DoubleTree by Hilton Hotel Dallas - Richardson

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
North Central Expressway 1981 Richardson, TX 75080

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Afstand vanaf vliegveld

  • 25 mijl van locatie

Bereikbaarheid

Vanuit het centrum/noorden: Neem de US-75 naar het noorden. Neem afrit 26. Sla linksaf op Campbell Road en ga linksaf op de N Central Expressway Vanuit het zuiden: Neem de US-75 South. Neem de afrit Campbell Road, afrit #26 Vanuit het westen: Neem de I-635 East naar de US-75 North. Verlaat 26 Campbell Road en sla linksaf naar Campbell Road. Maak een U-bocht naar de N Central Expressway Vanuit het oosten: Neem de I-635 West naar de US-75. Neem afrit 26 Campbell Road en sla linksaf naar Campbell Road. Maak een U-bocht naar de N Central Expressway Hoe kom je hier Vanaf de luchthaven Internationale luchthaven Dallas/Fort Worth Routebeschrijving Neem de afslag North Airport naar Interstate 635 East, neem de afrit naar US 75 North (North Central Expressway), neem de afrit naar Campbell Road, sla linksaf naar Campbell, het hotel ligt aan de linkerkant Afstand vanaf het hotel: 23 km. Rijtijd: 35 minuten.

Vergaderruimte DoubleTree by Hilton Hotel Dallas - Richardson

Totale vergaderruimte14.000 ft²
Vergaderzalen12
Grootste zaal6.985 ft²
Op één na grootste zaal5.820 ft²
Tentoonstellingsruimte2.236 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers296
Eenpersoons (1 bed)141
Tweepersoons (2 bedden)153
Suites2

Lokale attracties

Luchthaven DFW

Vliegveld
Op 26 mi. afstand
Dallas/Fort Worth International Airport ligt tussen de steden Dallas en Fort Worth, [2] en is de drukste luchthaven in de Amerikaanse staat Texas. Met 638.782 vliegtuigbewegingen in 2009 [3] is het de derde drukste luchthaven ter wereld wat betreft vliegtuigbewegingen. In termen van passagiersverkeer is het de achtste drukste luchthaven ter wereld en vervoerde in 2009 56.030.457 passagiers [1]. Wat landoppervlak betreft, is het met 18.076 acres (7.315 ha) [4] de grootste luchthaven in Texas, de tweede grootste in de Verenigde Staten, na Denver International Airport, en de derde grootste in de wereld. Het is de negende drukste internationale toegangspoort in de Verenigde Staten en de tweede in Texas, na George Bush Intercontinental Airport. [5] Het heeft de meeste niet-kruisende landingsbanen met 7. Alleen Chicago O'Hare International Airport komt in de buurt met 7 kruisende landingsbanen. [citaat nodig] In 2006 werd de luchthaven volgens de tweede editie van een enquête uitgeroepen tot „Beste vrachtluchthaven ter wereld”. [6] [7]
International Parkway
TX, US

Sherrill Park-cadeaucursus

Parkeren
Op 4 mi. afstand
Met twee geweldige golfbanen om uit te kiezen en een aantal tee-boxen, daagt Sherrill Park golfers van alle vaardigheidsniveaus zeker uit. Sherrill Park behoort steevast tot de top 10 van gemeentelijke golfbanen en blijft zijn reputatie als hoogwaardige golfbaan versterken.
E Lookout Drive 2001
Richardson, TX, US 75082

NTX Automuseum

Museum
Het NTX Auto Museum is het enige museum voor klassieke auto's in Noord-Texas. We hebben een unieke collectie auto's en een deel van de collectie wisselt maandelijks. Het totale museum is meer dan 85.000 vierkante meter groot.
670 W Campbell Road
Richardson, TX, US 75080

Universiteit van Texas in Dallas

Universiteit
Op 3 mi. afstand
Oorspronkelijk het Graduate Research Center of the Southwest, werd de University of Texas in Dallas in 1969 onderdeel van The University of Texas System. Tot 1975 bood UTD alleen graduaatsgraden aan. De universiteit heeft in 1990 haar eerste eerstejaars klas van 100 studenten toegelaten. Tegenwoordig is UTD gediversifieerd tot een uitgebreide universiteit met zeven scholen, meer dan 14.900 studenten en meer dan 59.000 alumni wereldwijd.
Campbell Road, 800 W
Richardson, TX, US 75080

