Richmond Region Tourism

3e Noordstraat 401 23219

Bezoek Richmond, VA

Benut het potentieel van uw volgende evenement in de regio Richmond in Virginia — een bestemming voor vergaderingen en congressen met de perfecte mix van veelzijdige locaties en buitengewone ervaringen. Dompel uw klanten en bezoekers onder in een regio die krachtige geschiedenis, bloeiende kunst en prijswinnende restaurants naadloos combineert met een bloeiende cultuur die voor zich spreekt. De regio Richmond, gunstig gelegen in het hart van het midden van de Atlantische Oceaan, onderscheidt zich als een levendig, divers en middelgroot grootstedelijk centrum met nationaal bekende kenmerken, zowel in de natuur als in het bedrijfsleven. Van de enige stroomversnellingen van klasse IV in de VS die door een stedelijke omgeving in de James River stromen tot het snelste snelle internet ter wereld, de regio Richmond biedt een unieke mix van avontuur en bereikbaarheid. **Strategische locatie** Strategisch gelegen vlak bij de I-95, op slechts twee uur rijden van Washington DC en Virginia Beach, biedt de regio Richmond ongeëvenaard gemak. Het is centraal gelegen, op een dag rijden van de helft van de Amerikaanse bevolking, waaronder grote stedelijke gebieden zoals New York City en Atlanta. Deze dynamische bestemming is naadloos bereikbaar, of het nu met de trein is of via de door de GBAC Star geaccrediteerde Richmond International Airport (RIC), met diensten van alle grote en goedkope luchtvaartmaatschappijen met meer dan 80 rechtstreekse dagelijkse vluchten. **Veelzijdigheid voor vergaderingen** Ontdek uw „Only in Richmond” -moment in het door de GBAC Star geaccrediteerde Greater Richmond Convention Center, een grote faciliteit van 700.000 m² en Virginia's grootste expo- en vergaderlocatie. Ga verder dan de stadsgrenzen en verken een regio met meer dan 20.000 hotelkamers, zodat u zeker de perfecte setting vindt voor uw vergadering of conferentie. **Diensten op maat** Onze toegewijde Destination Sales and Services-teams bestaan uit doorgewinterde bestemmingsexperts, die zich inzetten om ervoor te zorgen dat uw ervaring in de regio Richmond de verwachtingen overtreft. Met ongeëvenaarde gastvrijheid, flexibele locaties en diensten van wereldklasse bieden wij planningshulpmiddelen die naadloos aansluiten bij de doelstellingen van uw vergaderingen en congressen. **Meer dan vergaderingen** Til uw evenementen naar een hoger niveau met meer dan 90 unieke attracties, waaronder bekroonde tuinpaden, een vooraanstaand museum voor schone kunsten, trendy winkelstraten en bijzondere musea. De regio Richmond nodigt u uit om verder te gaan dan de gewone vergaderervaring en biedt elk moment de mogelijkheid om te ontdekken en blijvende herinneringen te creëren. Ontdek de op maat gemaakte charme, toegankelijkheid en veelzijdigheid van de regio Richmond — een bestemming die zorgvuldig is ontworpen voor vergaderplanners die op zoek zijn naar uitzonderlijke evenementen en onvergetelijke ervaringen.

Promoties

Earn More with 2024 Incentives

Bespaar 15%
Multiple dates available

Benodigde datums

  • 26-09-202430-09-2024
  • 01-11-202431-03-2025
  • 01-06-202530-09-2025

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven van Richmond

    10 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Museum voor Schone Kunsten van Virginia

Museum
De permanente collectie van VMFA omvat meer dan 33.000 kunstwerken verspreid over 5.000 jaar wereldgeschiedenis. De collecties Art Nouveau en Art Deco, Engels zilver, Fabergé en de kunst van Zuid-Azië behoren tot de mooiste in het land. Met veelgeprezen deelnemingen in Amerikaanse, Britse sport-, impressionistische en postimpressionistische en moderne en hedendaagse kunst — en extra sterke punten in Afrikaanse, oude, Oost-Aziatische en Europese — behoort VMFA tot een van de meest uitgebreide kunstmusea in de Verenigde Staten. De programma's omvatten educatieve activiteiten en studiolessen voor alle leeftijden, plus levendige evenementen na sluitingstijd. Het Statewide Partnership-programma van VMFA omvat reizende tentoonstellingen, workshops voor kunstenaars en docenten en lezingen in het Gemenebest. VMFA is 365 dagen per jaar geopend en de algemene toegang is altijd gratis. Bel voor meer informatie naar 804-340-1400 of bezoek www.vmfa.museum.
Boulevard 200 N
Richmond, VA 23220

Landgoed Maymont

Parkeren
Verken het Maymont Mansion, de Italiaanse en Japanse tuinen, een koetscollectie, 400 dieren in natuurtentoonstellingen, de kinderboerderij en het natuurcentrum.
Hampton Street 1700
Richmond, VA 23220

