Discover Santa Clara

Warburtonlaan 1850 95050

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Discover Santa Clara is een gezinsvriendelijke en zakelijke stad in het centrum van Silicon Valley, gelegen in Santa Clara County aan de zuidpunt van de Baai van San Francisco, ongeveer 72 kilometer ten zuiden van San Francisco. De stad Santa Clara ligt op een strategische regionale locatie, gunstig gelegen ten opzichte van snelwegen, luchthavens, spoorwegen, snelwegen, lightrail en ander openbaar vervoer. „The Mission City”, zoals Santa Clara wordt genoemd, werd opgericht in 1852. Planners van vergaderingen en evenementen kijken naar Discover Santa Clara, Californië voor hotels en vergaderruimten voor bedrijfsprogramma's, verenigingsconferenties, educatieve workshops, zakelijke bijeenkomsten en speciale evenementen. Tot de leden van Discover Santa Clara behoren hotels, restaurants en zakelijke diensten, die allemaal klaar staan om vergaderplanners van dienst te zijn voor conferenties, evenementen, trainingsprogramma's en allerlei soorten vergaderingen. We zijn de ervaringen van evenementen opnieuw aan het uitvinden. We zijn een verenigd netwerk van ambitieuze probleemoplossers die anticiperen op behoeften, oplossingen op maat bedenken en evenementen naar een heel nieuw niveau tillen. We gebruiken veelzijdigheid, creativiteit en glans in elk aspect van elk evenement. Met een geschiedenis van groots denken en vooruitkijken, is Santa Clara de perfecte hub voor pioniers, risiconemers en visionairs.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven Mineta San Jose

    1 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Conventiecentrum Santa Clara

Conventiecentrum
Op 5 minutes afstand
Gelegen in het centrum van hightech in Silicon Valley, ligt het 302.000 m² grote. Santa Clara Convention Center is de perfecte setting voor uw congres, vergadering of beurs. Nieuw is de „Mission City Ballroom” van 22.400 vierkante meter die in meerdere configuraties kan worden gebruikt voor verschillende vergaderingen of evenementen: 3.199 theaterset; 1.493 banketten; 1.119 klaslokalen; of 111 tentoonstellingshokjes. Dit ultramoderne conferentiecentrum beschikt over meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen, 31 breakout-rooms, een theater met 607 zitplaatsen, een full-service cateraar ARAMARK en hoogwaardige audiovisuele en telecommunicatiediensten op het gebied van projectiepresentatietechnologie en Smart City Networks.
5001 Great America Parkway
Santa Clara, CA, US 95054

Het Tech Museum

Museum
Op 30 minutes afstand
Praktische, fantasierijke hightech-exposities tonen het verleden, het heden en de toekomst van Silicon Valley.
201 Dus. Markt St.
San José, CA, US 95113

Levi's Stadion

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Levi's Stadium is een voetbalstadion in Santa Clara, Californië, in de San Francisco Bay Area. Het is sinds 2014 de thuisbasis van de San Francisco 49ers van de National Football League.
Marie-P-DeBartoloweg 4900
Santa Clara, CA, US 95054

Missie Santa Clara de Asis

Historisch monument
Op 20 minutes afstand
De achtste van 21 missies gebouwd in Californië, opgericht door de Franciscanen in 1777. De missie en de omliggende tuinen bevinden zich aan de Santa Clara University.
500 El Camino Real
Santa Clara, CA, US 95053

Het grote Amerika van Californië

Parkeren
Op 10 minutes afstand
Het grootste themapark van Noord-Californië is California's Great America. Het park biedt de meeste attracties, de meest spannende attracties en de meeste waterattracties. Het is het enige themapark met een compleet waterpark - gratis met toegang. Jaarlijks geopend van april tot oktober.
Great America Parkway
Santa Clara, CA, US 95050

Winchester Mystery House

Historisch monument
Op 20 minutes afstand
Een prachtig, maar bizar Victoriaans herenhuis met 160 kamers, gebouwd door de erfgename van Winchester.
525 dus. Winchester Blvd.
San José, CA, US 95128

Santa Clara-universiteit

Universiteit
Op 20 minutes afstand
Santa Clara University is de oudste nog werkende instelling voor hoger onderwijs in Californië, met meer dan 150 jaar geschiedenis. Op de campus bevinden zich de achtste van de 21 missies in Californië, Mission Santa Clara de Asis en Mission Gardens, evenals het de Saisset Art Museum.
500 El Camino Real
Santa Clara, CA, US 95053

Natuurgebied Ulistac

Parkeren
Op 5 minutes afstand
40 hectare open ruimte om te wandelen en zeven verschillende natuurlijke habitats te verkennen. Dit land werd oorspronkelijk gebruikt als seizoenskampement voor de Ohlone-indianen (Ulistac was de naam van een Ohlone-chef). Het park ligt langs de rivier de Guadalupe aan de Lick Mill Boulevard en het Creekside-pad langs de rivier de Guadalupe.
4901 Lick Mill Blvd
Santa Clara, CA 95054

Congrescentra

  • Santa Clara Convention Center

    Het met een oppervlakte van 302.000 m² bekroonde Santa Clara Convention Center is de perfecte setting voor uw vergadering, beurs of evenement. Het centrum beschikt over de nieuwste vergaderruimte van Silicon Valley, de 22.400 m². Mission City Ballroom, plus een theater met 607 zitplaatsen.

    • Tentoonstellingsruimte100.000 ft²
      Totale vergaderruimte122.400 ft²
      Hotelkamers 1 mijl van conferentiecentrum2.593

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Jun 1 – Jul 31

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?