InterContinental Shenzhen

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Chinese stad in het buitenland District Nan Shan Shenzhen 518053

Beoordelingen

China National Tourism Administration
5
Northstar
5

Bekroningen

Golden Horse Award van China Hotel -2017 Beste MICE-hotel van Azië China Hotel Starlight Awards -Top 10 zakenhotels van China 2017 „Dat is” Magazine -Unieke evenementenruimte van het jaar 2017 „Metropolitan” Tijdschrift -Best Hotel Western Restaurant 2017 Ctrip - 2017 Meest luxe hotel van China

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (bergen)
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Piano
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 13.67 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Betaalde parkeerruimte
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte InterContinental Shenzhen

Totale vergaderruimte64.583 ft²
Vergaderzalen19
Grootste zaal1.981 ft²
Op één na grootste zaal1.050 ft²
Ruimte (buiten)107.639 ft²
Tentoonstellingsruimte10.764 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers540
Eenpersoons (1 bed)151
Tweepersoons (2 bedden)283
Suites106
Belastingtarief6%

Lokale attracties

Holiday Plaza

Winkelen
Op 10 minutes afstand
YiTian Holiday Plaza is waarschijnlijk het populairste allround entertainmentcomplex in Shenzhen en biedt honderden winkels en restaurants, een bioscoop, een ijsbaan en nog veel meer!

OCT Bay

Recreatie
Op 30 minutes afstand
OCT Bay ligt in het hart van het winkelgebied Shenzhen Bay en tussen het Shenzhen OCT themapark en de Coastal Road. De totale oppervlakte bedraagt 1,25 miljoen vierkante meter. Het bestaat uit vijf delen van het Happy Coast Shopping Centre, Qushui Bay, Coconut Grove Beach, Holiday Apartment en OCT Wetland Park. Het park is als geheel verbonden door het Heart Lake-systeem en vormt drie belangrijke functionele onderdelen van het themabedrijf: mode en entertainment en gezond leven.
Nr. 8
Baishi-straat
Shenzhen

EPC Kunstcentrum

Museum
Op 1 minute afstand
EPC Art Center is het eerste ruimtemuseum op het Chinese vasteland. Het bevindt zich aan #9005 Shennan Avenue, Nanshan District. Het grenst ook aan het nationale He Xiangning Art Museum en InterContinental Shenzhen. Het EPC Art Center brengt de verdiensten van de nieuwste idealen van architectuur, kunst, mode, design en meubilair in gevaar, die zich bijna over de hele kunstwereld uitstrekken.
#9005 Shennan Avenue
Nanshan (district)
Shenzhen, CN 518053

Loft OCT

Recreatie
Op 15 minutes afstand
Het park heeft een oppervlakte van ongeveer 150000 vierkante meter, met een bouwoppervlakte van ongeveer 200000 vierkante meter, en is verdeeld in noord- en zuidzijden. Sinds de tweede helft van 2004, creatief de industriële transformatie voor LOFT creative industry park voorgesteld, door het idee van de reconstructie van het oude gebouw voor de creatieve industrie, de introductie van verschillende soorten creatieve industrieën, zoals design, fotografie, animatiecreatie, onderwijs, opleiding, kunst, enz., en enkele creatieve kenmerken van aanverwante industrieën zoals conceptrestaurant, lounge, detailhandel, koffie enz. Door de hervorming de vorm en historische sporen van het oude werkplaatsgebouw behouden, en tegelijkertijd worden afgeleid met meer kracht, meer vitaliteit van de industriële economie. North lanceerde ook een platform voor het delen van kunst, publiek delen, verzamelen en een heleboel omvat vele gebieden van de avant-garde, pionier, creatieve, designbusiness, zoals het Europese beroemde meubelmerk Vitra, samen Chinese en buitenlandse boeken over menselijke kunst en restauratie oude manieren, vinylplaat, oude hemel muziekboekwinkel, let op over de hele wereld damesmode, creatief leven en strik vrouwen over de hele wereld kunstwerken, al het Little Thing fetisj chi magazine officiële conceptstore Little Thing Shop en draag de zen tea way YanTao van anderen over bedrijf van hoge kwaliteit.
Loft OCT
Nanshan (district)
Shenzhen

Ramen van de wereld

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Window of the World is lange tijd de belangrijkste toeristische attractie van Shenzhen en OCT geweest, met zijn mini-wereldsfeer. Maak een sightseeingtour door de wereld op kleine schaal - bekijk de Eiffeltoren en de Taj Mahal terwijl je door dit magische themapark wandelt, vol cultuur en zang.
Shennan-straat
Chinese stad in het buitenland
Shenzhen

Sportcentrum Shenzhen Bay

Recreatie
Op 15 minutes afstand
Shenzhen Bay Sports Center ligt in het centrale deel van de noordoostelijke hoek van Houhai, Nanshan, Shenzhen Bay, 15 km kustrecreatie met in het midden, nabij Hong Kong, de kustweg naar het noorden, west Kyuan Road, ten oosten van River Road, ten zuiden van de Shenzhen Bay Lake, ongeveer 720 m, 430 m breed noord-zuid, met een totale bouwoppervlakte van 335.000 vierkante meter, totale investering van ongeveer $2,3 miljard, inclusief het stadion, gymzaal, zwembad, opvangcentrum voor atleten, fitnessfaciliteiten en commerciële voorzieningen.
Nr. 3001
Binghai Road
Shenzhen

