Cloudland at McLemore Resort Lookout Mountain, Curio by Hilton

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Cloudland Drive 243 Rising Fawn, GA 30738

Promoties

Sip, Savor, Summer!

US$ 25.000,00
01-05-2024 – 01-09-2024

Benodigde datums

  • 22-09-202426-09-2024
  • 06-10-202410-10-2024
  • 18-10-202407-11-2024

Beoordelingen

AAA
4

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Uitzicht (bergen)
  • Uitzicht (tuin)

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Golfbaan ter plaatse
  • Spa of salon
  • Whirlpool

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Routebeschrijving vanaf Chattanooga: Neem de W 10th St naar Broad St - 42 sec (335 ft) Neem GA-193 S en GA-136 W naar GA-157 S in Rising Fawn - 34 minuten (22,3 mijl) Ga verder op de GA-157 S. Rijd naar Canyon Ridge Rd Routebeschrijving vanuit Atlanta: Neem de I-75 N/I-85 N - 1 minuut (0,4 mijl). Volg de I-75 N naar Resaca. Neem afrit 320 vanaf de I-75 N - 1 uur en 5 minuten (73,1 mijl). Neem de GA-136 W naar Canyon Ridge Rd in Rising Fawn -1 uur (47,6 mijl) Routebeschrijving vanuit Nashville: Neem de I-24 E vanaf 4th Ave S, Nolensville Pk, Glenrose Ave en Mashburn Rd - 19 min (6,2 mijl). Volg de I-24 E naar GA-136 E/White Oak Gap Rd in Trenton. Neem afrit 11 vanaf de I-59 S - 1 uur en 49 minuten (122 mijl). Volg GA-136 E en GA-157 S naar Canyon Ridge Rd in Rising Fawn - 21 min (23,0 mijl) Routebeschrijving vanuit Birmingham: Neem de I-20 E/I-59 N vanaf dominee Abraham Woods Jr Boulevard - 5 minuten (3,1 mijl). Volg de I-59 N naar 49th St NW in Fort Payne. Neem afrit 224 van de I-59 N - 1 uur en 24 minuten (97,2 mijl). Neem de AL-117 S, Co Rd 631 en GA-157 N naar Canyon Ridge Rd in Rising Fawn - 39 min (28,2 mijl) Routebeschrijving vanaf Huntsville: Neem de I-565 E vanaf Spragins St SW - 4 minuten (1,2 mijl). Neem de US-72 E en AL-40 E naar Co Rd 631 in Mentone - 1 uur en 20 minuten (72,9 mijl). Neem de GA-157 N naar Canyon Ridge Rd in Rising Fawn - 24 min (17,1 mijl)

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 43,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 39.3 mijl van locatie

Vergaderruimte Cloudland at McLemore Resort Lookout Mountain, Curio by Hilton

Totale vergaderruimte17.753 ft²
Vergaderzalen7
Grootste zaal15.750 ft²
Op één na grootste zaal6.068 ft²
Ruimte (privé)20.000 ft²
Ruimte (semi-privé)10.000 ft²
Ruimte (buiten)10.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers245
Suites5
Belastingtarief16%

Lokale attracties

UITKIJKPUNT BERGVLUCHTPARK

Recreatie
Lookout Mountain Flight Park biedt meerdere pakketten voor deltavlieglessen van konijnenheuvels tot 1.500 voet en 3.000 voet. Lookout Mountain Flight Park biedt ook tandemvluchten voor paragliding aan, die direct vanaf een hoogte van 1.340 voet vertrekken lancering in de bergen. Het is ook prima om op veilige afstand naar hoogtes te kijken zijn niet jouw ding.

