Shores & Islands Ohio

125 E. Waterstraat 44870

Elke bestemming heeft vergaderruimte, maar we hebben...

Locatie, locatie, locatie • Shores & Islands Ohio is centraal gelegen op 5 uur rijden van verschillende grote stedelijke gebieden. We zijn gemakkelijk te bereiken — dicht bij luchthavens, treinstations en belangrijke snelwegen. Waar voor je geld • Groepsbijeenkomsten in Shores & Islands Ohio zijn van grote waarde. Groepskortingen, gratis parkeren, conferentieservices en meer zorgen ervoor dat uw ervaring uw portemonnee niet belast. Eindeloze opties • Waar anders kun je's ochtends een intensieve boardretraite houden en's middags meegenomen worden naar een eilandavontuur? Of misschien plant u een familiereünie voor alle generaties? Er zijn historische bezienswaardigheden, amusement, waterparken en vrijetijdsmogelijkheden in de buitenlucht voor alle leeftijden. Subsidie voor conferenties en evenementen • Subsidiedollars aanvragen om de kosten voor transport en marketing van evenementen te compenseren. Ons groepsverkoopteam zal met u samenwerken om in aanmerking te komen voor een subsidie aangeboden door Shores & Islands Ohio. Services op maat • Van het aanpassen van de reisroute en welkomsttassen voor bezoekers tot vrijwilligers die wachten om te helpen bij de registratie of een conciërgeband op uw evenement, onze deskundige medewerkers en vrijwilligers staan klaar om ervoor te zorgen dat uw groep zijn eigen Lake Erie Love zal ontdekken! Locaties en gastenkamers • Verzamel aan de voet van een 350 meter hoog nationaal monument. Maak een informele cruise op het meer. Talkshop op een bekroonde golfbaan. Teleconferentie met uw buitenlandse collega's in een klaslokaal op de universiteit. Verjong uzelf in een dagspa. Met meer dan 615.000 m² aan vergaderruimte en meer dan 8.000 kamers in de Shores & Islands Ohio, zal uw groep zonder problemen het hotel, resort of verzamelruimte vinden dat aan uw behoeften voldoet.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven Cleveland Hopkins

    55 mijl van stadscentrum

  • Detroit Metro Airport

    102 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Castaway Bay van Cedar Point

Recreatie
237 gastenkamers Overdekt waterpark van 38.000 vierkante meter
Cleveland Road 2001
Sandusky, OH, US 44870

Put-in-Bay Resort & Conferentiecentrum

Conventiecentrum
120 gastenkamers 2.600 vierkante meter aan vergaderruimte
439 Loraine Avenue.
In de baai geplaatst, OH, US 43456

Great Wolf Lodge

Recreatie
271 gastenkamers Overdekt waterpark van 33.000 vierkante meter
4600 Milan Road.
Sandusky, OH, US 44870

Sawmill Creek Resort

Conventiecentrum
239 gastenkamers 35.000 vierkante meter aan vergaderruimte
400 Sawmill Creek Dr.
Huron, OH, US 44839

Kalahari Resorts & Conventies

Conventiecentrum
890 gastenkamers 215.000 vierkante meter aan vergaderruimte Grootste overdekte waterpark in het Midwesten
7000 Kalahari Dr.
Sandusky, OH, US 44870

Pretpark Cedar Point

Parkeren
Cedar Point ligt op een schiereiland langs het schilderachtige Lake Erie en is een pretpark van 364 hectare met de meest opwindende verzameling spannende attracties en achtbanen op aarde. Met 68 verschillende attracties, waaronder 18 achtbanen; een enorm openluchtwaterpark (Cedar Point Shores); bekroonde liveshows; cadeauwinkels; heerlijke eetgelegenheden; drie gigantische kinderruimtes en meer.
1 Cedar Point Dr.
Sandusky, OH, US 44870

Chautauqua aan het meer

Conventiecentrum
20 vergaderruimtes binnen en buiten
236 Walnut Avenue.
Aan het meer, OH 43440

Staatspark Marblehead Lighthouse

Parkeren
Een staatspark met picknickfaciliteiten, vis- en wandelpaden. Deze vuurtoren, gebouwd in 1821, was de derde die aan Lake Erie werd gebouwd en is vandaag de dag het oudste continu werkende licht op de Grote Meren. Rondleidingen van 20 minuten zijn beschikbaar; beperkt tot 25 personen per tour; geen reserveringen.
110 Lighthouse Dr.
Marblehead, OH, US 43440

Congrescentra

  • Sawmill Creek Resort and Conference Center

    Sawmill Creek Resort is een full-service, kant-en-klare keuze voor productieve vergaderingen, conferenties, congressen en meer. Met meer dan 35.000 vierkante meter aan flexibele ruimte, 239 goed ingerichte kamers en toegewijd planningspersoneel

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jun 1 – Sep 1
Voor- en naseizoen
Laagseizoen

Extra informatie

Plannerdiensten Mailings voor uitnodiging/registratie • Bespaar geld en laat de aantrekkingskracht van onze populaire bestemming helpen om het aantal bezoekers aan evenementen te vergroten. Het personeel van Shores & Islands Ohio kan uw promotieartikel met een actuele reisgids naar uw distributielijst sturen. Hulp ter plaatse • Versnel de registratie voor uw bezoekers door onze medewerkers een verlengstuk van u te laten zijn. Met een geavanceerde planning kan het personeel van Shores & Islands Ohio worden ingepland om ter plaatse hulp te bieden bij uw conferentie of evenement. RFP-coördinatie • Bespaar tijd en laat ons aanvragen sturen voor accommodatie- en/of transporttarieven voor uw groep. Conciërge van • Geef je bezoekers informatie over de lokale bestemming door een conciërge of welkomstpakketten aan te vragen. Aanpassing • Verdien lof door een uniek reisschema op maat voor uw groep aan te bieden. Het verkooppersoneel van de Shores & Islands Ohio Group kan u helpen uw reisschema aan te passen aan de behoeften van uw groepen. Promotieondersteuning • Gebruik afbeeldingen, video's en mediacontacten van Shores & Islands om uw evenement te promoten. Verzoeken van vrijwilligers • Zorg voor een uitstekende ervaring voor uw deelnemers door tijdens uw evenement voldoende hulp en service te hebben. Lokale leveranciers • Deel de lokale cultuur, entertainment, eten en producten met je bezoekers door samen te werken met lokale artiesten en verkopers bij het plannen van je evenement.