Explore Seattle Southside

3100 S. 176ste straat 98188

Bestemming: Seattle Southside

Seattle Southside is de ideale locatie voor uw evenement in de Pacific Northwest en biedt gemakkelijke toegang tot SEA Airport, een korte rit met de Link Light Rail naar het centrum van Seattle en meer betaalbare hoteltarieven (20-30% minder dan in het centrum van Seattle) om van uw evenement een succes te maken. De 3 steden van Seattle Southside (SeaTac, Tukwila en Des Moines) zijn centraal gelegen in de Pacific Northwest, tussen Seattle en Tacoma, met gemakkelijke toegang tot iconische bezienswaardigheden van de staat Washington, zoals de Space Needle, Pike Place Market en Mount Rainier. Seattle Southside biedt tal van unieke mogelijkheden voor vergaderingen van elke omvang, waaronder het Museum of Flight, het grootste lucht- en ruimtevaartmuseum in de VS, en meer dan 50 hotels met een gratis pendeldienst naar de luchthaven en het diner en korting op parkeren. Naast de uitzonderlijke vergaderlocaties in Seattle Southside, bieden we GRATIS diensten aan planners die hun evenementen in onze regio organiseren, waaronder (maar niet beperkt tot) locatiebepaling en coördinatie van locatiebezoeken, reisplanning, gratis gebiedshandleidingen, welkomstdiensten en hulpmiddelen voor het opbouwen van aanwezigheid. Bezoek MeetInSeattleSouthside, com voor meer informatie.

Bekroningen

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven Seattle-Tacoma

    1 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Chocolates in Seattle: Beleef een chocoladetaart

Smaak. Ontdek. Ontdek. De Experience Chocolate Tour van Seattle Chocolates is een heerlijke, sympathieke, deelbare, op chocolade gerichte ervaring in de fabriek van de Seattle Chocolate Company. Proef een verscheidenheid aan chocoladedelicatessen tijdens je ontdekkingsreis. Verken langs een felroze verhoogde loopbrug van 9,5 meter hoog en geniet van alle geuren van verse chocolade. Ontdek hoe chocolade wordt verbouwd, wat de geschiedenis ervan is, leer wat een truffel is. Seattle Chocolates gebruikt wereldwijde en lokale ingrediënten van hoogwaardige Europese chocolade en volledig natuurlijke smaakstoffen, zoals Northwest-pepermuntolie en Seattle-espresso.
1180 Andover Park West
Tukwila, WA, US 98188

Ronde 1 Bowling & Amusement

Nachtleven
Round 1 Bowling & Amusement is een ultramoderne faciliteit die plezier biedt voor het hele gezin! Met 14 bowlingbanen, privé-karaokecabines, biljart ter grootte van een toernooi en exclusieve arcadegames van topklasse! Ronde 1 biedt ook bier, wijn en eten en eindeloos entertainment waar iedereen van kan genieten!
Westfield Southcenter
2800 Southcenter Mall
Tukwila, WA, US 98188

Het strandpark van Des Moines en het Marina District

Parkeren
Adembenemende uitzichten, wandelpaden en strandjutten creëren ervaringen voor jong en oud. Kies je plezier in het park. Of het nu gaat om wandelen, in het water spetteren of picknicken met uitzicht, er is een buitenervaring voor jong en oud. Geniet van de Des Moines Farmers Market op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur en zelfs van een kajak- of paddleboardrit in de buitenlucht en een tocht met het Des Moines Marina Adventure Center in de zomer!
22030 Cliff Avenue S
Des Moines, WA, US 98198

Het Family Fun Center

Recreatie
Het Family Fun Center is een pretpark van negen hectare met binnen- en buitenattracties en attracties. Er zijn pakketten voor teambuilding die het moreel verhogen beschikbaar.
7300 Fun Center Way
Tukwila, US 98188

Museum of Flight

Museum
Van de gebroeders Wright tot de ruimte — het vliegwonder komt tot leven in meer dan 85 historische vliegtuigen, interactieve tentoonstellingen en familieactiviteiten.
9404 East Marginal Way
Seattle, US 98108

Highline SeaTac botanische tuin

Parkeren
De Elda Behm Paradise Garden van 1 hectare ligt verscholen in een bos en creëert een oase in de buurt van de luchthaven. Een recirculerende beek stroomt door een 30 meter lange reeks watervallen en mondt uit in een vijver van 7.000 gallon, een schaduwtuin en formele rozentuinen.
13735 24th Avenue Zuid
SeaTac, US 98188

Redondo Beach en promenade

Recreatie
Luister naar zeemeeuwen die landen op de hekken van de pier en word verliefd op een van de beste uitzichten in de Southside van Seattle. Ga naast de deur naar Salty's voor een lunch met zeevruchten of maak een wandeling over de promenade. De kleine wijk Redondo heeft rustige huizen aan het water en winkels die zijn ontworpen om een lust voor het oog te zijn.
Redondo Beach Drive
Des Moines, US 98198

iFly Seattle

Recreatie
Ervaar de sensatie van indoor parachutespringen. Geen simulatie of virtuele vlucht, dit is echt!
349 Tukwila Parkway
Tukwila, WA 98188

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 1 – Sep 30
Voor- en naseizoen
Oct 1 – Oct 31
Apr 1 – Apr 30
Laagseizoen
Nov 1 – Dec 31
Jan 1 – Mar 31

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?