Orchard Hotel

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Struikstraat 665 #1 San Francisco, CA 94108

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Piano

Afstand vanaf vliegveld

  • 13.4 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 59,00 / dag

Vergaderruimte Orchard Hotel

Totale vergaderruimte4.675 ft²
Vergaderzalen6
Grootste zaal1.800 ft²
Op één na grootste zaal1.003 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers104
Suites9

Lokale attracties

Union Square

Winkelen
Op 2 blocks afstand
Union Square, het historische park en de winkelbestemming in het centrum van San Francisco, biedt trendy winkels, een levendige theaterwijk en uitzonderlijke eetgelegenheden. Union Square, het winkelmekka van San Francisco, herbergt de beste warenhuizen, speciaalzaken, boetieks en restaurants in Californië, met alle grote haute couture-, juwelen- en warenhuizen die je maar kunt bedenken. Rondom het parkplein vind je warenhuizen zoals Nordstrom, Macy's, Neiman-Marcus, Saks Fifth Avenue, maar ook trendy boetieks en superstores. Loop door straten vol kunstgalerieën, bekijk een show in een van de vele theaters of dineer in de hipste restaurants van de stad. Union Square is ook een prachtig plein met een monument van de godin Victory, granieten pleinen, een terrasvormig podium, lichtsculpturen ontworpen door kunstenaar R.M. Fischer, cafés en vier grote ingangen omzoomd door palmbomen die de geschiedenis en schoonheid van San Francisco onderstrepen. Het plein organiseert vele evenementen, kunst- en modeshows en feesten. Stap op de kabelbanen die vertrekken vanaf Union Square of neem deel aan een wandeltocht.
333 Poststraat
San Francisco, CA 94108

Golden Gate Bridge

Historisch monument
Op 5 mi. afstand
De Golden Gate Bridge, de grootste bezienswaardigheid van San Francisco en een van de meest adembenemende bouwwerken ter wereld, is de toegangspoort waar de baai de Stille Oceaan ontmoet en San Francisco verbindt met de Marin Headlands. Steek onder de iconische rode torens van de 4.200 meter hoge Golden Gate Bridge door en ervaar magische uitzichten over de hele San Francisco Bay Area. Naar de overkant rijden of fietsen is spannend, maar na een wandeling van een half uur kunt u genieten van inspirerende uitzichten. Ongeëvenaarde uitzichten op de Golden Gate Bridge zijn te vinden op het strand van Crissy Field, een prachtige 'groene' ruimte met vogels, joggers en fietsers. Loop anderhalve kilometer langs het strand en het getijdenzwembad, langs volleybalvelden en windsurfers tot je recht onder de Golden Gate Bridge bent. Crissy Field is een van's werelds beste strandlocaties om te windsurfen en biedt een ongeëvenaard uitzicht op de waterkant.

Kabelbanen van San Francisco

Recreatie
Op 1 block afstand
Sinds 1873 vervoeren de historische kabelbanen van San Francisco toeristen en de lokale bevolking door de stad - van Nob Hill naar het Financial District en Fisherman's Wharf. Rijd naar je favoriete buurten en attracties op een van de beroemdste bezienswaardigheden van San Francisco. Je kunt op de historische kabelbaan net buiten het hotel stappen en alle bezienswaardigheden, geluiden en attracties om ons heen bekijken. Koop een paspoort voor één dag, drie of zeven dagen, zodat je met de trams, bussen en kabelbanen kunt rijden naar waar je maar wilt.

Museum voor Moderne Kunst van San Francisco

Museum
Op 1 mi. afstand
SFMOMA is ontworpen door de Zwitserse architect Mario Botta en herbergt een uitgebreide collectie van meer dan 25.000 werken van moderne en hedendaagse kunst uit de 20e eeuw, waaronder artistieke ontwikkelingen op het gebied van schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie, architectuur en design, en mediakunst over de hele wereld. Verschillende kunstgalerijen tonen selecties uit de permanente collectie kunst, beeldhouwwerken, meubels en foto's, samen met wisselende exposities. Beleef de meesterwerken van Henri Matisse, Frida Kahlo, René Magritte, Jackson Pollock, Georgia O'Keeffe, Man Ray, Andy Warhol, Ansel Adams en Frank Lloyd Wright. SFMOMA beschikt ook over een prachtige atriumlobby, een theater met 299 zitplaatsen, een interactief onderwijscentrum, de museumwinkel, Caffe Museo en de nieuwe daktuin van 14.400 vierkante meter.

Chinatown

Winkelen
Op 2 blocks afstand
Ervaar de cultuur van het Oosten in de unieke restaurants, winkels, markten en bakkerijen in het historische Chinatown, de grootste Chinese gemeenschap aan de westkust. Door de poort met drakenkuif - een geschenk van China in 1969 - bieden de 24 vierkante blokken van Chinatown cultureel diverse winkels, open markten en gevels die lijken op winkelen in Hong Kong. Wander door kleurrijke straten naar de elegante Chinese Presbyterian Church, het Oakland Asian Cultural Center en Pacific Renaissance Plaza, waar winkels en restaurants zijn gevestigd. Bekijk het gerestaureerde Bank of Canton Building, Sing Chong Building, een van de eerste plaatsen die herbouwd werd na de aardbeving van 1906 in San Francisco, Bank of America, versierd met gouden draken, Herbal Shop en Old St. Mary's, de eerste kathedraal van Californië. Wandeltochten leiden je door de steegjes van Chinatown naar authentieke voedselmarkten en eetgelegenheden. Zie hoe ambachtslieden met de hand handwerk maken met behulp van oude technieken. Ontdek authentieke ambachten en aardewerk, antiek, muziekinstrumenten, Chinees kookgerei en exotische Aziatische kruiden en theeën in geheime nissen. Duik in de Chinese mystiek en cultuur terwijl je de beeldhouwkunst en architectuur van de buurt verkent. Geniet van de Chinese keuken en Dim Sum, een traditionele Chinese brunch, in een van de oudste bakkerijen.

Fisherman's Wharf

Historisch monument
Op 2 mi. afstand
Fisherman's Wharf, de historische attractie aan het water van San Francisco, is een levendige markt vol activiteiten en adembenemende uitzichten over de baai. Deze favoriete bestemming in San Francisco is een kustrij met unieke winkels, souvenirwinkels, visrestaurants, verkopers, rondvaarten in de baai, straatartiesten, livemuziek en een geweldige vispier. Marktplaatsen aan het water zijn onder andere: The Anchorage, The Cannery, Ghirardelli Square en de wereldberoemde Pier 39, een festivalmarkt met 110 winkels, restaurants, artiesten, cruises, Aquarium of the Bay en de lieve zeeleeuwen. Neem de veerboot vanaf de Wharf of huur een zeilboot naar het schilderachtige Marin County.

Meer

The Orchard Hotel ligt in het hart van San Francisco en is verankerd in de beroemde gastvrijheidstradities van de wereldberoemde Orchard Road in Singapore. Ons hotel in het centrum van San Francisco is onlangs door USA Today uitgeroepen tot een van de „Top 10 beste milieuvriendelijke hotels in de VS” en verrukt gasten en nieuwe vrienden met verfijnde accommodaties, geavanceerde voorzieningen en persoonlijke service.

Beperkingen voor faciliteiten

Executive Boardroom: vaste vergadertafel voor 18 gasten Restaurant met narcissen

Extra informatie

www.theorchardhotels.com Sales@theorchardhotel.com

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?