Arabella Alpenhotel am Spitzingsee, a Tribute Portfolio Hotel

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Seeweg 7 Schliersee 83727

Promoties

Weihnachtsfeier & Kick Off Events

€ 169,00
01-10-2024 – 28-02-2025

X-Mas & Kick Off Events

€ 169,00
01-10-2024 – 28-02-2025

Elevate your Meeting Experience

01-03-2024 – 01-01-2026

Beoordelingen

DEHOGA(Deutscher Hotel- und Gaststättenverband)
4.5
Northstar
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (bergen)
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet (20Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Skiën
  • Spa of salon
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi

Apparatuur

  • Draagbare wanden
  • Piano

Bereikbaarheid

Met de auto Vanuit München: Verlaat de A8 bij de afslag Weyarn en volg de ST 2073 in de richting van Miesbach. Deze voegt zich bij de B 307 in Miesbach en je gaat verder in de richting van Schliersee/Neuhaus. Kort na het verlaten van Neuhaus gaat u vanaf de B 307 rechtsaf de Spitzingstraße op, over de Spitzingsattel rechtstreeks het dorp in! Vanuit Salzburg: Verlaat de A8 bij de afrit Irschenberg en neem dan de ST-2077 via Hundham, richting Fischbachau en sla dan de B 307 op richting Schliersee/Neuhaus. Kort voordat u Neuhaus binnenrijdt, slaat u linksaf van de B 307 de Spitzingstraße op, over de Spitzingsattel rechtstreeks het dorp in. In de winter: houd er rekening mee dat geschikte winteruitrusting (winterbanden, sneeuwkettingen) nodig kan zijn. Met de trein Met de RB 55-lijn van het centraal station van München naar Bayrischzell stapt u uit bij Fischhausen — Neuhaus. Het hotel is dan met de taxi of bus in ongeveer tien minuten te bereiken.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte€ 14,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Afstand vanaf vliegveld

  • 65.24 mijl van locatie

Vergaderruimte Arabella Alpenhotel am Spitzingsee, a Tribute Portfolio Hotel

Totale vergaderruimte6.135 ft²
Vergaderzalen10
Grootste zaal1.744 ft²
Op één na grootste zaal624 ft²

Plattegronden

Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers120
Eenpersoons (1 bed)4
Tweepersoons (2 bedden)104
Suites12
Belastingtarief19%

Lokale attracties

Skigebied Spitzingsee

Recreatie
Op 0 km afstand
Het skigebied Spitzingsee-Tegernsee ligt in de directe omgeving van de prachtige Spitzingsee. Zoals de naam al doet vermoeden verbindt het populaire wintersportparadijs rond de Stümpfling- en Roßkopf-bergen de twee pittoreske valleien. Vanaf Spitzingsee brengt de bochtlift of de Stümpfling 4-persoons stoeltjeslift skiërs en snowboarders snel en gemakkelijk naar het gebied. Vanaf Rottach-Egern leidt een tolweg naar het dalstation van de 4-persoons stoeltjeslift Sutten en zo naar het begin van het wintersportplezier. Als de parkeerplaats bij de Suttenbahn vol is, kun je de parkeerplaats bij het tolstation van Enterrottach gebruiken en de gratis skibus naar het dalstation van de Suttenbahn nemen. Het gebied rond de Stümpfling is ideaal voor beginners, halfgevorderden en gezinnen. Ervaren skiërs kunnen de dubbele stoeltjeslift naar de Roßkopf nemen en op de korte maar uitdagende Roßkopf-piste of de lange zwarte Grünsee-piste beginnen. De leuke skiweiden bij de Osthang- en Nordhang-liften zijn breed en verzorgd. Nieuw in het skigebied Spitzingsee-Tegernsee is de Funslope bij de Untere Firstalm. Kleine kickers, boxen en een golfbaan bieden plezier voor jong en oud, of het nu op een of twee boards is. De nieuwe Funslope vervangt het vorige snowpark en is ook geschikt voor minder ervaren freestylers. Het is altijd open in het weekend. Talrijke rustieke hutten en bergrestaurants bieden een gevarieerd gastronomisch aanbod in het hele gebied en verwennen hun gasten met regionale specialiteiten. De lokale DSLV-gecertificeerde skischolen ronden het aanbod af met hun professionele cursussen voor beginners tot gevorderden en van peuters tot senioren. Elke donderdag en vrijdag van 18.30 tot 21.30 uur is de Stümpfling-piste verlicht. De pistes zijn speciaal voor de avond vers geprepareerd. Krachtige schijnwerpers baden de afdaling in perfect licht en de beklimming met de 4-persoons stoeltjeslift's nachts wordt een belevenis. Alle pistes zijn dagelijks gesloten van 17.00 uur's avonds tot 8.00 uur's ochtends, zonder enige beperking voor de voorbereiding van de pistes. De sneeuwruimers zijn in deze tijd in bedrijf, er is levensgevaar! De uitzondering hierop is het gebruik van schijnwerpers op donderdag en vrijdag tussen 18.30 en 21.30 uur.
Lyraweg 6
Seeweg 7
Schliersee, DE 83727

