Visit San Jose

408 Almaden Blvd. 95110

Waarom kiezen voor onze bestemming?

De vergader- en congresfaciliteiten van San Jose zijn allemaal gunstig gelegen op drie kilometer van de luchthaven en op loopafstand van een nieuw leven ingeblazen centrum, met merkhotels, diverse eetgelegenheden, een ontluikende kunst- en culturele scene en verschillende bezienswaardigheden. De toegankelijkheid van onze belangrijkste congresfaciliteiten in combinatie met de betaalbaarheid en onze nieuwe flexibele prijsstructuur zijn twee variabelen die bijdragen aan het succes van uw evenement.

Bekroningen

Afstand vanaf vliegveld

  • Mineta San Jose International Airport

    3 mijl van stadscentrum

  • Internationale luchthaven van San Francisco

    36 mijl van stadscentrum

  • Internationale luchthaven van Oakland

    44 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Kathedraalbasiliek van St. Joseph

Historisch monument
De kathedraalbasiliek van St. Joseph werd in 1877 gebouwd op de plaats van voormalige basilieken die beschadigd waren door aardbevingen of brand. Deze 5e reïncarnatie is een historisch monument in Californië en verwelkomt elk jaar bezoekers om getuige te zijn van de schoonheid van de kerk met zijn majestueuze koepels en 39 prachtige glas-in-loodramen. Als je op zoek bent naar een plek om te aanbidden tijdens je bezoek aan San Jose, dan is de basiliek een gastvrije kerk en de jaarlijkse gratis Season of Hope-concertreeks viert de 12 dagen voor Kerstmis en voedt je geest door een multicultureel muzikaal evenement te organiseren waar iedereen tijdens de feestdagen van kan genieten.
80 South Market St.
San Jose, CA, US 95113

Levis Stadion

Recreatie
Levi's Stadium belichaamt de „ultieme fanervaring”, waarbij je een Taylor Swift-concert of een San Francisco 49ers-wedstrijd bijwoont. Lekker eten, uitzichten, voorzieningen en plezier wachten op je. Rondleidingen worden aanbevolen voor een uniek kijkje achter de schermen van een professioneel stadion, en omvatten een stop bij het 49ers Museum. Als een van de groenste stadions in de National Football League en de thuisbasis van Wrestlemania 31 en Super Bowl 50, is de elektriciteit van 70.000 fans waanzinnig!
3900 Marie P. DeBartolo Way
Santa Clara, CA, US 95054

Observatorium Lick

Historisch monument
De Lick Observatory staat al sinds 1888 (voordat er zelfs maar een weg naar Mount Hamilton was) in de voorhoede van astronomisch onderzoek en is niets minder dan een icoon, waarvan de basis stevig is gelegd in de innovatie en technologische bekwaamheid van Silicon Valley. Naast de adembenemende uitzichten vanaf 4.209 voet boven de vallei, is de schitterende geschiedenis van hoe deze gigantische telescopen zijn bedacht (en hoe ze zijn ontstaan) en de verbluffende ontdekkingen die ermee hebben plaatsgevonden, alleen al het feit dat ze lichtjaren van ons verwijderd door de lens konden zien, voldoende om iemand in een baan om de aarde te sturen. Voeg daar rondleidingen, muziekseries, lezingen van vooraanstaande onderzoekers die baanbrekend werk doen en andere speciale evenementen aan toe en je hebt een van de meest unieke en krachtige ervaringen van de stad.
7281 Mount Hamilton Road.
San Jose, CA, US 95140

SAP-centrum

Recreatie
SAP Center organiseert grote concertevenementen, Olympische en sportkampioenschappen en wordt liefkozend de „Shark Tank” genoemd omdat de arena de thuisbasis is van de San Jose Sharks, het lokale nationale hockeyteam. Er zijn veel verkopers van eten en drinken beschikbaar in de arena.
525 West Santa Clara Street
San Jose, CA, US 95113

Winchester Mystery House

Historisch monument
Dit huis werd in 2010 in beeld gebracht door Good Morning America en is het huis dat Sarah, de onrustige erfgename van het Winchester-geweer, heeft gebouwd. Op zoek naar een manier om zich te ontdoen van de geesten van degenen die zijn gedood door het „Gun that Won the West”, vroeg Sarah advies aan een medium. Dat consult leidde ertoe dat Sarah tientallen jaren, evenals haar erfenis van $20 miljoen, obsessief aan het huis bouwde. Maar wat een huis is het en mis ook de tuinen en het terrein niet. Spookachtig? Ja, maar prachtig van het houtwerk tot het glas-in-lood. Zaklamptours op vrijdag 13 en oktober zijn een truc en een traktatie, terwijl de Victoriaanse geest tijdens de feestdagen in december in bijzonder licht leeft.
525 S. Winchester Blvd.
San Jose, CA, US 95128

Groot-Amerika van Californië

Recreatie
Vul je dag met achtbanen, liveshows, concerten, vuurwerk, voedselfavorieten in pretparken en zelfs een waterpark in het iconische California's Great America. Spanning voor elke leeftijd staat klaar om je wereld op zijn kop te zetten en je haveloos te maken. Elk jaar worden er nieuwe attracties en attracties geïntroduceerd en tienduizenden kijken uit naar speciale evenementen zoals de nachtmerrieachtige Halloween Haunt! Maak je wandelschoenen klaar en oefen je geschreeuw, er valt veel te bespreken tijdens deze adrenalinestoot van een uitstapje!
4701 Great America Pkwy
Santa Clara, CA, US 95054

Avaya-stadion

Recreatie
Avaya Stadium is een voetbalstadion in San Jose, Californië, Verenigde Staten, en is de thuisbasis van de San Jose Earthquakes van de Major League Soccer. Het stadion bevindt zich op de site van Airport West, ten westen van de internationale luchthaven van San Jose. Het Avaya Stadium is officieel geopend op 27 februari 2015 en heeft een capaciteit van ongeveer 18.000. In het gebied achter de noordoostelijke goal is de grootste buitenbar van Noord-Amerika gevestigd.
1123 Coleman Avenue.
San Jose, CA, US 95110

Happy Hollow Park en dierentuin

Recreatie
Happy Hollow Park and Zoo is een gezinsvriendelijke dierentuin die ook dienst doet als pretpark. Happy Hollow ligt op een terrein van zestien hectare en biedt veel populaire functies, zoals de carrousel, achtbaan, kinderboerderij en poppentheater. Hoewel de attracties leuk zijn, zullen bezoekers net zo goed genieten van de dierententoonstellingen. Wankel over het terrein om dieren zoals jaguars, lemuren, stokstaartjes en miniatuurpaarden te zien. Volwassenen zullen net zo dol zijn op de levendige sfeer van het park als kinderen. Kom zeker langs bij het Education Center dat is gebouwd van hooibalen. Met de nadruk op natuurbehoud en duurzaamheid is het park een grote attractie voor zowel educatie als plezier.
1300 Senter Road.
San Jose, CA, US 95112

Congrescentra

  • San Jose McEnery Convention Center

    In het San Jose McEnery Convention Center vinden vergaderplanners voldoende ruimte in het congrescentrum. We hebben de mogelijkheid om evenementen van alle soorten en maten te organiseren door het aanbieden van: 143.000 vierkante meter aan kolomvrije tentoonstellingsruimte.

    • Tentoonstellingsruimte165.000 ft²
      Totale vergaderruimte520.000 ft²
      Hotelkamers 1 mijl van conferentiecentrum2.200

Meer

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?