San Diego Tourism Authority

straat 750 B Suite 1500 92101

Waarom kiezen voor onze bestemming?

INSPIRERENDE CREATIVITEIT EN PRODUCTIVITEIT Er is niets leuker dan het plannen van een vergadering die mensen graag willen bijwonen. Met legendarisch weer, prachtige stranden en een vriendelijke, relaxte sfeer is San Diego een bestemming die grote menigten trekt en aanzet tot nadenken. Ontdek waarom San Diego de mooiste stad van Amerika is. WE ZIJN ER OM TE HELPEN Als bestemmingsexperts, met uitgebreide relaties binnen de markt, is de San Diego Tourism Authority uw beste aanspreekpunt voor een uitgebreid overzicht van de bestemming. En onze diensten zijn gratis. We begeleiden zelfs gekwalificeerde planners bij inspecties ter plaatse. Ons bekroonde leadprogramma stelt ons in staat om uw specifieke behoeften te vergelijken met het aanbod van meer dan 135 conferentiehotels, om u hotelvoorstellen te doen die aan uw criteria voldoen. Ons team is uw partner voor een succesvol evenement in San Diego.

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Afstand vanaf vliegveld

  • San Diego International Airport (SAN)

    2 mijl van stadscentrum

  • Carlsbad

    32 mijl van stadscentrum

  • Tijuana International Airport via CBX

    19 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

De Shell-San Diego-symfonie

The Shell, de thuisbasis van de San Diego Symphony, is een nieuwe locatie voor speciale evenementen aan het water op een steenworp afstand van het San Diego Convention Center en het levendige Gaslamp District. Geniet van een prachtig panoramisch uitzicht op de waterkant en de skyline van de binnenstad. De schilderachtige trappen en patio's bij zonsondergang kijken uit op een groot, prachtig aangelegd openbaar park. De flexibele indeling is perfect voor het organiseren van een verscheidenheid aan evenementen, van gala's met zitplaatsen tot algemene sessies tot privéconcerten en netwerkrecepties. Met een nieuw podium van 13.000 vierkante meter, aanvullende faciliteiten in het gebouw en ultramoderne productiepakketten. The Shell biedt catering op locatie, waarbij de nadruk ligt op de lokale keuken van San Diego. Deze locatie is echt een bestemming van wereldklasse waar San Diego in hart en nieren centraal staat.
200 Marina Park Way
San Diego, CA 92101

Petco Park

Geniet van je volgende evenement in Petco Park, waar alles mogelijk is! Het architectonisch schitterende Petco Park, de thuisbasis van de San Diego Padres, ligt in het hart van het centrum van San Diego, naast het Gaslamp Quarter en het Convention Center. Het honkbalveld biedt een prachtig uitzicht op de San Diego Bay en de skyline van San Diego. Het honkbalveld is ideaal voor unieke evenementen met een duizelingwekkend aanbod aan locaties. Vrijwel elke vierkante meter van het honkbalveld is te huur, inclusief het speelveld, clubhuizen, hallen, terrassen, daken, restaurants en lounges. U zult een locatie vinden die perfect past bij de doelstellingen van uw evenement, ongeacht de grootte, vorm of budget. Met meer dan 20 exclusieve locaties is het honkbalveld ontworpen voor evenementen van 10 tot meer dan 10.000 mensen. Petco Park is perfect voor elk evenement dat je maar kunt bedenken: privéconcerten, zakelijke bijeenkomsten, beurzen, netwerkrecepties, vakantiefeesten of fantasy-honkbalwedstrijden. Met weelderige catering, eersteklas service en onberispelijke aandacht voor detail, zal ons evenementenpersoneel aan al uw wensen voldoen. Het Petco Park Events-team helpt u bij het plannen van uw evenement van begin tot eind en werkt nauw samen met leveranciers van topkwaliteit om spannende verbeteringen en inrichting te coördineren om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Met zijn opmerkelijke veelzijdigheid, verbluffende architectuur en ideale locatie is Petco Park echt een locatie als geen ander. Wat uw plannen ook zijn - groot of klein, elegant of casual - wij brengen ze tot leven en creëren een onvergetelijk evenement dat zeker indruk zal maken op uw gasten!
100 Park Boulevard
San Diego, CA, US 92101

Balboa Park

Het culturele hart van San Diego- Op slechts enkele minuten van het centrum vindt u een geweldig cultureel centrum en een prachtig botanisch paradijs midden in San Diego. Balboa Park is een culturele oase met 17 musea, tuinen in overvloed en de wereldberoemde San Diego Zoo. Met een oppervlakte van 1.200 hectare is Balboa Park een van de meest iconische stadsparken van Noord-Amerika en een must voor elk bezoek aan San Diego. Het park ligt op slechts een steenworp afstand van hotels in het centrum van San Diego en heeft een rijke geschiedenis die wordt weerspiegeld in de verbluffende architectuur, tot nadenken stemmende tentoonstellingen, installaties en culturele evenementen gedurende het hele jaar. Balboa Park heeft een legendarische geschiedenis — een geschiedenis die centraal staat in het verhaal van San Diego. Het begon 150 jaar geleden, toen burgerleiders de stoutmoedige stap namen om de met struikgewas gevulde mesa met uitzicht op het centrum opzij te zetten om een stadspark aan te leggen. Vandaag de dag is Balboa Park nog steeds een krachtige mix van wat San Diego zo uniek maakt. Etnisch divers, historisch rijk, cultureel overvloedig, van nature adembenemend, Balboa Park is de plek waar je het verleden van San Diego kunt ervaren en de toekomst kunt zien.
1549 El Prado
San Diego, CA, US 92101

Embarcadero in San Diego

Een geweldige plek om de dag op ontdekkingstocht te gaan! Embarcadero in San Diego, gelegen naast het centrum van San Diego langs de Big Bay, is een bewijs van de kleurrijke maritieme geschiedenis van de regio, compleet met historische schepen, musea en rondleidingen door de haven, evenals een werkende vissershaven, een cruiseschipterminal en tal van hotels, restaurants en winkels.

