Visit San Antonio

110 Loyosa Street 78205

Waarom San Antonio?

In San Antonio bedoelen we zaken. We weten ook hoe we plezier moeten hebben. Onze stad is rijk aan geschiedenis, barstensvol cultuur en moderne bezienswaardigheden. We staan bekend als een werkelijk unieke bestemming en we verwelkomen u en uw groep graag. Ontdek enkele van de belangrijkste redenen waarom San Antonio de belangrijkste vergaderbestemming is voor groepen van elke omvang. Het Henry B. González Convention Center (HBGCC) ligt direct aan de oevers van de wereldberoemde River Walk en beschikt over de afmetingen, technologie en flexibiliteit om bijna elk denkbaar evenement te organiseren. De HBGCC heeft 514.000 vierkante meter aaneengesloten tentoonstellingsruimte, 86.500 vierkante meter aan kolomvrije multifunctionele ruimte, meer dan 70 vergaderzalen en twee balzalen (waarvan er één de grootste in Texas is). Overweeg een verblijf in een van de 48.000 kamers, waarvan bijna 14.000 in het centrum en 6.500 op loopafstand van het congrescentrum. Van luxe hotels in het centrum tot boetiekherbergen tot ruime Hill Country-resorts, de accommodatiemogelijkheden van San Antonio zijn gevarieerd in stijl, locatie en betaalbaarheid, waardoor onze stad de ideale vergaderbestemming is voor groepen van elke omvang. Om de aandacht van je bezoekers vast te houden, moet je eerst hun aandacht trekken, en San Antonio biedt een inspirerende setting voor je evenement. Onze stad biedt ook een grote verscheidenheid aan vergaderruimten in hotels, historische locaties en ultramoderne faciliteiten die zijn ontworpen voor alle soorten bijeenkomsten. Hier is leren toegankelijk, betaalbaar en gemakkelijk. Als topvakantiebestemming in het land biedt San Antonio een levendige mix van cultuur en keuken, legendarische architectuur, ontroerende geschiedenis en 300 dagen zon per jaar. Voor zowel kleine als grote groepen biedt San Antonio een verscheidenheid aan unieke locaties, uitgaansgelegenheden en gezinsvriendelijke attracties om uw gasten tal van sociale elementen te bieden voor een werkelijk unieke (en absoluut leuke!) ervaring met vergaderingen of congressen. We maken het gemakkelijk om hier te komen en gemakkelijk om je te verplaatsen. Gunstig gelegen in het zuiden van centraal Texas, is San Antonio een gemakkelijke reis voor groepen die van beide kusten komen. De internationale luchthaven van San Antonio heeft onlangs de non-stopservice met 50% verhoogd en ligt op slechts 13 kilometer van het centrum. Als je eenmaal hier bent, kun je je in onze wandelbare stad gemakkelijk verplaatsen. Stap in een openlucht-riviertaxi met GO RIO Cruises, wandel of fiets met gemak door onze compacte binnenstad en aangrenzende wijken.

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Bereikbaarheid

San Antonio International Airport, gelegen in het noorden van centraal San Antonio, ligt op ongeveer acht mijl van het centrum en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de belangrijkste snelwegen in en rond de stad. San Antonio ligt ongeveer 80 mijl ten zuidwesten van Austin, 200 mijl ten westen van Houston en 275 mijl ten zuiden van Dallas.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven San Antonio (SAT)

    8 mijl van stadscentrum


Congrescentra

  • Henry B. Gonzalez Convention Center

    Het Henry B. Gonzalez Convention Center beslaat een indrukwekkende 1,3 miljoen vierkante meter en omvat 72 vergaderzalen, 3 prachtige balzalen, 4 tentoonstellingszalen met een aaneengesloten ruimte van ongeveer 514.000 m² en 87.000 m² vrije ruimte.

Meer

Extra informatie

Genesteld in het hart van het historische centrum van San Antonio langs de oevers van de wereldberoemde River Walk gedijt de kern van de congresindustrie van onze stad. Het Henry B. González Convention Center (HBGCC) organiseert elk jaar meer dan 300 evenementen met meer dan 750.000 congresafgevaardigden van over de hele wereld. De faciliteit biedt vergader- en tentoonstellingsruimte op loopafstand van de River Walk, historische bezienswaardigheden, restaurants, winkels en hotels. Het voldoet ook aan de steeds veranderende behoeften van de industrie met innovatief ontwerp en flexibele binnen- en buitenruimte. Kenmerken van de faciliteit omvatten: -514.000 m² aaneengesloten tentoonstellingsruimte -86.500 m² kolomvrije multifunctionele ruimte -Meer dan 70 vergaderzalen, waaronder deelbare brainstormruimten -De grootste balzaal in Texas: Stars at Night Ballroom-54.000 vierkante meter -Verbeterde circulatie, bewegwijzering en toegankelijkheid van ruimtes -Innovatief ontwerp, flexibele ruimtes en geavanceerde technologie -De grootste binnentuin -Milieuvriendelijk ontwerp met maatregelen voor energiereductie -Full-service UPS Business Center -Meerdere laaddokken -Wi-Fi-connectiviteit -Perslucht, elektriciteit, water en afvoer beschikbaar in de tentoonstellingshallen Ondersteunende diensten: • Visit San Antonio's bekroonde Destination Experience Division werkt samen met de Sales Division om een naadloze overgang van verkoop naar service te creëren. Servicehulp omvat het volgende: -Geautomatiseerde hulp bij huisvesting en registratie -Coördinatie van vergaderingen op locatie en planning -Bewustwording van de gemeenschap van groepen in San Antonio -Welkomstborden op de luchthaven -Marketingondersteuning via aangepaste microsites, gedrukte en elektronische aanwezigheidsbouwers -PR-ondersteuning via digitale afbeeldingen, B-roll en bestemmingskopie -Liaison voor contacten met stads-, provinciale en staatsfunctionarissen

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?