Hilton Seattle Airport & Conference Center

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
17620 International Boulevard Seattle, WA 98188-4001

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen
  • Whirlpool

Afstand vanaf vliegveld

  • 0.25 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 35,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Hilton Seattle Airport & Conference Center

Totale vergaderruimte40.000 ft²
Vergaderzalen15
Grootste zaal11.070 ft²
Op één na grootste zaal5.016 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers396
Tweepersoons (2 bedden)219
Belastingtarief12,5%

Lokale attracties

Spencer's voor steaks en karbonades

Op 0 mi. afstand
Spencer's for Steaks and Chops of Seattle is het ultieme steakhouse-restaurant. Spencer's restaurant biedt bloedhete portershuizen, sappige filetmignons en de ribeye met been waar Spencer's naar vernoemd is. Onze beroemde karbonades en innovatieve bijgerechten, bereid met een onmiskenbaar creatieve flair, zullen ook het water in de mond doen lopen. De desserts worden dagelijks vers gemaakt en bestaan uit sorbets, ouderwetse aardbeientaart en opgewarmde „stoute cake” van chocolade en fudge waar je blozend van wordt.
17620 International Blvd.
Seattle, WA 98188

Fun Center voor het hele gezin

Recreatie
Op 5 mi. afstand
De activiteiten, attracties en attracties van het Family Fun Center die je bij Family Fun Center vindt, bieden een eindeloze reeks mogelijkheden om PLEZIER te hebben! Tot de binnenactiviteiten behoren Laser Tag X-Treme, de Max Flight-achtbaansimulator en de Kidopolis met vier verdiepingen. Buiten gaat het plezier echt naar een hoger niveau met geweldige attracties en activiteiten zoals Go Karts, Bumper Boats en de Screamin' Swing waar je met meer dan 60 mijl per uur door de lucht kunt vliegen. Je zult zeker een geweldige tijd beleven bij Family Fun Center!
7300 Fun Center Way
Tukwila, WA 98188

Link Light Rail Station

Op 1 minute afstand
De Link Light Rail biedt snelle, gemakkelijke toegang tot het centrum van Seattle. Het afzetgebied voor passagiers bevindt zich ten oosten van International Boulevard en een voetgangersbrug verbindt het station met de afzetruimte voor passagiers.
International Blvd & S 176th Street
Seattle, WA 98188

Foster golfbaan

Recreatie
Op 6 mi. afstand
Foster, een traditie in de Pacific Northwest sinds 1925, ligt net ten zuiden van Seattle in Tukwila, WA, en zorgt voor entertainment voor generaties golfers.
13500 Interurban Avenue South
Tukwila, WA

Museum voor watervliegtuigen en raceboten

Museum
Op 3 mi. afstand
Het Hydroplane and Raceboat Museum is het enige openbare museum in het land dat uitsluitend is gewijd aan motorbootraces. Opgericht in 1983, is het hun missie om belangrijke artefacten uit de vliegtuigracesport te behouden en tentoon te stellen. Het museum beschikt over een ongelooflijke collectie vintage watervliegtuigen uit zeven decennia, waaronder boten die 17 Gold Cups hebben gewonnen.
5917 South 196th Street
Kent, WA 98032

Museum of Flight

Museum
Op 7 mi. afstand
Het Museum of Flight is een van de grootste lucht- en ruimtevaartmusea ter wereld. De collectie van het museum omvat meer dan 150 historisch belangrijke lucht- en ruimtevaartuigen, evenals de Red Barn®, de oorspronkelijke productiefaciliteit van The Boeing Co.
9404 East Marginal Way South
Seattle, WA 98108

Winkelcentrum Westfield Southcenter

Winkelen
Op 4 mi. afstand
Het Westfield Shopping Center is het grootste winkelcentrum in de Pacific Northwest. Het winkelcentrum is echt een winkelparadijs met meer dan 175 winkels, restaurants en een bioscoop.
633 Southcenter Boulevard
Seattle, WA 98188

ShowWare Center

Recreatie
Op 7 mi. afstand
De thuisbasis van de Seattle Thunderbirds in de Western Hockey League. Het ShoWare Center biedt ook onderdak aan entertainment zoals populaire artiesten en familieshows.
625 West James Street
Kent, WA 98032

Meer

Het Hilton Seattle Airport & Conference Center hotel ligt direct tegenover Seattle Tacoma International Airport. Gasten kunnen met een gratis pendeldienst vanaf de luchthaven arriveren en vervolgens net buiten het hotel een korte wandeling maken naar het sneltramstation van Sound Transit, dat gemakkelijke toegang biedt tot het centrum van Seattle en de bezienswaardigheden in de omgeving. Het hotel is 100% rookvrij en biedt 396 kamers, waaronder zes suites. Onze vergaderfaciliteiten omvatten 40.000 vierkante meter aan feestruimte in 26 aparte ruimtes voor maximaal 1.200 personen. Onze grootste zaal, de Emerald Ballroom, biedt majestueus uitzicht op de Olympic Mountains Het Hilton Seattle Airport and Conference Center biedt ook verschillende eet- en drinkgelegenheden, waaronder Spencer's for Steaks and Chops met eersteklas rundvlees en zeevruchten. We realiseren ons dat wanneer u op zakenreis bent, u een professioneel team nodig heeft dat u kan helpen met alles, van een presentatie tot een kopieeropdracht. Ontspan, het Hilton Seattle Airport & Conference Center hotel kan u daarbij helpen.

Extra informatie

Wat maakt ons groen: - Lokale, duurzame menukeuze - Programma voor waterbesparing - Winnaar van de King County Best Workplace for Recycling Award - Met het LightStay-programma kunt u de „ecologische voetafdruk” van uw evenement analyseren Wat onze faciliteit onderscheidt - Een pareltje van een conferentiecentrum met meer dan 40.000 vierkante meter aan flexibele vergaderruimte - Op steenworp afstand van de sneltram naar het centrum van Seattle. - Gratis pendeldienst naar de luchthaven en gratis pendeldienst naar het winkelcentrum - Gemakkelijke toegang tot het centrum van Seattle en andere bezienswaardigheden in de omgeving