Hilton Sacramento Arden West

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
2200 Harvard Street Sacramento, CA 95815-3306

Beoordelingen

AAA
3
Northstar
4

Bekroningen

Bekroond met TripAdvisor 2017 certificaat van uitmuntendheid!

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen

Afstand vanaf vliegveld

  • 14 mijl van locatie

Vergaderruimte Hilton Sacramento Arden West

Totale vergaderruimte20.000 ft²
Vergaderzalen20
Grootste zaal5.724 ft²
Op één na grootste zaal4.876 ft²
Tentoonstellingsruimte2.576 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers335
Eenpersoons (1 bed)155
Tweepersoons (2 bedden)181
Suites4
Belastingtarief8,75%
Bezettingsgraad15,8%

Lokale attracties

Golden 1 Center

Recreatie
Op 5 mi. afstand
Het Golden 1 Center is een multifunctionele binnenarena, gelegen in het centrum van Sacramento, Californië. Het bevindt zich gedeeltelijk op het terrein van het voormalige winkelcentrum Downtown Plaza. [1] De openbare arena maakt deel uit van een zaken- en uitgaanswijk genaamd Downtown Commons (DoCo), met onder meer een 16 verdiepingen tellende toren voor gemengd gebruik ter waarde van 250 miljoen dollar. In de arena, die de Sleep Train Arena verving als thuisbasis van de Sacramento Kings van de National Basketball Association, worden concerten, congressen en andere sport- en amusementsevenementen gehouden. Het hele jaar door werden 34 luxe suites verkocht voor alle evenementen. Suitepartners hebben toegang tot drie exclusieve clubs op premiumniveau, waaronder twee skyboxen die uitkijken op de hal en direct naar buiten kijken. Er zijn 48 suites in loftstijl. De capaciteit is uitbreidbaar tot ongeveer 19.000 om plaats te bieden aan concertpubliek.
500 David J. Stern Walk
Sacramento, CA, US 95814

Congrescentrum van Sacramento

Conventiecentrum
Op 5 mi. afstand
Neem de snelweg 160 naar het centrum en het is slechts 5 minuten verwijderd van het hotel.
1400 J Street
Sacramento, CA 95814

Dierentuin van Sacramento

Parkeren
Op 10 mi. afstand
De dierentuin van Sacramento is geopend sinds 1927 en herbergt meer dan 140 inheemse, exotische en bedreigde diersoorten en is een van de meer dan 200 geaccrediteerde instellingen van de Association of Zoos and Aquariums. Gelegen nabij de hoek van Land Park Drive en Sutterville Road in Land Park, wordt de dierentuin volledig beheerd door de Sacramento Zoological Society zonder winstoogmerk en biedt een educatieve en recreatieve hulpbron voor de regio Sacramento.
3930 West Land Park Drive
Sacramento, CA 95822

Golfbaan Haggin Oaks

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Amerika's meest bekroonde golffaciliteit. Al meer dan 75 jaar geopend.
Fulton Avenue 3645
Sacramento, CA 95821

Oud Sacramento

Historisch monument
Op 10 minutes afstand
Old Sacramento ligt aan de waterkant van de Sacramento-rivier en is een echte goudmijnstadservaring met kasseien en houten trottoirs. Bezoek de restaurants en winkels in de buurt en beleef een vervlogen tijd. Het California Railroad Museum bevindt zich bij de ingang van het gebied.

Arden Fair

Winkelen
Op 4 minutes afstand
Gratis pendeldienst naar de Arden Fair Mall! Open de deuren van Arden Fair en stap binnen. Hier vind je eigentijdse mode, sieraden, accessoires en merkartikelen in meer dan 165 speciaalzaken, plus Nordstrom, Macy's, Sears en JCPenney. Arden Fair heeft ook een aantal geweldige restaurants. Alles van fastfood tot lekker eten. Arden Fair is de belangrijkste winkelbestemming in Sacramento, met meer dan 1 miljoen vierkante meter aan winkels! En alsof dat nog niet genoeg is, zorgen zachte zithoeken, parkeerservice en het hele jaar door speciale evenementen voor de ideale sfeer. Het punt is, er gaat niets boven winkelen dan op Arden Fair.
1689 Arden Way
Suite 167
Sacramento, CA, US 95815-4037

Het centrum van Sacramento

Nachtleven
Op 5 mi. afstand
In de binnenstad bevinden zich verschillende amusementsclubs en restaurants.

California State Capitol Museum

Museum
Op 9 minutes afstand
Het California State Capitol Museum in Sacramento, Californië bezit een indrukwekkende collectie beeldende kunst. Bezoekers kunnen historische en moderne schilderijen en sculpturen zien die dateren uit het midden van de jaren 1850. De collectie omvat portretten van vijfendertig gouverneurs en portretten van iconen uit de Amerikaanse geschiedenis, waaronder George Washington en Abraham Lincoln. Sommige wetenschappers schrijven het portret van Lincoln toe aan Jane Stuart, dochter van Gilbert Charles Stuart, terwijl anderen de voorkeur geven aan William Wynstanley, een Engelse kunstenaar die bekend staat om zijn kopieën van Gilbert Stuarts portretten in Washington.
10th Street en L Street
State Capitol, kamer B-27
Sacramento, CA, US 95814

Meer

Het Hilton Sacramento Arden West is een onlangs gerenoveerd, comfortabel, modern hotel in Sacramento, CA, op korte afstand van alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad. Gasten van dit hotel liggen op slechts vijf minuten rijden van het centrum van Sacramento, het historische Old Sacramento en het California State Capitol. Dit Hilton hotel is gunstig gelegen aan de I-80 en op slechts een korte rit naar de internationale luchthaven van Sacramento. Dankzij de locatie kunnen gasten het meeste uit hun tijd in de hoofdstad van Californië halen. Het hotel beschikt over meer dan 20.000 vierkante meter aan flexibele, onlangs gerenoveerde vergaderruimte. Laat onze deskundige Convention & Catering Sales professionals uw evenement onvergetelijk maken. Specifieke functies voor vergaderingen en evenementen: • Compacte hoogbouwindeling voor eenvoudige navigatie naar vergaderruimten • Supersnel, draadloos internet beschikbaar in alle kamers • 100% rookvrij hotel • Gemakkelijke toegang voor gasten die naar Sacramento vliegen of rijden • Volledig vernieuwde vergaderruimte • Audiovisuele afdeling in eigen beheer, met ultramoderne AV-apparatuur • Restaurant met volledige service, roomservice, lounge en espressowagen in de lobby met Starbucks-koffie • Volledig uitgeruste en uitgebreide fitnessfaciliteit • Dicht bij de Arden Fair Mall en een verscheidenheid aan restaurants voor alle smaken en budgetten • Gratis Hilton-shuttleservice van en naar de Arden Fair Mall • Conciërgentieniveau inclusief een exclusieve loungeruimte met gratis continentaal ontbijt, hors d'oeuvres in de avond en snoepjes tot laat op de avond

Annuleringsbeleid

24 uur voor aankomst.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?