Embassy Suites by Hilton Santa Clara Silicon Valley

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
2885 Lakeside Drive Santa Clara, CA 95054

Promoties

2024 Holiday Promo

Bespaar 50%
01-11-2024 – 31-01-2025

Beoordelingen

AAA
3
Northstar
3

Bekroningen

Winnaar van de Hilton Circle of Excellence Award Certificaat van uitmuntendheid van Trip Advisor 2015

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Laadperron

Afstand vanaf vliegveld

  • 4.6 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 23,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Embassy Suites by Hilton Santa Clara Silicon Valley

Totale vergaderruimte4.400 ft²
Vergaderzalen5
Grootste zaal1.886 ft²
Op één na grootste zaal962 ft²
Ruimte (privé)4.839 ft²
Ruimte (semi-privé)1.886 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers258
Tweepersoons (2 bedden)62
Suites242
Belastingtarief9,2%
Bezettingsgraad16,7%

Lokale attracties

Staatsuniversiteit van San Jose

Universiteit
Op 8 mi. afstand
San José State University (San Jose State of SJSU) is een openbare universiteit in San Jose, Californië. SJSU is de oudste openbare universiteit aan de westkust en de grondleggende campus van het California State University (CSU) -systeem. SJSU wordt consequent vermeld als een van de toonaangevende leveranciers van niet-gegradueerde en afgestudeerde alumni aan technologiebedrijven in Silicon Valley, en de filantropische steun van SJSU behoort tot de hoogste in het CSU-systeem. De sportteams van SJSU staan bekend als de Spartans en nemen deel aan de NCAA Division I FBS Mountain West Conference.
1 Washington Sq.
San José, CA 95192

Het pretpark Great America in Californië

Recreatie
Op 2 mi. afstand
California's Great America biedt voldoende parkeergelegenheid naast het park. Auto's en bestelwagens kosten $12 per voertuig, campers kosten $20 per stuk. Premium Parking is beschikbaar voor USD 15 voor auto's en bestelwagens. Aangewezen parkeerplaatsen voor mindervaliden beschikbaar. School- en tourbussen zijn gratis. Een afzetgebied bevindt zich net voorbij de ingang op Great America Parkway.
P.O. Box 1776
Santa Clara, CA, US 95052

Santa Clara-universiteit

Universiteit
Op 5 mi. afstand
Santa Clara University is een particuliere jezuïetenuniversiteit in Santa Clara, Californië, in Silicon Valley. Santa Clara University, opgericht in 1851, is de oudste nog bestaande instelling voor hoger onderwijs in Californië en is sinds de oprichting op de oorspronkelijke locatie gebleven. De sportteams van Santa Clara worden de Broncos genoemd. Hun kleuren zijn rood en wit. De Broncos nemen deel aan de NCAA Division I-niveaus als leden van de West Coast Conference in 19 sporten. Broncos heeft NCAA-kampioenschappen gewonnen in zowel heren- als damesvoetbal. Tot de student-atleten van Santa Clara behoren huidige of voormalige MLB-, NFL-, NBA-spelers en 13 Olympische gouden medaillewinnaars.
500 El Camino Real
Santa Clara, CA 95054

Ontdekkingsmuseum voor kinderen

Museum
Op 5 mi. afstand
Sinds de opening in juni 1990 heeft het museum meer dan 5 miljoen bezoekers verwelkomd en elk jaar nieuwe interactieve tentoonstellingen aangeboden die inspelen op de uiteenlopende onderwijsbehoeften van kinderen. Met de toevoeging van de West Wing in 1997 breidde het museum zijn omvang met twintig procent uit.
Wozweg 180
San José, CA, US 95110

Winchester Mystery House

Historisch monument
Op 6 mi. afstand
Het Winchester Mystery House® is een architectonisch wonder en historisch monument in San Jose, CA dat ooit de persoonlijke residentie was van Sarah Lockwood Pardee Winchester, de weduwe van William Wirt Winchester en erfgename van een groot deel van het Winchester® Repeating Arms-fortuin.
525 S Winchester Blvd
San José, CA 95128

Levi's Stadion

Recreatie
Op 2 mi. afstand
De thuisbasis van de San Francisco 49ers en vele zomerconcerten.
Marie-P.DeBartoloweg 4900
Santa Clara, CA 95054

Conventiecentrum Santa Clara

Conventiecentrum
Op 2 mi. afstand
Het Santa Clara Convention Center is een complete vergaderlocatie in het hart van Silicon Valley, CA, net ten zuiden van San Francisco, aan de Interstate I-101 bij Great America Parkway. De volledig uitgeruste faciliteiten van het centrum zijn perfect voor vergaderingen, beurzen, congressen, verenigingsbijeenkomsten, banketten en speciale evenementen van elke omvang.
5001 Great America Pkwy
Santa Clara, CA, US 95054

Intel Museum

Museum
Op 2 mi. afstand
Het Intel Museum, gevestigd op het hoofdkantoor van Intel in Santa Clara, Californië, heeft exposities over de producten en geschiedenis van Intel, evenals over halfgeleidertechnologie in het algemeen. Het museum is open op weekdagen en zaterdag behalve op feestdagen.
2200 Mission College Blvd
Santa Clara, CA, US 95054

Meer

Het onlangs vernieuwde Embassy Suites Santa Clara-Silicon Valley hotel is gunstig gelegen in het hart van Silicon Valley, op slechts 800 meter van het Californische pretpark Great America en het Santa Clara Convention Center. We zijn ook een korte UBER-rit verwijderd van Levi's Stadium, de thuisbasis van de San Francisco 49ers. Onze voorzieningen en locatie maken dit hotel perfect voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers. Ons luxe suitehotel met volledige service ligt op slechts enkele minuten van de internationale luchthaven van San Jose, het centrum van San Jose en op loopafstand van veel bedrijven. Het hotel ligt op slechts 72 km van de stad San Francisco en 60 mijl van de stad Monterey, CA. Leuke attracties in de buurt van de Embassy Suites Santa Clara-Silicon Valley zijn onder andere Levi's Stadium, de thuisbasis van de San Francisco 49ers, SAP Center - de thuisbasis van de San Jose Sharks, Children's Discovery Museum of San Jose, Tech Museum of Innovation, Winchester Mystery House, Valley Fair Shopping Mall, Santana Row, San Jose Convention Center, San Jose State University, Stanford University en Santa Clara University. Gasten van het Embassy Suites Santa Clara-Silicon Valley hotel zullen genieten van vele hotelvoorzieningen en -diensten. De accommodaties omvatten suites met twee kamers, beddengoed van Serta Suite Dreams, marmeren badkamers met voorzieningen, een slaapbank, twee televisies, twee telefoons, een koelkast, een magnetron en een goed verlichte eet- en werktafel. Tot de hoteldiensten en -voorzieningen behoren een gratis ontbijt op bestelling, een gratis avondreceptie, WiFi in het hele hotel, modern dineren in het Valley Plaza Cafe, een binnenzwembad, een fitnesscentrum, een gratis wisselkantoor en de vergaderfaciliteiten van het hotel.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Sep 1 – Dec 31

Annuleringsbeleid

Voor individuele kamers is een annulering van 48 uur vereist om mogelijke kosten te vermijden.