Cambria Hotel Richardson - Dallas

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
3605 Shire Blvd. Richardson, TX 75082

Beoordelingen

AAA
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Draagbare wanden

Bereikbaarheid

Vanaf Dallas Lovefield - Linksaf op Mockingbird Ln, voeg in op Dallas North Tollway N neem afslag I-635 E Neem afslag 19A om in te voegen op de US-75 richting McKinney, neem afslag 28B om in te voegen op President George Bush Turnpike E Neem de afslag richting Jupiter Rd Voeg in op de TX-190 licht naar rechts naar Wyndham LNVanaf DFW - Rijd in noordelijke richting over International Pkwy Merge naar de TX-121 N Ga verder naar Sam Rayburn Tollway de afslag Interstate 35E richting Dallas Houd rechts aan bij de splitsing om door te rijden op afrit 445B, volg de borden naar President George Bush Turnpike E en voeg in op President George Bush Turnpike E Neem de afslag richting Jupiter Rd Voeg in op de TX-190 Flauwe bocht naar rechts naar Wyndham Ln

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte op straat
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 20 mijl van locatie

Vergaderruimte Cambria Hotel Richardson - Dallas

Totale vergaderruimte2.107 ft²
Vergaderzalen1
Grootste zaal2.107 ft²
Op één na grootste zaal2.100 ft²
Ruimte (privé)2.100 ft²
Ruimte (buiten)1.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers119
Eenpersoons (1 bed)54
Tweepersoons (2 bedden)54
Suites11
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 89,00 – US$ 179,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 89,00 – US$ 189,00
Belastingtarief13%

Lokale attracties

AT&T Stadion

Recreatie
Op 29 mi. afstand

Arboretum en botanische tuinen van Dallas

Parkeren
Op 13 mi. afstand
Het Dallas Arboretum, dat 66 hectare aan prachtige bladeren, bomen en bloemen beslaat, is de plek waar u even kunt ontsnappen aan de snelle stad en kunt ontspannen tijdens een wandeling door enkele van de mooiste botanische tuinen van de staat. Bezoekers van Dallas kunnen het arboretum en de tuinen verkennen, waaronder het Degolyer House en het Alex Camp House, dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van Thanksgiving, Kerstmis en Nieuwjaarsdag. Er is zelfs een „Rainy Day Guarantee” waarmee je terug kunt komen als de regen je bezoek onderbreekt. De aanbieding is maximaal drie maanden geldig vanaf het moment dat je het ticket oorspronkelijk hebt gekocht.
8525 Garland Road.
Dallas, TX, US 75218

De Universiteit van Texas in Dallas

Universiteit
Op 4 mi. afstand

Het centrum van Dallas

Zakendistrict
Op 19 mi. afstand
Downtown Dallas is een epicentrum voor zaken, handel en entertainment. Je vindt er een groot aantal restaurants in Dallas, waaronder CBD Provisions op Main Street, The Woolworth op Elm Street en enkele van de beste Tex-Mex die Dallas te bieden heeft. Als je van kunst houdt, zul je niet teleurgesteld zijn in wat je hier vindt. Musea zoals het Dallas Museum of Art, het Sixth Floor Museum, het Crow Museum of Asian Art en het Nasher Sculpture Center liggen allemaal op loopafstand van elkaar. In de buurt bevindt zich ook het American Airlines Center, waar u kaartjes kunt kopen voor grote sportevenementen en muziekconcerten met enkele van de populairste artiesten van dit moment. Downtown Dallas is de plek waar je kunt genieten van een unieke Texas-ervaring.

