AC Hotel San Jose Santa Clara

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
2970 Lakeside Drive Santa Clara, CA 95054

Benodigde datums

  • 08-07-202411-07-2024
  • 29-07-202402-08-2024

Beoordelingen

AAA
3
Forbes Travel Guide
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bellen (gratis)
  • Uitzicht (bergen)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon
  • Tennisbanen

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Afstand vanaf vliegveld

  • 5.6 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte

Vergaderruimte AC Hotel San Jose Santa Clara

Totale vergaderruimte4.690 ft²
Vergaderzalen4
Grootste zaal1.004 ft²
Op één na grootste zaal667 ft²
Ruimte (privé)1.389 ft²
Ruimte (semi-privé)2.297 ft²
Ruimte (buiten)Beschikbaar
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers188
Suites2

Lokale attracties

Het grote Amerika van Californië

Recreatie
Op 2 mi. afstand
California's Great America is een pretpark van 100 hectare in Santa Clara, Californië. Het is eigendom van en wordt beheerd door Cedar Fair en werd oorspronkelijk geopend in 1976 als een van de twee parken die door de Marriott Corporation werden gebouwd. Het park is verschenen in de films Beverly Hills Cop III en Getting Even with Dad uit 1994 en biedt meer dan 40 attracties en attracties. Een van de meest opvallende attracties, Gold Striker, is in de jaarlijkse Golden Ticket Awards-publicatie van Amusement Today als een van de beste houten achtbanen genoemd.
4701 Great America Parkway
Santa Clara, CA, US 95054

Valley Fair/Santana Row

Winkelen
Op 8 mi. afstand
Santana Row biedt een mix van merkwinkels, lokale boetieks, zesendertig etablissementen die eten serveren, negen spa's en salons, de bioscoop CineArts en het boetiekhotel Hotel Valencia. De winkels variëren van luxe merken zoals Gucci en Kate Spade tot meer casual merken zoals H&M, Ann Taylor LOFT en Urban Outfitters. The Row bevat ook restaurants die variëren van lokale concepten zoals Left Bank Brasserie en zusterrestaurant LB Steak, Pizza Antica en Ozumo, gespecialiseerd in de Japanse keuken, tot ketens zoals The Counter, Maggiano's Little Italy, Pinkberry en een Yard House dat om 01:00 uur sluit. De wijk is verankerd door Crate & Barrel, Best Buy en The Container Store.
2855 Stevens Creek Boulevard
Santa Clara, CA, US 95050

Levi's Stadion

Recreatie
Op 2 mi. afstand
Levi's Stadium is een voetbalstadion in Santa Clara, Californië, in de San Francisco Bay Area. Het is sinds 2014 de thuisbasis van de San Francisco 49ers van de National Football League. Het stadion ligt ongeveer 65 kilometer ten zuiden van San Francisco en is vernoemd naar Levi Strauss & Co., die in 2013 de naamrechten kocht.
Marie-P-Debartoloweg 4900
Santa Clara, CA, US 95054

SAP-centrum

Recreatie
Op 7 mi. afstand
Het SAP Center is een overdekte arena in San Jose, Californië. De hoofdhuurder is de San Jose Sharks van de National Hockey League, waarvoor de arena de bijnaam „The Shark Tank” heeft gekregen. Het is ook de thuisbasis van de San Jose Barracuda van de American Hockey League.
West Santa Clara Street 525
San José, CA, US 94043

Conventiecentrum Santa Clara

Conventiecentrum
Op 2 mi. afstand
Bent u op zoek naar de perfecte plek voor uw volgende evenement in Silicon Valley? Het Santa Clara Convention Center staat voor u klaar! Dankzij de flexibele ruimte, het vriendelijke personeel, de aanvullende diensten en meerdere accommodaties wordt uw evenement zeker een succes. SCCC beschikt over volledig uitgeruste, hoogtechnologische faciliteiten die geschikt zijn voor evenementen van alle soorten en maten, waaronder: congressen, beurzen, bruiloften en recepties, zakelijke bijeenkomsten, banketten en alle soorten speciale gelegenheden. De ideale locatie in Silicon Valley, net ten zuiden van San Francisco, biedt gasten tal van nabijgelegen attracties, hotels, restaurants en allerlei soorten entertainment om te verkennen.
5001 Great America Parkway
Santa Clara, CA, US 95054

