi. afstand
Downtown Sioux Falls nodigt u uit om de perfecte mix van zorgeloze geest, cultureel feest en verfijnde stijl te ervaren. Van musea tot een unieke selectie van eetgelegenheden en speciaalzaken tot een volledige agenda met evenementen en activiteiten - er gebeurt altijd iets in het centrum van Sioux Falls!
Phillips Avenue 230 S
Suite 102
Sioux-watervallen, SD, US 57104

Universiteit van Sioux Falls

Universiteit
Op 4 mi. afstand
De University of Sioux Falls, gevestigd in Sioux Falls, South Dakota, werd opgericht in 1883 en is een christelijke Liberal Arts University die verbonden is aan de American Baptist Churches, U.S.A. USF is een onafhankelijke instelling zonder winstoogmerk. De toegewijde faculteit integreert opzettelijk geloof en leren, helpt studenten hun roeping in hun loopbaan te ontdekken en bereidt hen voor om God en de mensheid te dienen. Met een stagepercentage van 99% leven onze alumni het motto Culture for Service van USF na in hun beroep, gezin en gemeenschap.
22e Weststraat 1101
Sioux-watervallen, SD, US 57105

Familieboerderijen in Stensland

Recreatie
Op 18 mi. afstand
Als we 'familieboerderijen' zeggen, maken we geen grapje! Elk lid van onze familie is betrokken en toegewijd aan onze missie. Jason en Justin runnen voornamelijk de creamery. Kyle is verantwoordelijk voor de landbouwactiviteiten met de hulp van Doug. Leah runt de Sioux Falls-winkel en houdt toezicht op alle marketing. Mark beheert onze Sioux Falls-winkel. Paige helpt bij het bestellen en social media. Chelsea coördineert onze reizen. Maar misschien is het mooiste werk van Mona: al ons ijs maken. En als het op de kinderen aankomt, kun je ze zien, nou ja, vrijwel overal waar we zijn! Ze vinden het heerlijk om betrokken te zijn en op elke mogelijke manier te helpen. Maar uiteindelijk zou niemand van ons zijn waar we zijn zonder de twee liefste mensen die er zijn: Art & Rosie Stensland (midden). Zij zijn onze grootste supporters en op 87-jarige leeftijd brengt Art zelfs het grootste deel van zijn dagen nog steeds op de boerderij door.
Ashleystraat 1664
Larchwood, IA 51241

Wild Water West Waterpark

Recreatie
Op 8 mi. afstand
Als grootste waterpark in de staat is Wild Water West het beste zomerentertainment in South Dakota! We bieden al meer dan 30 jaar veilig familieplezier. Elk jaar komen er duizenden mensen op bezoek, van heinde en verre. Met water- en landattracties voor jong en oud van hart kan iedereen zich uitleven.
26767 466th Avenue
Sioux-watervallen, SD 57106

Meer

Het Hilton Garden Inn Sioux Falls South is gunstig gelegen nabij de grote kruising van de I-229 en Louise Ave, waardoor uw gasten die met de auto reizen gemakkelijk kunnen navigeren. Voor degenen die naar de stad vliegen, kunnen we onze gratis pendeldienst naar de luchthaven verzorgen voor een korte rit van 15 minuten ten zuidwesten van de regionale luchthaven van Sioux Falls. Gasten hebben de mogelijkheid om te dineren in ons Garden Grille Restaurant voor ontbijt en diner of om een mix van lokale lekkernijen en snacks van bekende merken te kopen bij The Shop, direct naast de receptie. Het Hilton Garden Inn Sioux Falls South ligt in het groeiende zakendistrict in het zuidwesten en ligt ook vlak bij bekroonde lokale restaurants, winkels en activiteiten. Voor degenen die op zoek zijn naar een beetje avontuur, zijn er verschillende attracties in de buurt, zoals: de Outdoor Campus voor kajakexcursies en boogschietlessen; Butterfly House & Aquarium voor een tropisch binnenverblijf; winkel voor luxe artikelen, sportartikelen en alles daartussenin in The Empire Mall; of ontsnap naar het grootste openluchtwaterpark van South Dakota in Wild Water West. Het Hilton Garden Inn Sioux Falls South biedt 4.000 vierkante meter aan flexibele vergader- en prefunctieruimte, waaronder een balzaal van 3600 vierkante meter. De Garden Ballroom heeft de mogelijkheid om op te splitsen in vijf afzonderlijke vergaderruimten. De Executive Boardroom, centraal gelegen nabij de liften, biedt plaats aan 10-12 gasten. Alle vergaderruimtes zijn uitgerust met audio/visuele, geluids- en decoratiediensten ter plaatse, samen met ervaren evenementenmanagement en cateringpersoneel om het succes van het evenement te garanderen.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 1 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Nov 1 – Dec 31
Jan 1 – Apr 30

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?