Markus Wasmeier Freilichtmuseum

Museum
Op 6 km afstand
12 historische gebouwen zien op 60.000 m² Fläche 4 Höfe mit Nebengebäuden - das bäuerliche Leben im 18. Jahrhundert. Tiere, Handwerker und Gastronomie zijn geïntegreerd in een oud Bayerisch Dorf.
Brunnbichl 5
Schliersee-Neuhaus, DE 83727

Bergkarretjes

Recreatie
Op 0 km afstand
Een snelle start van de zomer - bergkarten op de Spitzingsee Als je het nog niet weet, moet je het zeker eens proberen: mountainbiken op de Spitzingsee is een hit voor iedereen die het te saai vindt om op het strand te liggen en op de fiets bergopwaarts te fietsen. Direct bij het bergstation nodigt de rustieke Jagahütt'n met zijn grote zonneterras u uit om een hapje te eten. Op dit moment wordt bij het bergstation een nieuwe speeltuin met een ballenbaan gebouwd voor jongere gasten.
Lyraweg 6
Schliersee, DE 83727

Whisky Destillerie Slyrs

Winkelen
Op 5 km afstand
Ontdek het vloeibare goud van SlyrSee direct ter plaatse in de SLYRS-avonturenwereld. Kijk over onze schouders terwijl we aan de glimmende koperen ketels werken. Bewonder onze waardevolle, goed bereisde houten vaten in de vatenhal. Ruik het onmiskenbare „Angels' Share”. En kom alles te weten over onze distilleerderij tijdens een self-guided distilleerderijtour of rondleiding SLYRS Bavarian single malt-whisky, de productie en de unieke smaak. Wil je meewerken aan het creëren van je eigen SLYRS Whisky's try? De distilleerderij en onze winkel zijn 365 dagen per jaar geopend, we kijken ernaar uit je te zien!
Bayrischzeller Strasse 13
Schliersee, DE 83727

Destillerie Lantenhammer

Winkelen
Op 15 km afstand
Een griabig* plek om te vertoeven Beiers en kosmopolitisch. Traditioneel en innovatief. Nobel en geestig. Pure ervaring! Dit is de LANTENHAMMER-ervaringsdistilleerderij in Hausham, een van de modernste distilleerderijen van Europa. Ervaar hoe we met de hand geplukt fruit van de beste locaties en teeltgebieden omzetten in voortreffelijke fijne distillaten. Natuurlijk kun je hier ook onze producten proeven en kopen. Een bijzondere plek - of zoals de kosmopolitische Beier zegt: „A griabig* place to be”.
Josef-Lantenhammer-Platz 1
Hausham, DE 83734

Meer

Een bergdorp aan het einde van alle wegen op een hoogte van 1.100 meter midden in de Beierse bergen. Een betoverende, bijzondere plek waar je altijd naar terug wilt keren. De bergen worden prachtig weerspiegeld in de kristalheldere Spitzingsee, terwijl rustgevende stilte en rust de stad en het hotel, dat direct aan de Spitzingsee ligt, omringen. De toppen zijn bijna dichtbij genoeg om hier aan te raken! Onze gasten genieten bij ons al sinds 1972 van echte Beierse gastvrijheid. De Spitzingsee-bergen drukken hun stempel op de 120 kamers en suites. U kunt de Alpenkeuken ontdekken in onze twee restaurants en de Spitzing Alm am See, en ontspannen in de AlpenSpa na een geweldige dag in de frisse berglucht. Conferenties en feesten in Spitzingsee - Uw conferentiehotel in Beieren We zijn de ideale plek om creatief en effectief te werken. Ons conferentieaanbod in één oogopslag: Afzonderlijk conferentiecentrum „Seehof” met een totale evenementenoppervlakte van maximaal 570 m² 10 vergaderruimten voor maximaal 160 personen Moderne conferentietechnologie Ondersteunend programma in een natuurlijke omgeving voor uw teambuilding en incentives in samenwerking met externe partners Plan uw evenementen in het Arabella Alpenhotel am Spitzingsee, een Tribute Portfolio Hotel, midden in de natuur, met een fantastische achtergrond of pieken en meren in de Beierse hooglanden.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?