Google

Zakendistrict
Op 8 mi. afstand
Google LLC is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in internetgerelateerde diensten en producten, waaronder online advertentietechnologieën, zoekmachines, cloud computing, software en hardware. Google werd in 1998 opgericht door Larry Page en Sergey Brin toen ze promovendi waren aan de Stanford University in Californië. Samen bezitten ze ongeveer 14 procent van de aandelen en hebben ze 56 procent van het stemrecht van de aandeelhouders in handen via aandelen met superstemrecht. Ze hebben Google opgericht als een niet-beursgenoteerd bedrijf op 4 september 1998. Op 19 augustus 2004 vond een beursintroductie plaats en Google verhuisde naar het hoofdkantoor in Mountain View, Californië, bijgenaamd Googleplex. In augustus 2015 kondigde Google plannen aan om zijn verschillende belangen te reorganiseren als een conglomeraat genaamd Alphabet Inc. Google is de belangrijkste dochteronderneming van Alphabet en blijft het overkoepelende bedrijf voor de internetbelangen van Alphabet. Sundar Pichai werd benoemd tot CEO van Google, ter vervanging van Larry Page, die de CEO van Alphabet werd.
1600 Amphitheatre Parkway
Uitzicht op de bergen, CA, US 94043

Internationaal zwemcentrum van Santa Clara

Recreatie
Op 3 mi. afstand
De Santa Clara Swim Club (afgekort SCSC) is een gerenommeerde zwemclub en -team gevestigd in Santa Clara, Californië. Het maakt deel uit van USA Swimming en is een USA Swimming Gold Medal Club en een onderdeel van de Pacific LSC, onderbestuurd door Zone 1 South. De club werd in 1951 opgericht door George Haines, de coach van het team tot 1974, en heeft veel opmerkelijke alumni, waaronder Donna de Varona, Pablo Morales, Don Schollander, Mark Spitz, Chris von Saltza, Lynn Burke, George Harrison, Steve Clark en Paul Hait. De zwemmers van de club hebben 71 Olympische medailles behaald: 42 gouden, 18 zilveren en 11 bronzen. In 1966 bouwde de stad Santa Clara het Santa Clara International Swim Center, dat de thuisbasis werd van de club. Het werd in juni 2001 omgedoopt tot het George F. Haines International Swim Center ter ere van de oprichtende coach. Het zwemcentrum organiseert al 42 jaar lang jaarlijks de Santa Clara International Grand Prix. Sinds de oprichting zijn er tijdens de bijeenkomst 23 wereldrecords, 333 Amerikaanse records en 64 buitenlandse nationale records gevestigd, waaronder een wereldrecord van Michael Phelps in 2004. Het Swim Center heeft Senior Nationals, Junior Nationals, Western Zone Championships, Pacific Swimming Far Western Championships en Masters Nationals georganiseerd. De Santa Clara Swim Club staat bekend om zijn geschiedenis als succesvolle zwemclub en werd in de jaren 60-70 een tijd lang algemeen beschouwd als de belangrijkste club in de Verenigde Staten. De club heeft een uitstekend competitief team onder hoofdcoach John Bitter, voorafgegaan door Dick Jochums. Het Masters-programma is ook erg populair. De jaarlijkse Santa Clara International Grand Prix blijft regelmatig Olympische atleten aantrekken, waaronder Michael Phelps.
Patricia Drive 2625
Santa Clara, CA, US 95051

Intel

Zakendistrict
Op 2 mi. afstand
Amerikaanse multinational en technologiebedrijf Intel Corporation is een Amerikaanse multinational en technologiebedrijf met hoofdzetel in Santa Clara, Californië, in Silicon Valley. Het is de tweede grootste en tweede meest gewaardeerde fabrikant van halfgeleiderchips ter wereld op basis van inkomsten na te zijn ingehaald door Samsung, en is de uitvinder van de x86-serie microprocessors, de processors die in de meeste personal computers worden aangetroffen. Intel levert processors voor fabrikanten van computersystemen zoals Apple, Lenovo, HP en Dell. Intel produceert ook moederbordchipsets, netwerkinterfacecontrollers en geïntegreerde schakelingen, flashgeheugen, grafische chips, geïntegreerde processors en andere apparaten die verband houden met communicatie en computergebruik.
2200 Mission College Boulevard
Santa Clara, CA, US 95054

Meer

AC Santa Clara is perfect voor een externe vergadering voor maximaal 20-30 personen. De grootste vergaderruimte is 200 vierkante meter met een eigen buitenterras. We hebben een directiekamer en twee vergadersalons voor kleinere bijeenkomsten. WiFi is inbegrepen bij alle bijeenkomsten.

Annuleringsbeleid

48 uur

Extra informatie

Op loopafstand van hightechbedrijven en Levi's Stadium.