Het Charles W. Eisemann Centrum voor Podiumkunsten

Theater
Op 2 mi. afstand
Het Charles W. Eisemann Center for Performing Arts is een prachtige moderne concertzaal en evenementenruimte in Richardson waar een breed scala aan culturele en zakelijke evenementen wordt gehouden. Optredens vinden het hele jaar door plaats met regelmatige optredens van de Dallas Ballet Company, het Richardson Symphony Orchestra, het Plano Symphony Orchestra, het Dallas Black Dance Theatre en het Vocal Majority Chorus. Family and Broadway Specials, een Family Theatre Series en zowel lokale als nationale producties maken dit Richardson-theater tot een genot voor gasten van alle leeftijden. Het evenementencomplex bevindt zich in het Galatyn Park Urban Center, waar gasten ter plaatse van kunnen genieten van concessies, drankjes en maaltijden vóór de show.
2351 Performance Drive
Richardson, TX, US 75082

Curtis Culwell Center

Conventiecentrum
Op 5 mi. afstand
Het Curtis Culwell Center is een prachtige ultramoderne multifunctionele faciliteit, gelegen in de buurt van George Bush Turnpike tussen North Garland Avenue en Brand Road, direct naast Naaman Forest High School, en het Gilbreath-Reed Career and Technical Center. Het Curtis Culwell Center, met meer dan 190.000 vierkante meter aan ruimte, verwelkomt allerlei soorten evenementen in de wijk en de gemeenschap, waaronder diploma-uitreikingen, sportevenementen, concerten, bijscholing van docenten, nationale en regionale toernooien, banketten, bruiloften, bedrijfstrainingen, vergaderingen, beurzen, wereldberoemde optredens en talloze andere openbare en privé-evenementen. Het senior management van het centrum heeft meer dan 20 jaar ervaring op vergelijkbare locaties. De faciliteit organiseert honderden evenementen per jaar.
4999 Naaman Forest Blvd.
Slinger, TX, US 75040

Presidentiële bibliotheek van George W. Bush

Museum
Op 13 mi. afstand
Deskundigen op het gebied van geschiedenis en politieke wetenschappen zullen genieten van een bezoek aan het George W. Bush Presidential Center and Museum. De lokale attractie bevindt zich op de campus van de Southern Methodist University en dient als een interactief educatief hulpmiddel over de Amerikaanse geschiedenis, het Amerikaanse presidentschap en het leven van voormalig president George W. Bush. Als een van de grootste musea in Dallas zijn er meer dan 43.000 voorwerpen in de bibliotheek ondergebracht, waaronder staal van het oorspronkelijke World Trade Center dat op 11 september 2001 werd aangevallen. Tickets kunnen online worden gekocht, bij de toelatingsbalie of door rechtstreeks naar de kassa te bellen. Houders van een Dallas CityPass kunnen nog meer besparen op toegangskaarten om deze historische bibliotheek in Dallas te bezoeken, evenals andere attracties in Dallas.
2943 SMU Blvd.
Dallas, TX, US 75205

Meer

Verwen uzelf met stijlvolle accommodaties en de charme van Noord-Texas in het Cambria® Hotel Richardson - Dallas. Gunstig gelegen nabij grote bedrijfskantoren, waaronder Raytheon, AT&T, State Farm, Cisco Systems, Fujitsu en meer. Ons attente personeel is ontworpen voor de moderne reiziger en staat klaar om u te verwelkomen in onze eigen bistro en bar, waar lokaal geïnspireerde gerechten en ambachtelijke bieren van lokale brouwerijen worden geserveerd. Onze kamers bieden kleine luxe die zakenreizen beter maken. Gasten zullen genieten van stijlvolle en verfijnde kamers met flatscreen-tv's, gratis WiFi en onze kenmerkende spa-geïnspireerde badkamers, waaronder een Bluetooth-spiegel en premium PURE-badproducten en luxe handdoeken. Onze vergaderzalen en evenementenruimtes zijn ontworpen met voldoende ruimte om grote groepen comfortabel te verwelkomen, maar ook flexibel genoeg om een meer gerichte sfeer te creëren. We bieden audio/visuele apparatuur, een businesscentrum met kopieer- en faxdiensten en gratis WiFi, zodat uw gasten tijdens hun bezoek verbonden kunnen blijven.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
May 1 – Aug 31

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?