Centrum voor speciale evenementen in Garland

Conventiecentrum
Op 9 mi. afstand
Stelt u zich een faciliteit voor die geschikt is voor kleine en middelgrote evenementen en die alle voorzieningen combineert die zowel grote congrescentra als hotels bieden. Onze faciliteit biedt de flexibiliteit van zowel een eersteklas arena als een volledig conferentiecentrum met een balzaal, gelaagde collegezaal en vergaderzalen voor breakouts. We hebben het bedacht - gebouwd - en nu zijn we klaar voor jou!
4999 Naaman Forest Boulevard
Slinger, TX, US 75040

Bezienswaardigheden in Richardson

Zakendistrict
Bezienswaardigheden in de omgeving van Richardson, verbonden via weblink

Dr Pepper Star Center

Recreatie
Op 16 mi. afstand
De Dr Pepper StarCenters, gevestigd in de Dallas/Fort Worth Metroplex, bieden algemene schaats-, hockey- en kunstschaatslessen. We hebben ook hockeycompetities voor alle leeftijden en niveaus. Onze faciliteiten zijn ook beschikbaar voor feesten, feesten en andere sociale bijeenkomsten. Onze pro shop is een geweldige plek om al je schaatsuitrusting te kopen. Het Dr Pepper StarCenter - Frisco is ook de thuisbasis van de Stanley Cup-kampioen Dallas Stars van 1999. Bekijk onze hockeycompetitieschema's en st
2601 Avenue of the Stars
Frisco, TX, US 75034

Richardson Telecom Corridor

Zakendistrict
De Telecom Corridor is een technologisch zakencentrum in Richardson, Texas (VS), een noordelijke voorstad van Dallas, dat meer dan 2,5 miljoen vierkante meter kantoorruimte bevat en goed is voor meer dan 82.600 banen. [1] De Corridor is een strook van ongeveer 10 km lang langs de U.S. Highway 75 (de North Central Expressway), tussen President George Bush Turnpike en Interstate 635 en wordt vaak beschouwd als een gebied van de Silicon Prairie. Meer dan 5.700 bedrijven, waaronder 600 technologiebedrijven, zijn gevestigd in het gebied, waaronder belangrijke spelers zoals Nortel, Ericsson, Alcatel-Lucent, Tellabs, Texas Instruments en AT&T. Sommige van deze bedrijven hebben ook kantoren in Telecom Valley in Californië. Hoewel de Telecom Corridor aan het einde van de jaren negentig een bloeiend deel van de economie van Dallas was, heeft de dot-com-crisis van 2001 de regio hard getroffen. In 2004 begon het zich echter te herstellen, en dat herstel is inmiddels in een stroomversnelling gekomen, waardoor zowel de activiteiten van veel niet-technologiegerelateerde bedrijven als een groot aantal wooneenheden die tot nu toe niet bestonden, in de stijl van New Urbanist zijn toegenomen. [2] De naam „Telecom Corridor” is een geregistreerd handelsmerk en mag technisch gezien alleen worden gebruikt om het gebied te beschrijven dat in dit artikel wordt genoemd.

Meer

Het Doubletree Hotel Dallas/Richardson ligt in het hart van de telecomcorridor North Dallas/Richardson. Het hotel beschikt over 294 kamers en meer dan 14.000 vierkante meter aan flexibele vergaderruimte die geschikt is voor vergaderingen van leidinggevenden en sociale evenementen. Het Doubletree Hotel biedt gratis breedbandinternet in alle kamers en openbare ruimtes. De kamers van het Doubletree Hotel Dallas/Richardson zijn ontworpen om het verblijf van elke gast te verfraaien met slaapvertrekken ter grootte van Texas. Heavenly Beds and Sleep Number Beds, telefoons met twee lijnen met voicemail en datapoorten, executive desks met ergonomische stoelen. Het hotel is volledig rookvrij. We bieden toegang tot een executive slaapkamer met sleuteltoegang en een plaza lounge waar's avonds drankjes en een continentaal ontbijt worden geserveerd van maandag tot en met donderdag.

Annuleringsbeleid

De boete is van toepassing op alle annuleringen. Annuleringskosten 45 tot 30 dagen voor aankomst = 50% Annuleringen daarna bedragen 100 procent.

Extra informatie

Het Doubletree Hotel Dallas/Richardson is een full-service hotel dat de juiste instelling combineert met vriendelijke Texaanse gastvrijheid. Tijdens een verblijf bij ons hebben alle gasten toegang tot ons zakencentrum, buitenzwembad en gratis parkeergelegenheid. Of u nu een kleine vergadering wilt houden of een evenement wilt organiseren voor meer dan 700 personen, de Doubletree Dallas/ Richardson heeft meer dan 14.000 vierkante meter aan flexibele conferentieruimte die zeker aan uw behoeften zal voldoen.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?