Hilton Richardson Dallas

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Campbell Road 701 E Richardson, TX 75081

Promoties

Q2 Catering Only Promotion

US$ 7.000,00 - US$ 70.000,00
10-05-2024 – 30-06-2024

Spring Break Deal

US$ 119,00 - US$ 139,00
16-03-2025 – 19-03-2025

Pick your Reward!

US$ 129,00
11-04-2024 – 30-06-2024

Benodigde datums

  • 16-03-202519-03-2025

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
4

Bekroningen

2018 - Hotels.com-prijs voor „geliefd bij gasten” 2017 - Booking.com-prijs voor gastbeoordelingen 2016 - Booking.com-prijs voor gastbeoordelingen

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Podium

Bereikbaarheid

Vanaf luchthaven Dallas/Forth Worth (DFW): - Ga na het tolstation naar de noordelijke uitgang van de terminal; blijf links aanhouden om op Hwy 121 North te komen. - Blijf rechts op de snelweg 121 voor een korte afstand naar de afrit Hwy 635 East. - Rijd Hwy 635 oostwaarts tot Hwy 75 North (Central Expressway). Er verschijnen geavanceerde verkeersborden. - Houd uiterst rechts aan op de snelweg 635 voor de afrit Hwy 75 North. - De afrit van de snelweg 75 naar Campbell Road ligt op ongeveer 8 km afstand. Vanaf de luchthaven Love Field (DAL): - Verlaat Love Field en sla linksaf de Mockingbird Lane op. - Rijd verder naar North Dallas Tollway - Sla linksaf (in noordelijke richting) naar de afrit Hwy 635. - Rijd oostwaarts (rechts) op de snelweg 635 en blijf op de uiterst rechtse rijstrook naar de afrit Hwy 75 North (Central Expressway). - De afrit van de snelweg I-75 naar Campbell Road ligt op ongeveer 8 km afstand.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 14,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 19.4 mijl van locatie

Vergaderruimte Hilton Richardson Dallas

Totale vergaderruimte15.176 ft²
Vergaderzalen17
Grootste zaal7.800 ft²
Op één na grootste zaal5.460 ft²
Ruimte (privé)14.062 ft²
Ruimte (semi-privé)5.000 ft²
Ruimte (buiten)750 ft²

Menu's

Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers337
Eenpersoons (1 bed)176
Tweepersoons (2 bedden)156
Suites7
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 119,00 – US$ 249,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 119,00 – US$ 249,00
Belastingtarief13,59%

Lokale attracties

Eastside Plaza Richardson

Nachtleven
Op 1 block afstand
Ontspan in ons twee hectare grote park met amfitheater voor live entertainment gedurende het hele jaar. Ontspan tussen onze fonteinen in onze buitenzitjes en geniet van een diner in de buitenlucht in onze verrukkelijke restaurants. Een unieke mix van eetgelegenheden en winkels nodigt u uit om te blijven hangen en te genieten.
Campbell Road 700 E
Richardson, TX, US 75081

SouthFork Ranch

Historisch monument
Op 11 mi. afstand
Southfork Ranch is internationaal bekend als filmlocatie voor de televisieserie „Dallas” en staat wereldwijd bekend als Amerika's beroemdste ranch. Tegenwoordig verwelkomt Southfork zowel tourbezoekers als gasten bij de vele speciale evenementen die worden georganiseerd in de prachtige faciliteiten van de ranch. Met unieke evenementenmogelijkheden voor groepen van tien tot tienduizend is Southfork driemaal winnaar van de „Facility of the Year” Award van het DFW Chapter of Meeting Professionals International. De legendarische faciliteit biedt meer dan 63.000 vierkante meter aan overdekte evenementenruimte, tien balzalen en een hectare uitgestrekte ranch in Texas voor rondleidingen, privéfeesten, speciale evenementen en winkels.
Hogeweg 370
Parker, TX, US 75002

IQ van Richardson

Zakendistrict
Op 1 block afstand
Het Richardson Innovation Quarter, ook bekend als simpelweg „Richardson IQ®” of „The IQ®”, is een levend laboratorium voor grote ideeën en baanbrekende technologie. Het is een omgeving die rijk is aan voorzieningen waar ondernemers risico's nemen en ondersteund worden door de Richardson-gemeenschap; waar start-ups en scale-ups kunnen samenwerken en floreren; en waar afgestudeerden in de buurt komen wonen, werken en uitvinden. Het is een plek waar bijzondere dingen gebeuren.
E. Collins Blvd 1302
Richardson, TX, US 75081

Winkelcentrum Dallas Galleria

Winkelen
Op 8 mi. afstand
Vanaf het moment dat je aankomt in Galleria Dallas, weet je dat je een unieke ervaring tegemoet gaat. Onze ongeëvenaarde winkelomgeving omvat een unieke verzameling boetieks, restaurants en ervaringen.
13350 Dallas Parkway
Suite 3080
Dallas, TX, US 75240