NATIONALE ARCHEOLOGISCHE WIJK MOCCASIN BEND

Historisch monument
Moccasin Bend is een van de meest unieke eenheden in het hele nationale park Servicesysteem, dat 12.000 jaar ononderbroken menselijke bewoning omvat. De De Paleo-Indiase periode (10.000 voor Christus - 8000 voor Christus) was getuige van de eerste menselijke bewoners op Moccasin Bend. Deze nomadische stammen trokken naar het gebied vanwege de rijke hulpbronnen gelegen in de vallei. Er zijn drie ruimtes waar bezoekers toegang hebben Nationaal archeologisch district Moccasin Bend. De „" Gateway Site "” is een grasveld” weide gelegen langs Hamm Road. De site is een open groene ruimte die uitkijkt over de rivier de Tennessee en kan worden bereikt via de Manufacturers Verlaat de snelweg 27 en sla linksaf. Sla dan linksaf naar Hamm Road, en de Gateway Site bevindt zich aan uw linkerhand. Daarnaast zijn er twee ontwikkelde routes op Moccasin Bend: de Brown's Ferry Federal Road en de Blue Blazes Trail.

HOOGPUNTSKLIMMEN EN FITNESS

Recreatie
Van boulderen, loodklimmen en yoga tot buitenmuren en Kid Zone, High Point Climbing & Fitness heeft voor elk wat wils. Maak kennis met alle activiteiten en voorzieningen die de sportscholen van Chattanooga te bieden hebben. De locatie beschikt over touwmuren van 45 voet in de put, meer dan 100 keien in alle soorten en maten, en van bewonder de iconische blauwe buitenmuren die hoog boven Broad Street uitsteken. Het kind Zone biedt spannende klimmuren, automatische zekeringen, touwroutes en een rotsblok muur, allemaal ontworpen voor jonge klimmers.

FALL CREEK FALLS STATE PARK

Parkeren
Fall Creek Falls State Park is een van de grootste en meest bezochte staten van Tennessee. parken. Het park omvat meer dan 26.000 hectare uitgestrekt over de oostelijke top van het ruige Cumberland Plateau. Doorspekt met watervallen, kloven, watervallen, beekjes en weelderige opstanden van ongerept hardhout, het park lonkt degenen die genieten van de natuur op haar best. Fall Creek Falls, op 256 voet, is een van de hoogste watervallen in het oosten van de Verenigde Staten. Andere watervallen in het park omvatten Piney Falls, Cane Creek Falls en Cane Creek Cascades.

BOERDERIJ EN ZADELCLUB IN VERBORGEN HEUVELS

Recreatie
Hidden Hills biedt paardrijervaring van de beste kwaliteit in de omgeving van Chattanooga. De ritten duren ongeveer een uur en slenteren door een prachtig open velden en weilanden en langs de beboste paden van de historische Grindstone Mountain. Beginnende tot gevorderde ruiters zijn welkom. Ritten zullen een wandeltempo aanhouden. Zondag tot en met vrijdag alleen op afspraak

STAATSPARK DESOTO

Parkeren
DeSoto State Park beschermt enkele van de meest unieke ecosystemen in de Verenigde Staten Staten. De Little River, waarvan de westvork door het park stroomt, is een van de enige rivieren ter wereld die bijna volledig op een bergtop stromen. DeSoto State Park biedt ook kilometers aan wandelpaden, prachtige kliffen en rotsformaties en een aantal kleine watervallen.

UITKIJKPUNT LAVENDELBOERDERIJ

Recreatie
Precies wat je verwacht, Lookout Lavender Farm is een hectare van alles wat met lavendel te maken heeft ligt een paar kilometer ten zuiden van McLemore op Lookout Mountain. Lookout Lavender Farm biedt zeep, balsems, oliën, sprays en scrubs in de winkel, evenals educatieve, gezinsvriendelijke ervaringen op de boerderij.

STAATSPARK CLOUDLAND CANYON

Parkeren
Backpacker Magazine heeft Cloudland Canyon uitgeroepen tot een van de 20 beste wandelroutes bestemmingen in het land. De ruige geologie van het padensysteem omvat watervallen, grotten en zandstenen kliffen van 300 meter hoog. De parkpaden zijn toegankelijk voor zowel dagwandelaars als backpackers. Het trailsysteem verbindt nu de Cloudland Canyon Connector Trail-systeem en de Lula Lake Land Trust, met nog eens 40 mijl aan wandel-, mountainbike- en ruiterpaden.

