Visit Santa Clarita

Boulevard van Valencia 23920 Suite 100 91355

Santa Clarita, de poort naar LA

Santa Clarita is de derde grootste stad in Los Angeles en is een van L.A. ' De belangrijkste evenementen- en amusementsbestemmingen. Santa Clarita ligt in het noorden van Los Angeles County, op slechts 20 minuten rijden van Hollywood Burbank Airport en biedt de ideale Zuid-Californische ervaring. Santa Clarita is de thuisbasis van Six Flags Magic Mountain en Hurricane Harbor en biedt ook veel zonneschijn, een unieke mix van luxe verfijning en de charme van een kleine stad, historische elementen, restaurants, kenmerkende winkels, golf, buitenavontuur en een verscheidenheid aan evenementen van wereldklasse, schilderachtige autoritten, attracties en accommodaties. Deze kenmerken en meer maken Santa Clarita tot een bestemming die je gezien moet hebben als je Zuid-Californië bezoekt.

Afstand vanaf vliegveld

  • Luchthaven Burbank Hollywood

    24 mijl van stadscentrum

  • Internationale luchthaven van Los Angeles

    42 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Six Flags Magic Mountain

Parkeren
Op 1 minute afstand
Six Flags Magic Mountain is de „spanningshoofdstad van de wereld” en door USA TODAY uitgeroepen tot het beste pretpark van Amerika! Het is de plek voor bloedstollende achtbanen, kletsnatte waterattracties en kleine pret voor kinderen! Wat je ook leuk vindt, ze hebben het! Breng iedereen bij elkaar voor een goede schreeuw. Geniet van geweldige groepstarieven en ontspan met een verzorgde maaltijd in je eigen privé-picknickplaats. Six Flags is je planningspartner Als je op zoek bent naar een leuke manier om iedereen in je team dichter bij elkaar te brengen, is er geen betere groepsactiviteit dan een dag bij Six Flags. Ze bieden een verscheidenheid aan kant-en-klare programma's die eenvoudig uit te voeren zijn en kunnen worden aangepast aan de unieke specificaties van uw groep.
26101 Magic Mountain Pkwy
Valencia, CA, US 91355

Wijnmakerij Reyes

Recreatie
Op 15 mi. afstand
Vanwege een passie voor wijn en wijnmaken, had Robert Reyes een schilderachtige wijngaard voor ogen om kleine hoeveelheden ultrapremie wijnen te produceren voor familie en vrienden. Maar toen hij in 2002 het prachtige stuk grond kocht waar de wijngaard zich nu bevindt, veranderde de visie van een persoonlijke hobby naar een wijnmakerij. De 16 hectare grote wijngaard werd persoonlijk aangeplant door Robert Reyes en de familie Reyes in april 2004 en bestaat uit vijf populaire druivensoorten: Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Chardonnay en Muscat. Ze bieden tour- en degustatiearrangementen, een maandelijkse wandeling en brunch en meer. Koop rekwisieten voor het plannen van het coolste uitje op het evenement dit jaar!
Sierra Highway 10262
Agua Dulce, CA, US 91390

Six Flags Hurricane Harbor

Recreatie
Op 1 minute afstand
Breng iedereen bij elkaar voor een spetterende leuke tijd. Het waterpark biedt geweldige groepstarieven en privépicknicks! Six Flags is de perfecte plek om de prestaties van het bedrijf te vieren, waardering te tonen, het moreel op te krikken en iedereen samen te brengen voor een leuke dag. Hurricane Harbor biedt aanpasbare, betaalbare pakketten voor groepen van elke grootte, en ze helpen je bij alles, van het publiceren van je evenement tot het beheren van alle details terwijl je in het park bent. GROEPEN VAN 15 OF MEER!
26101 Magic Mountain Parkway
Valencia, CA, US 91355

Mountasia Family Fun Center

Recreatie
Op 2 mi. afstand
Voor nog meer groepsplezier is het Mountasia Family Fun Center een complex boordevol actie met een Lazer-tag, een rotsklimmuur, arcades, botsboten, slagkooien en kartracen in Grand Prix-stijl. Op het terrein bevindt zich ook de minigolfbaan met 36 holes. Er zijn feestpakketten beschikbaar, dus plan het ultieme uitje in Zuid-Californië voor je groep!
Gouden Driehoekstraat 21516
Santa Clarita, CA, US 91350

Wijnmakerij Agua Dulce

Recreatie
Op 15 mi. afstand
Agua Dulce Winery is een volledig operationele wijnmakerij en wijngaard van 90 hectare, met dagelijkse wijnproeverijen en vatproeverijen en picknicks, een gastronomische cadeauwinkel en wijnverkoop. Het wijnhuis ligt net ten noorden van Los Angeles en heeft de eer verdiend de grootste wijnboer en producent van goede wijnen in Los Angeles County te zijn. Wijnen van Agua Dulce Winery hebben meerdere medailles gewonnen in verschillende nationale wijnwedstrijden. Overweeg deze unieke locatie voor je volgende groepsuitje! Ze bieden privérondleidingen door de vatkamer en de wijngaard aan. Uw groep kan genieten van een lunch in de schaduw bij de wijnstokken of binnen. Maak je klaar om te genieten van een middagje weg...
Sierra Highway 9640
Agua Dulce, CA, US 91390

Meer

Extra informatie

ONTMOET, EET EN TREK JE TERUG VOOR MINDER GELD in Santa Clarita! Santa Clarita biedt de locatie, voorzieningen en waarde waar u naar op zoek bent bij het plannen van uw volgende evenement. The City biedt meer dan 1.500 kamers en meer dan 40.000 vierkante meter aan vergaderruimte. Wij komen tegemoet aan uw behoeften, of u nu een evenement voor 500 of een intieme receptie plant. Planners van vergaderingen en evenementen, huwelijksspecialisten en organisatoren van groepsreizen beoordelen Santa Clarita als beste van hun selectie voor professionele, zeer plezierige en betaalbare bestemming in Los Angeles.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?