Lackawanna County Visitors Bureau

Jeffersonlaan 135 18503

Ontmoet Outside the Box in Lackawanna County

Vergaderingen en zakelijke evenementen Ga creatief aan de slag in Lackawanna County met historische locaties, memorabele teambuildingactiviteiten en etnische gerechten. Prikkel je team met een nieuw soort vergaderruimte, zoals een gerestaureerde zakenauto in een stoomlocomotief, een kamer omringd met archeologische voorwerpen of in een historische maçonnieke tempel! We kennen Lackawanna County op ons duimpje, en niemand weet dat de vergadering of het evenement van je team beter nodig heeft dan jij! Laten we onze krachten bundelen om er een volledig aanpasbare reis van te maken waarbij al je wensen en behoeften zijn afgevinkt. Het Bezoekersbureau biedt de volgende diensten aan: * Bewustwording van de gemeenschap en public relations via digitale en gedrukte marketing *Professionals en hulpmiddelen op het gebied van planning *Welkomstpakketten en promotieartikelen *Transportmiddelen *Huisvestingsdiensten *Communicatiediensten *Promotieartikelen voor multimedia *Routes van de FAM Tour *Toegankelijkheid van rondleidingen op de site We begrijpen dat de beste manier voor een groep om productief te zijn tijdens een vergadering is om plezier te hebben voor, tijdens en na een vergadering. Van dinertours en wijnroutes tot een zelfgeleid teambuilding-evenement van „The Office”, we hebben iets om te voorkomen dat uw groep opbrandt. Een van de grootste troeven van ons gebied is de grote verscheidenheid aan heerlijke en gevarieerde gerechten. U vindt zelfgemaakte opties van over de hele wereld in onze ware potpourri van familierestaurants. Van traditionele Italiaanse delicatessen en wereldberoemde pizza tot gastronomische ramen en alles daartussenin, je smaakpapillen zullen je smeken om terug te komen voor meer. Neem je groep mee naar de buitenlucht! Lackawanna County biedt adembenemende uitzichten en landschappen, vier perfecte seizoenen en eindeloze mogelijkheden om ze allemaal te verkennen. Of het nu gaat om fietsen, wandelen, vissen, jagen of hondensleeën, er wacht in elk seizoen een avontuur. Teambuilding is een belangrijke activiteit voor je team om buiten het kantoor weer met elkaar in contact te komen. We zorgen ervoor dat de teambuilding wordt aangepast aan de persoonlijkheden van uw groep. Ons favoriete programma is „The Office” Self-Guided Walking Tour die je door Scranton voert om alle locaties te ervaren die zijn gefilmd of genoemd in de populaire NBC-televisieserie. Doe er een teaminspanning van om alle plekken in een bepaalde tijd te vinden of ga creatief aan de slag met het naspelen van enkele van de beroemde scènes. Waar uw team ook naar op zoek is, we hebben het in Lackawanna County en we kunnen u helpen uw volgende vergadering of evenement op maat te maken, zodat iedereen naar huis gaat met een unieke ervaring en ongelooflijke herinneringen.

Bereikbaarheid

Lackawanna County biedt directe toegang tot vier belangrijke snelwegen, waaronder Interstate 380, 81, 84 en 476 (PA Turnpike). De dichtstbijzijnde luchthaven is Wilkes-Barre Scranton International Airport.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven Wilkes-Barre/Scranton

    9 mijl van stadscentrum

  • Internationale luchthaven Newark Liberty

    117 mijl van stadscentrum

  • Internationale luchthaven van Philadelphia

    132 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Electric City Aquarium & Reptielenhol

Recreatie
Kom de vele wonderlijke wezens bekijken in het Electric City Aquarium en Reptile Den! Bekijk de levendige kleuren van de verschillende vissoorten en maak je handen nat als je pijlstaartroggen aait. Baan je dapper een weg door Gator Alley en de Snake Den. Dompel jezelf vervolgens volledig onder in Catfish Cove, waar je aan alle kanten omringd wordt door vissen.
300 Lackawanna Avenue
Scranton, PA, US 18503

Eerste vrijdag

Nachtleven
Downtown Scranton laat zijn artistieke flair zien met First Friday! Verken de winkels, luister naar livemuziek, waardeer kunstwerken en breng een souvenir mee dat uniek is voor onze omgeving.