Meer

Maak kennis met Cloudland, een resort op een bergtop in Georgië, gelegen in een unieke en inspirerende omgeving die erop wacht ontdekt te worden. Cloudland is een hotel van Curio Collection by Hilton en ligt op meer dan 300 meter boven de zeespiegel bovenop de iconische Lookout Mountain. Gunstig gelegen nabij verschillende grote stedelijke gebieden in het zuidoosten van de VS. Cloudland ligt op korte rijafstand voor iedereen die op zoek is naar een vlekkeloos uitgevoerde vergadering, evenement of conferentie voor koppels met ons golfresort, of het nu gaat om bedrijven, verenigingen of sociale zaken. Kom en ontdek zelf wat ons onderscheidt van de andere hotels in de buurt van Lookout Mountain. Cloudland combineert compromisloze service en luxe met rustiek vakmanschap en comfort. Het valt je op dat het allemaal naadloos samengaat met de adembenemende uitzichten en de unieke natuurlijke omgeving. Of u nu op zoek bent naar een ontsnapping, een avontuur of een combinatie van beide, in ons hotel in Lookout Mountain vindt u genoeg om u te vermaken. Het nieuwste bergresort van Georgië beschikt over 245 kamers, waaronder 5 suites voor elke gast, familie of groep. Je merkt meteen de bedachtzaamheid en kwaliteit van de gekozen materialen om elke gast zich verwend en verwend te laten voelen. Cloudland, Curio Collection by Hilton biedt een onvergetelijk resort op een bergtop voor vergaderingen, conferenties en een verscheidenheid aan speciale evenementen. Gelegen aan de rand van de iconische Lookout Mountain, met een prachtig uitzicht op McLemore Cove en de Blue Ridge-bergen, bieden de ultramoderne evenementenfaciliteiten van het hotel tijdloze designelementen, veel natuurlijk licht en flexibiliteit voor bijna elke gelegenheid. Met 17.753 vierkante meter aan overdekte evenementenruimte, gunstig gelegen op één niveau, is Cloudland de perfecte locatie om van uw volgende evenement een groot succes te maken. Cloudland is perfect voor bijna elke gelegenheid en biedt twee grote balzalen die kunnen worden opgedeeld in vijf verschillende ruimtes, die allemaal zijn omgeven door ruime prefunctionele ruimtes om uw gasten van kamer naar kamer te laten stromen. Uw groep kan ook genieten van vier speciale vergaderzalen, waarvan er drie aansluiten op een groot buitenterras en majestueuze uitzichten bieden. * Ruime ramen met een prachtig uitzicht en warm natuurlijk licht * Natuurlijke afwerkingen en warme kleuren *16 ft plafonds in balzalen * Akoestiek van de beste in zijn klasse Indulgence is slechts een telefoontje verwijderd. Dompel jezelf onder in een diep herstellende ervaring met de kenmerkende behandelingen van Selah, samengesteld door ons ervaren team van spa-ambachtslieden.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Apr 16 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Mar 1 – Apr 15
Laagseizoen
Jan 1 – Feb 29
Nov 1 – Dec 31

Extra informatie

McLemore is een golfbestemming van wereldklasse in het zuidoosten. Drie meesterlijk ontworpen banen bieden tal van manieren om je spel aan te scherpen in een dramatische omgeving. Onder hen heeft de Highlands Course zijn plaats in de „Top 100 Courses to Play in America” van Golf Digest veiliggesteld. Gasten kunnen genieten van twee 18-holes banen en een leuke korte baan met 6 holes — allemaal met een spectaculair uitzicht op de bergen zover het oog reikt. Attracties in de omgeving. Avontuur. Ontspannen. Opnieuw verbinding maken. Noem maar op, je vindt het vlakbij. Een van de dingen die we het leukst vinden aan onze locatie is hoeveel er te doen is zonder ver te hoeven reizen. We helpen je activiteiten te vinden waarvan je niet eens wist dat je ze leuk vond.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?