Staatsreservaat Torrey Pines

Dankzij het milde, zonnige klimaat en een breed scala aan landschappen en natuurlijke kenmerken, bevat San Diego County een diversiteit die zo spectaculair is dat zelfs de lokale bewoners verrast worden. Wandelen is een van de beste manieren om er dichtbij te komen. Aan de kust van San Diego vind je kilometerslange glinsterende stranden met uitzicht op bewandelbare zandstenen kliffen met de zeldzame Torrey-pijnboom. Als u slechts een paar kilometer landinwaarts gaat, kunt u ruige bergtoppen beklimmen om een panoramisch uitzicht te krijgen op bezienswaardigheden van meer dan 100 mijl verderop. Tijdens een uitstapje naar de bergen wandel je over rustige, gestroomlijnde weiden in de schaduw van eiken en dennen. Je kunt verborgen palmoases ontdekken en genieten van stilte en ruimte in de uitgestrekte Anza-Borrego-woestijn. Dit wandelparadijs heeft echt voor elk wat wils.
12600 N Torrey Pines Road.
La Jolla, CA 92037

Het USS Midway Museum

De USS Midway is een unieke kans. Gunstig gelegen in het centrum van San Diego langs de Embarcadero, stelt u zich eens voor dat u uw volgende evenement organiseert op het langstzittende vliegdekschip uit de geschiedenis van de Amerikaanse marine. Activiteiten voor alle leeftijden, waaronder audiotours zonder begeleiding, theater, vluchtsimulatoren, klimvliegtuigen, uitwerpstoelen en cockpits, rondleidingen over de brug en meer. Spectaculair uitzicht op de skyline van de binnenstad, de San Diego Bay Bridge en actieve schepen van de Amerikaanse marine! Midway is een kans om het unieke van San Diego, de oorspronkelijke thuisbasis van TOP GUN, te ervaren.
910 North Harbor Drive
San Diego, CA, US 92101

Coronado-brug

De bekroonde San Diego-Coronado-brug werd na de opening in 1969 al snel een bezienswaardigheid in de omgeving. De opvallende ronding en torenhoge helling van de brug verbinden het eiland Coronado en de stad San Diego. De kustlijn van Coronado staat steevast in de top tien van stranden in de VS en biedt zachte branding en sprankelende zandstranden (met dank aan het mineraal Mica) die bezoekers van over de hele wereld aantrekken. Voeg daar nog een charmant klein stadje aan toe, met elegante tuinen, ouderwetse herenhuizen, unieke winkelervaringen en eetgelegenheden met een spectaculair uitzicht op de oceaan. Geen wonder dat de stad ook wel „The Crown City” wordt genoemd (Coronado is Spaans voor „de gekroonde”) .Geniet van de charmante winkels en kijk hoe het leger in actie komt op North Island Naval Station
Coronado, CA, US 92118

Nationaal monument Cabrillo

Een bezoek aan het „enige” nationale park van San Diego biedt een fantastisch uitzicht op de regio San Diego en uitstekende mogelijkheden om de natuurlijke, historische en culturele geschiedenis van het gebied te verkennen. De tentoonstelling „Age of Exploration”, films en door een ranger geleide programma's bieden interessante inzichten in de geschiedenis van Cabrillo. Een korte wandeling leidt naar de Old Point Loma Lighthouse. Dit pittoreske gebouw is gerestaureerd naar het uiterlijk van 1880 en presenteert het leven zoals het was voor de lichtwachters en hun families. In de aangrenzende Assistant Keeper Quarters vertellen interactieve exposities het verhaal van de vuurtorens van Point Loma. In een nabijgelegen historisch militair gebouw presenteert de tentoonstelling „They Stood the Watch” de geschiedenis van Fort Rosecrans. Het pad langs de baai begint bij de vuurtoren en biedt een adembenemend uitzicht op de haven en de stad San Diego. Ten zuiden van de vuurtoren ligt de Whale Overlook. Dit uitkijkpunt biedt een aangenaam uitzicht op de Stille Oceaan en de New Point Loma-vuurtoren. Vanaf hier worden in januari en februari vaak walvissen gezien. Aan de westkant van Point Loma ligt de rotsachtige intergetijdenzone, een venster op het oceaanecosysteem dat langs de kust van San Diego ligt. Tijdens laagwater ontstaan er langs deze kust poelen in rotsige depressies (laagwater wordt beschouwd als 0,7 of lager). Daarin vind je misschien anemonen, ongrijpbare octopussen, sponsachtige vingers van een dode man en talloze andere wezens.
1800 Cabrillo Memorial Dr
San Diego, CA, US 92106

Congrescentra

  • San Diego Convention Center

    Vanaf de luchthaven is het slechts vijf minuten met de shuttle naar het San Diego Convention Center, dat direct aan de haven in het centrum van San Diego ligt. Vanaf daar is alles wat je nodig hebt op loopafstand.

Meer

Extra informatie

VERWACHT HET BESTE Ons personeel en onze service worden wereldwijd consequent tot de beste gerekend. In het verleden heeft de San Diego Tourism Authority bekroond met: • Cvent, de top 5 bestemming voor vergaderingen in 2019 • Top 10 beste grote steden van Conde Nast Traveler • Successful Meetings magazine Pinnacle Award voor beste CVB/DMO in het Westen.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?