Koningsheerschappij

Recreatie
King's Dominion, gelegen in Hanover County, is de grootste verzameling achtbanen in de regio met een waterpark dat bij de toegangsprijs is inbegrepen. Neem je vrienden en familie mee en kom naar Kings Dominion, de ultieme bestemming van Virginia voor zomerplezier! Dit park is 400 hectare groot en bevat meer dan 60 attracties, shows en attracties -- alles wat je nodig hebt om levenslange herinneringen te creëren. Sensatiezoekers komen aan hun trekken met een van de grootste collectie adembenemende achtbanen van de oostkust — maar liefst 15 in totaal — waaronder Intimidator 305™, die 305 voet lang is en meer dan 90 mijl per uur schreeuwt. Gezinnen zullen genieten van de leuke attracties en activiteiten op Planet Snoopy, met Snoopy en de hele PEANUTS™ -bende. Iedereen zal genieten van onze spectaculaire, energieke liveshows. Als de hitte stijgt, kun je afkoelen in het onlangs gerenoveerde Soak City: ons 20 hectare grote waterpark met twee gigantische golfslagbaden, opwindende waterglijbanen, een lazy river en nog veel meer. Bovendien is Soak City inbegrepen bij de toegang tot je park — de enige bestemming in Virginia die twee parken aanbiedt voor de prijs van één!
Pretparkweg 16000
Doswell, VA 23047

Black History Museum en Cultureel Centrum van Virginia

Museum
Het Black History Museum & Cultural Center of Virginia viert de rijke cultuur en ontroerende geschiedenis van Afro-Amerikaanse mensen in Virginia en hun bijdragen aan ons prachtige land. Hun missie is om verhalen te bewaren die inspireren. Voor velen is de zwarte geschiedenis beperkt tot een handvol momenten en gebeurtenissen, en populaire verhalen over Harriet Tubman, Rosa Parks en Martin Luther King, maar er zijn er nog veel meer. Hoewel het verleden van Virginia soms pijnlijk is, kunnen we van onze voorouders leren en die geschiedenis onze toekomst van brandstof voorzien.
Leigh Street 122 W
Richmond, VA 23220

Botanische tuin Lewis Ginter

Parkeren
De tuin van 40 hectare omvat een van de grootste en meest diverse meerjarige tuinen aan de oostkust en de enige klassieke, koepelvormige serre die open is voor het publiek in het midden van de Atlantische Oceaan. Praktische educatieve workshops en eetgelegenheden voor groepen zijn beschikbaar op deze locatie in Henrico County.
1800 Lakeside Avenue
Richmond, VA 23228

T. Tyler Potterfield Memorial Bridge

Parkeren
De „" T. Pott-brug "” bevindt zich bovenop de overblijfselen van een voormalige waterkrachtdam.” Deze rolstoel-, voetgangers- en fietsvriendelijke overkapping verbindt Brown's Island in het noorden en Manchester in het zuiden en biedt een spectaculair uitzicht op de rivier de James. Vernoemd naar T. Tyler Potterfield, een senior planner voor de stad Richmond en een fervent pleitbezorger voor de verbinding van de stad met onze groene ruimten, werd de brug geopend in 2016. De toegang is beschikbaar vanaf beide zijden van de rivier: Brown's Island in het noorden en vanaf Semmes Ave. in het zuiden. Om de brug vanaf de zuidkant van de rivier te bereiken, is de toegang achter het SunTrust-complex aan Semmes Avenue. Er is een korte brug boven het spoor, met uitzicht op de Manchester Climbing Wall, vanwaar je een trottoir naar de brug kunt volgen. Aan het einde van de 1600 meter lange brug, vlakbij Brown's Island, bereik je een installatie met de titel „Three Days in April 1865”. Het vertelt hoe de voormalige hoofdstad van de Geconfedereerde Staten van Amerika viel en veel van de mensen vluchtten terwijl een brand de stad verteerde.

De Valentijn

Museum
Ontdek 400 jaar geschiedenis van de regio Richmond tijdens de Valentine aan de hand van de collecties en exposities. Volg een rondleiding door het John Wickham House uit 1812, een volledig gerestaureerd neoklassiek meesterwerk. Ontdek de nalatenschap van de Valentijnsfamilie en het merk Valentine's Meat Juice samen met de originele museumcollectie in onze nieuwste tentoonstelling „Creating History: The Valentine Family and the Creation of a Museum”. Je kunt ook een kijkje nemen in de Edward V. Valentine Sculpture Studio en meer te weten komen over deze wereldberoemde 19e-eeuwse kunstenaar en zijn werken.
East Clay Street 1015
Richmond, VA, US 23219

American Civil War Center in het historische Tredegar

Museum
De exposities van het American Civil War Center, gehuisvest in de Gun Foundry uit 1861, verkennen de oorlog vanuit drie met elkaar verweven perspectieven: Unie, Confederatie en Afro-Amerikaans.
Tredegarstraat 500
Richmond, VA 23219

Congrescentra

  • Greater Richmond Convention Center

    Het Greater Richmond Convention Center is de grootste expositie- en vergaderfaciliteit in Virginia. De GRCC is een indrukwekkend multifunctioneel complex van 700.000 vierkante meter, centraal gelegen in de hoofdstad van Virginia.

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Voor- en naseizoen
Jan 1 – Feb 29
Laagseizoen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?