Prachtig China

Recreatie
Op 2 minutes afstand
Splendid China & Folk Culture Village is het eerste culturele themapark van China en een nationale toeristische attractie van de 5A die als eerste is goedgekeurd, en luidt een mijlpaal in de Chinese themaparkindustrie in. Het park vat de Chinese geschiedenis, cultuur, bezienswaardigheden, volkskunsten en gebruiken samen, evenals volkswoningen, waarbij de rijke en langdurige Chinese cultuur vanuit verschillende invalshoeken en profielen wordt getoond.
Nr. 9003
Shennan-straat
Shenzhen

Kunstgalerie van Hua

Museum
Op 1 minute afstand
In het hele hotel vindt u een OCT Art & Design Gallery van 3000 m², die zich naast de oostvleugel bevindt. Als eerste kunstgalerie met baanbrekende avant-gardistische creativiteit in China is de galerie verbluffend, charmant en elegant. Gericht op de ontwikkeling en promotie van innovatieve concepten en creatieve ideeën van allerlei soorten kunstvormen, waarbij wordt gepleit voor interacties tussen hedendaagse kunstvormen en -activiteiten, bij het verkennen en weergeven van de relatie tussen creatieve en moderne kunst. De galerie wil een veelzijdig venster zijn voor kunstzinnig design en een toonbeeld van culturen door tentoonstellingen, forums, lezingen en activiteiten met culturele thema's te organiseren.
Shennan-straat 9009-1
Chinese stad in het buitenland
Shenzhen

Meer

InterContinental Shenzhen is het eerste luxe zakenhotel in Spaanse stijl in China. Gelegen in het chique Nanshan District, op loopafstand van verschillende bestemmingen, waaronder themaparken, kunstgaleries en winkelcentra. Bovendien bevindt de metro van Shenzhen zich bij de hoofdingang van het hotel. Het is slechts 15 minuten rijden van het hotel naar Futian CBD, 15 minuten naar Hi-tech Park, waar beroemde bedrijven zoals ZTE, Mindray, TCL, Lenovo, Oracle en Tencent zijn gevestigd. Het hotel biedt 540 luxueus ingerichte kamers van 50 tot 70 vierkante meter. De meeste kamers zijn uitgerust met een eigen balkon en alle kamers hebben gratis breedband- en draadloos internet, lcd-televisies, Bose-geluidssystemen en extravagante badkamers. Elk van de acht themarestaurants en bars biedt innovatieve en opwindende eetervaringen. Een internationaal team van chef-koks presenteert echte authentieke smaken en culturen van Frankrijk, Brazilië, China tot Thailand. Bovendien biedt een high-end club de beste whisky en sigaar in hoogwaardige merken van over de hele wereld. Het hotel beschikt over 4 uitstekende balzalen en 8 andere feestzalen, evenals een aangelegd zwembad met natuurlijk strandzand dat beschikbaar is voor programma's met uiteenlopende behoeften. Gratis WiFi en parkeergelegenheid zijn beschikbaar. De aangelegde Caribische tuinen van 10.000 m² omvatten een echt zandstrand en een zwembad van 2000 m². Geniet van een heerlijke vakantie met een levende houten boot en weelderige palmbomen! Waterfall Spa & Wellness beschikt over 11 luxe VIP-kamers met Thaise therapeuten om u te kalmeren en tot rust te komen. Andere faciliteiten zijn een fitnessruimte, sauna en stoombaden, yoga-, haar- en schoonheidssalon.

Extra informatie

OMGEVING -Gelegen midden in de overzeese Chinese stad, waar een cultureel, artistiek en financieel centrum ligt. Op loopafstand bevinden zich de populaire attracties zoals culturele parken (Window of the world http://www.szwwco.com, Splendid China http://www.cn5000.com.cn/, Happy Valley http://sz.happyvalley.cn) en kunstmusea (Hua Art Gallery en He Xiang Ning Art Museums) en winkelcentra (Holiday Plaza). -Naast OCT Habour (http://www.octbay.com/), waar een nieuw commercieel belang is, waaronder eten en drinken, bars, een I Max-bioscoop, een watershowtheater, een expositiecentrum, OCT Wetland, een spacentrum en een winkelcentrum. -30 minuten met de auto naar de internationale luchthaven van Shenzhen en 45 minuten met de metro (lijn 1). Er is een pendelbus van het hotel naar de internationale luchthaven van Hong Kong beschikbaar. -Metrostation voor de hoofdingang van het hotel met lijn 1 bij uitgang C van het OCT-station. -15 minuten met de auto naar de haven van Shenzhen Bay, dat is een van de handigste havens naar de luchthaven en het stadscentrum van HK. -10 minuten met de auto naar het sportcentrum van Shenzhen Bay en het Shenzhen Poly Theatre.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?