Sonoma County Tourism

400 Aviation Boulevard, Suite 500 95403

Waarom kiezen voor Sonoma County?

Sonoma County ligt slechts 30 mijl ten noorden van de Golden Gate Bridge en biedt een mix van verfijning en relaxte ontspanning. Met 6.600 hotelkamers met volledige en beperkte service en vergaderruimte, gerenommeerde bistro's en restaurants, 88 kilometer kustlijn van de Stille Oceaan en meer dan 425 van's werelds meest bekroonde wijnhuizen, evenals onze overvloed aan producenten van kwaliteitsbier en harde cider en artisanale distilleerderijen. Unieke vergader- en evenementenlocaties zijn onder meer wijnhuizen, wijngrotten, elegante landgoederen, retraites en een Afrikaans natuurreservaat. Geef je groep de kans om te ontspannen en te genieten van boeiende activiteiten die uitstekende netwerk- en teamverbindingservaringen bieden die blijvende herinneringen zullen creëren. U zult versteld staan van de verschillende opties die beschikbaar zijn voor uw gratis en geplande activiteitstijd. Activiteiten buiten de camping zijn onder andere wandelen en ziplinen door sequoiabouden, een balletje slaan op een van onze 22 prachtige golfbanen, fietsen door schilderachtige wijngaarden, paardrijden, rijden op een spannende baan, ballonvaren, een visexcursie in de Stille Oceaan maken, kajakken en kanoën op de Russische rivier, het leven op de boerderij ontdekken met Farm Trails en je smaakpapillen uitbreiden met culinaire rondleidingen en activiteiten onder leiding van een chef-kok. Daag je team uit met activiteiten zoals blinde proeverijen, lessen voor zintuiglijke ontwikkeling, blendervaringen en ambachtelijke voedselcombinaties. Sonoma County staat ook bekend om zijn overvloed aan producenten van kwaliteitsbier en harde cider, evenals artisanale distilleerderijen. Lokale restaurants bieden uitgebreide wijnkaarten, bevatten ingrediënten van boer tot bord en bieden diners waarbij wijn wordt gecombineerd. Dit geeft groepen die weinig tijd hebben een fantastische ervaring met het beste van de Wine Country-keuken en natuurlijk wijn.

Promoties

Additional Commission

Bespaar 5%
01-01-2024 – 31-12-2026

Master Account Incentive

Bespaar US$ 5.500,00
01-01-2024 – 31-12-2026

Bereikbaarheid

Bereik je gemakkelijk met dagelijkse rechtstreekse vluchten naar Sonoma County — Charles M. Schulz Airport (STS) met Alaska Airlines, American Airlines of Avelo De internationale luchthavens van San Francisco, Oakland en Sacramento zijn ook vlakbij. De Airport Express-shuttle rijdt elk uur tussen Sonoma County Airport en de luchthavens van San Francisco en Oakland. Andere haltes zijn Santa Rosa Fairgrounds, Doubletree by Hilton in Rohnert Park en Petaluma Fairgrounds.

Afstand vanaf vliegveld

  • Luchthaven Charles M. Schulz Sonoma County

    1 mijl van stadscentrum

  • Internationale luchthaven van San Francisco

    67 mijl van stadscentrum

  • Oakland International Airport

    60 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Wijnhuizen

Sonoma-wijnhuizen en Sonoma-wijnen zijn echt en heerlijk en bieden een echte smaak van dit authentieke wijnland. Met meer dan 425 wijnhuizen heeft Sonoma County een variëteit voor elke smaak. Rustieke gastvrijheid in kleine, door een familie beheerde wijnhuizen en internationaal bekende wijnhuizen nodigen u uit om uw eigen weg te verkennen.

Activiteiten in de buitenlucht

Maak verbinding met het land in Sonoma County, een van de meest diverse natuurlijke bestemmingen van Californië. Meer dan 60 regionale en staatsparken nodigen reizigers uit om door sequoiabossen te wandelen, langs de kust of rivieren te peddelen, of gewoon te gaan zitten en te genieten van de geluiden van de natuur.

Restaurants en eetgelegenheden

Kom en proef het verschil in Sonoma County — van onze tuin tot aan uw bord. Er is altijd plaats aan onze tafel, of dat nu in een elegant hotel, een pittoreske herberg, buiten in een wijngaard of in een pub aan de rivier is. Geniet van de lokale producten, biologisch geteelde groenten, kazen, olijfolie, vlees, vis, wijnen en bieren die deel uitmaken van onze menu's.

Golf

Sonoma County is een topgolfbestemming in Californië. Met een mild klimaat dat het hele jaar door aanmoedigt om te spelen, fantastische afleidingen buiten de fairway en een prachtige natuurlijke omgeving langs het strand, in de sequoia's of in de buurt van wijngaarden, is Sonoma County een winnende score voor golfreizigers.

Culinaire ervaringen

Geniet van een van de beste eet- en wijnbestemmingen van Californië, waar u gerenommeerde gerechten van boer tot bord en eersteklas wijnen vindt. Verwen je smaakpapillen met een feestmaal in Sonoma County, waar 'van boer tot tafel' geen trend is, maar gewoon hoe we elke dag eten. En culinaire avonturen in Sonoma County beperken zich niet tot samen dineren. Bezoek ambachtelijke kaasmakers en kom meer te weten over hun ambacht terwijl je hun waren proeft. Slenter door lokale boerenmarkten en praat met mensen die verbouwen wat ze verkopen. Volg een kookles en leer heerlijke Wine Country-gerechten te bereiden zoals een lokale inwoner.

Fietsverhuur en rondleidingen

Sonoma County is beroemd om zijn fietstochten. Sonoma County is uitgegroeid tot een top fietsbestemming in Californië. Neem je groep mee op een rondleiding onder leiding van een lokale inwoner van Sonoma County door de wijngaarden met wijnproeverijen onderweg.

Winkelen

Of je nu op zoek bent naar schilderachtig of eigenzinnig, eenvoudig of verfijnd, de charmante binnenstad van Sonoma County zit boordevol lokale boetieks. Bij winkelen draait het allemaal om het ervaren van een omgeving. Kies een plek en sta versteld van de galeries en boetieks die handgemaakte of unieke items aanbieden.

Regionale parken

Het bloeiende regionale parksysteem van Sonoma County bestaat uit meer dan 50 parken - inclusief paden en open ruimtes - en omvat bijna 60.000 hectare. Parken bestrijken de hele provincie, van Gualala tot Bodega Bay en van de Stille Oceaan tot de Sonoma Valley.

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 15 – Nov 14
Voor- en naseizoen
Mar 15 – May 14
Laagseizoen
Nov 15 – Dec 31
Jan 1 – Mar 14