Universiteit van Texas in Dallas

Universiteit
Op 1 mi. afstand
Welkom bij The University of Texas in Dallas, een jonge, dynamische onderzoeksinstelling op het snijvlak van wetenschap, technologie, geneeskunde, bedrijfsleven en kunst. Begonnen als een onderzoeksinstituut — en later met het ontwikkelen van programma's voor afgestudeerden en studenten — biedt UTD een unieke leeromgeving. Het biedt onderdak aan zeven scholen, biedt een scala aan interdisciplinaire opleidingen en beschikt over een studentenpopulatie die net zo divers is als de studiegebieden. Sinds de oprichting in 1961 als het Graduate Research Center of the Southwest, een uitvloeisel van technologiegigant Texas Instruments, koestert UTD een sterke traditie van academische excellentie. UTD werd in 1969 onderdeel van het U.T.-systeem, bood tot 1975 alleen diploma's aan en liet in 1990 de eerste eerstejaarsklas toe. Tegenwoordig staat het op of bijna de top van het aantal informaticagraden dat elk jaar in de Verenigde Staten wordt uitgereikt. Met een huidige inschrijving van meer dan 14.500 studenten en een faculteit van wereldklasse met twee Nobelprijswinnaars, wil UTD Texas en het land de voordelen bieden van onderwijs- en onderzoeksprogramma's van de hoogste kwaliteit. Door theorie en praktijk te combineren in klaslokalen en in de 29 onderzoekscentra van de universiteit, dagen we nieuwsgierige geesten uit om de antwoorden op hun vragen te vinden. Wonen in appartementsstijl op de campus is beschikbaar voor alle studenten, inclusief eerstejaars. Kortom, UTD biedt onderwijs van hoge kwaliteit en een schat aan kansen voor iedereen die ernaar streeft zijn potentieel te bereiken. De UTD-campus blijft groeien en brak in 2004 baanbrekend op een ultramodern gebouw voor natuurwetenschappelijk en technisch onderzoek van $85 miljoen, wat het streven van UTD om een academische onderzoeksinstelling van het hoogste niveau te worden, aanwakkert. Het 25-jarige masterplan voor de campus, dat onlangs werd goedgekeurd, beschrijft een reeks nieuwe projecten die gepland zijn voor het jaar 2027.
West Campbell Road 800
Richardson, TX, US 75080

Conventiecentrum van Dallas

Conventiecentrum
Op 15 mi. afstand
Het Dallas Convention Center bevindt zich in het centrum van Dallas. Het is groot genoeg voor alles, van grote autoshows tot internationale cosmeticaconventies, maar toch perfect voor meer intieme conferenties en vergaderingen. Het biedt meer dan 1 miljoen vierkante meter tentoonstellingsruimte met voorzieningen zoals een arena met 9816 zitplaatsen, een theater met een capaciteit van 1750 personen en 96 vergaderzalen.
650 South Griffin Street
Dallas, TX, US 75202

Telecomcorridor

Zakendistrict
Op 1 block afstand
Richardson heeft een grote, diverse en groeiende portefeuille van bedrijven en een uitstekende staat van dienst als het gaat om het aantrekken en behouden van zowel internationale als nationale bedrijven, zoals: Countrywide Financial (binnenkort Bank of America) Fossiel Texas Instruments RFAB Samsung Telecommunications America Fujitsu-netwerkcommunicatie Nortel AT&T Verizon Lennox Internationaal Blauw kruis en blauw schild van Texas Demonstreer het vermogen om samen te werken met en ondersteuning te bieden aan een diverse groep bedrijven, zowel hightech als niet-tech Stedelijke vitaliteit in een voorstad creëert een ideale omgeving voor bedrijven die willen uitbreiden en/of verhuizen. Strategisch gelegen aan 3 grote snelwegen biedt pendelaars gemakkelijke toegang tot hun werkplek met kortere reistijden 1,6 miljoen arbeidskrachten in minder dan 30 minuten Lokale werkgevers vinden goed opgeleide, hoogopgeleide arbeidskrachten direct beschikbaar

Winkelcentrum Collin Creek

Winkelen
Op 3 mi. afstand
Of het nu gaat om winkelen in je favoriete winkel, dineren in een van de restaurants van het winkelcentrum of plezier hebben in een van onze uitgaansgelegenheden, Collin Creek Mall biedt een complete ervaring vol plezier voor iedereen! Collin Creek Mall heeft meer dan 110 winkels en verschillende uitgaansgelegenheden. Kom tot rust in onze nieuwe zachte zithoeken en laat de kinderen genieten van de speelruimte of maak een ritje met de Collin Creek Express! Wat je vandaag ook brengt... je zult het zeker vinden in Collin Creek Mall.
North Central Expressway
Plano, TX 75075

Meer

Ontdek het best bewaarde geheim van de stad, The Hilton Richardson Dallas. Het hotel voltooide in 2020 een renovatie van $12 miljoen dollar. 337 kamers en 15.000 m² flexibele conferentieruimte. Ideaal voor zakenreizen of vakanties, onze moderne faciliteiten zijn ontworpen met u in gedachten en ons personeel is er om u van harte welkom te heten in de omgeving. Al onze gasten genieten van wifi op de kamer (tegen betaling) en van onze gratis pendeldienst binnen een straal van 8 km. Het hotel ligt op loopafstand van zowel luxe als informele restaurants en is goed bereikbaar vanaf zowel de luchthavens DFW als Dallas Love Field. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in het Hilton Richardson Dallas hotel!

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Nov 20
Jan 1 – Apr 30
Voor- en naseizoen
May 1 – Jun 30
Dec 1 – Dec 14
Laagseizoen
Dec 15 – Dec 31
Jul 1 – Aug 31
Nov 21 – Nov 30

Annuleringsbeleid

Moet 24 uur voor aankomst annuleren voor individuele kamerreserveringen

Extra informatie

Bekijk ons in 3D! https://visitingmedia.com/tt8/?ttid=hilton-richardson-dallas-icms#/360?group=0&tour=0&b11t0=1