Steamtown National Historic Site

Historisch monument
Op Steamtown National Historic Site kun je de geschiedenis van de stoommachine leren kennen, de gigantische locomotieven zien die hebben bijgedragen aan de uitbreiding van ons land, de sensationele waargebeurde verhalen horen van degenen die deze prachtige machines reden, werkten en bouwden. Je zult het gewicht van de geschiedenis voelen terwijl je door dit nationale museum reist en je zult versteld staan van de vindingrijkheid van de motoren en de draaitafel. Bezoekers kunnen ook excursies van verschillende duur maken naar verschillende bestemmingen. Ze bieden ook seizoensritten aan, zoals hun Fall Foliage Excursion en hun Holiday Express.
350 Cliff Street
Scranton, PA 18503

Montage Mountain Resort

Recreatie
Of het nu de warmste dag van de zomer is, of een dag waarop het enige wat sneller daalt dan de sneeuw de temperatuur is, bij Montage Mountain Resorts ben je aan het juiste adres. Als de hondendagen van de zomer beginnen, kun je de hitte verslaan in het Montage Mountain Resorts Waterpark. Ontspan in een cabana met vrienden, dobber op de lazy river, plons rond in het golfslagbad of maak een ritje op een van de spannende waterglijbanen. Of nog beter, doe het allemaal, en vergeet niet om met Montage's Ziprider de berg af te vliegen met vijftig mijl per uur. Naarmate de temperaturen kouder worden, komt de belangrijkste winterattractie van Lackawanna County tot leven. Montage Mountain biedt het beste en meest diverse terrein in PA. Met 26 paden, 300 meter hoogte en pittoreske uitzichten vinden skiërs en snowboarders van alle niveaus het winteravontuur waar ze naar op zoek zijn. Voor het gevorderde publiek beschikt Montage over 140 hectare aan hellingen met zwarte diamanten en dubbele zwarte diamanten, waarbij de partytent van het resort, White Lightening, de titel van „tweede steilste van het oosten” claimt. Of je kunt je vaardigheden testen en wat frisse lucht opsnuiven in het terreinpark. Ga je niet skiën? Maak je geen zorgen; Montage heeft voor elk wat wils, inclusief de langste en snelste snowtubing-banen in PA. Ze beschikken over maximaal 10 slangenbanen, een magische tapijttransportlift om naar boven te gaan en LED-verlichting voor avondleidingen.
1000 Montage Mountain Road
Mozaïek, PA 18507

Broadway Theatre League van NEPA

Theater
De Broadway Theatre League van NEPA brengt al sinds 1959 shows voor en na Broadway naar de stad Scranton. Alle shows vinden plaats in het historische Scranton Cultural Center in de maçonnieke tempel in de gotische wijk van het centrum. Bezoekers kunnen zich vergapen aan de architectuur voordat ze worden meegesleurd door de verhalen over Broadway-shows zoals Pippin, Finding Neverland, Beautiful! , en nog veel meer!
345 N. Washington Avenue
Scranton, PA, US 18503

Erfgoedroute van de Lackawanna-rivier

Recreatie
De Lackawanna River Heritage Trail is een legendarische route die zich uitstrekt over meer dan 70 mijl en door het hart van de Lackawanna Heritage Valley National and State Heritage Area loopt. De Lackawanna Heritage Valley ligt te midden van de bergen van Noordoost-Pennsylvania waar het water van de Lackawanna-rivier stroomt.

Houdini Museum - Rondleiding en goochelshow

Museum
Het Houdini Museum in Scranton, dat wordt aangeprezen als het enige gebouw ter wereld dat aan Harry Houdini is gewijd, is een ware traktatie voor jong en oud! Het hele jaar door bestaat het entertainment uit een film, een rondleiding door het 150 jaar oude historische gebouw en als klap op de vuurpijl een uur durende, leuke goochelshow met professionele goochelaars en levende dieren. Geniet bovendien van zeldzame filmbeelden van Harry Houdini die nergens anders te zien zijn!
1433 North Main Avenue.
Scranton, PA 18508

Everhart Museum voor Natuurgeschiedenis, Wetenschap en Kunst

Museum
Het Everhart Museum, gelegen in het historische Bay Aug Park in Scranton, boeit het publiek al meer dan 110 jaar met kunst, wetenschap en natuurgeschiedenis. Het Everhart Museum streeft ernaar om natuurgeschiedenis, wetenschap en kunst te integreren in het dagelijks leven van mensen, variërend van tijdelijke tentoonstellingen, waarvan vele deel uitmaken van een landelijke tournee, tot wereldberoemde stukken die permanent aanwezig zijn.
1901 Mulberry Street
Scranton, PA 18510

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 26 – Sep 5
Voor- en naseizoen
Apr 1 – May 25
Sep 6 – Oct 31
Laagseizoen
Jan 1 – Mar 31
Nov 1 – Dec 31

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?