DoubleTree Suites by Hilton Hotel Philadelphia West

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Fountain Road 640 Bijeenkomst in Plymouth, PA 19462-1003

Promoties

Wedding Room Block Promotion

Bespaar 50%
01-05-2024 – 31-12-2024

Wedding Room Block Enhancements

Bespaar 50%
30-04-2024 – 31-12-2024

2024 Group Booking Promotion

Bespaar 50%
01-05-2024 – 31-12-2024

Beoordelingen

AAA
3
Northstar
3

Bekroningen

AAA Best of Housekeeping Award - 2020

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 25 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte DoubleTree Suites by Hilton Hotel Philadelphia West

Totale vergaderruimte8.201 ft²
Vergaderzalen13
Grootste zaal2.856 ft²
Op één na grootste zaal1.875 ft²
Ruimte (privé)7.000 ft²
Ruimte (semi-privé)2.500 ft²
Ruimte (buiten)750 ft²
Tentoonstellingsruimte1.870 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers253
Eenpersoons (1 bed)200
Tweepersoons (2 bedden)53
Suites49
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 99,00 – US$ 199,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 109,00 – US$ 209,00
Belastingtarief6%
Bezettingsgraad4%

Lokale attracties

Nationaal historisch park Valley Forge

Historisch monument
Op 10 mi. afstand
Valley Forge is het kampement van het Continentale Leger tijdens de winter van 1777-1778. Het park beschikt over 3.500 hectare weiden, bossen en monumenten ter herdenking van de offers en het doorzettingsvermogen van de generatie van de Revolutionaire Oorlog en ter ere van de macht van mensen om samen te werken en tegenslagen te overwinnen in buitengewone tijden.
1400 N Buitenlijn Dr
Koning van Pruisen, PA 19406

LEGOLAND® Ontdekkingscentrum Philadelphia

Recreatie
Op 1 mi. afstand
LEGOLAND® Discovery Center biedt een overdekte LEGO® wereld vol creativiteit, kleur en bouwplezier! Nu geopend in de Plymouth Meeting Mall, Philadelphia.
500 W Germantown Pike
Bijeenkomst in Plymouth, PA 19462

Plymouth Meeting Mall

Winkelen
Op 1 mi. afstand
Geniet van uitstekende winkels in Montgomery County en Greater Philadelphia bij retailers zoals J.Crew, H&M, Express, Bath & Body Works, Coldwater Creek, Charming Charlie Whole Foods, AMC Movie Theater en CycleBar. EN BINNENKORT GEOPEND: Dick's Sporting Goods, Edge Fitness, Miller's Ale House, Burlington Stores, Inc
500 W Germantown Pike
Bijeenkomst in Plymouth, PA 19462

Dierentuin Elmwood Park

Recreatie
Op 5 mi. afstand
Elmwood Park Zoo, eerder dit jaar de eerste dierentuin ter wereld die werd uitgeroepen tot gecertificeerd autismecentrum, beschikt over 16 hectare aan dierenexposities, een zipline-baan en een biertuin. Een must voor zowel kinderen als volwassenen!
1661 Harding Boulevard
Norristown, PA 19401

Winkelcentrum King of Prussia

Winkelen
Op 10 minutes afstand
King of Prussia is het grootste winkelcentrum in de Verenigde Staten. Het is een winkelcentrum met talloze retailers, verankerd door Lord & Taylor, Dick's Sporting Goods, Primark, Neiman Marcus, Nordstrom, Macy's en Bloomingdale's
160 N Gulph Road
Koning van Pruisen, PA 19406

Dierentuin van Philadelphia

Recreatie
Op 11 mi. afstand
In de Victoriaanse tuin van 42 hectare van de Philadelphia Zoo leven meer dan 1.300 dieren, waarvan vele zeldzaam en bedreigd. De dierentuin vervult haar missie op het gebied van natuurbehoud, wetenschap, onderwijs en recreatie en ondersteunt en neemt deel aan natuurbeschermingsinspanningen om bedreigde diersoorten over de hele wereld te beschermen. Cheeta's, nijlpaarden, giraffen en nog veel meer maken van de Zoo Philadelphia de belangrijkste familieattractie met meer dan 1,2 miljoen bezoekers vorig jaar.
3400 West Girard Avenue
Philadelphia, PA, US 19104-1196

Kunstmuseum van Philadelphia

Museum
Op 20 minutes afstand
Het Philadelphia Museum of Art is het culturele hart van een geweldige stad — de plek voor creatief spelen, met een verrassing om elke hoek. Als een van de grootste musea in de Verenigde Staten nodigt het Philadelphia Museum of Art bezoekers van over de hele wereld uit om de gerenommeerde collecties, speciale tentoonstellingen en schitterende collecties te ontdekken.
2600 Benjamin Franklin Pkwy
Philadelphia, PA 19130

Universiteit Villanova

Universiteit
Op 7 mi. afstand
Welkom op de universiteit van Villanova. # Opgericht in 1842 door de broeders van de Orde van St. Augustine, is een co-educatieve rooms-katholieke instelling die studenten van alle geloofsovertuigingen verwelkomt. De universiteit bestaat uit vier grote hogescholen.
800 Lancaster Avenue
Villanova, PA, US 19085-1603

Meer

Het DoubleTree by Hilton Philadelphia West in Plymouth Meeting, PA is gunstig gelegen op enkele minuten van Fortune 500-bedrijven, hogescholen en universiteiten, King of Prussia Mall, Plymouth Meeting Mall en Valley Forge Historic National Park. Slechts 30 minuten van het centrum van Philadelphia, 45 minuten van Philadelphia International Airport en minuten naar alle belangrijke snelwegen. Het DoubleTree Suites by Hilton Philadelphia West hotel staat bekend om zijn ruime kamers, luxe conferentiepakketten en uitstekende service en onderscheidt zich van talloze hotels in de buitenwijken van Philadelphia. Het DoubleTree Suites Philadelphia West is het enige hotel met volledige service in Plymouth Meeting, PA en is ontworpen om zowel individuele reizigers als vergaderplanners ten goede te komen: -meer dan 8.000 vierkante meter aan flexibele vergader- en evenementenruimte, perfect voor algemene sessies met meerdere brainstormruimten -alle vergaderruimte bevindt zich op lobbyniveau -Draadloos breedbandinternet in alle 253 hotelkamers -253 kamers inclusief DoubleTree Signature Sweet Dreams® -beddengoedpakket - Brandywine voor ontbijt en lunch -Atrium Lounge; onlangs gerenoveerd en gevestigd in onze Atrium Lobby van zeven verdiepingen -Gratis cardio- en fitnesscentrum met vrije gewichten -Gratis zelf parkeren - Gratis businesscentrum dat 24 uur per dag geopend is -Volledig cateringteam voor sociale, zakelijke en verenigingsorganisaties om al uw gegevens te verwerken, inclusief aangepaste menu's

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Apr 1 – Jul 31
Voor- en naseizoen
Aug 1 – Oct 31
Laagseizoen
Nov 1 – Dec 30
Jan 1 – Mar 30

Extra informatie

Het beschermen van de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en gasten heeft onze hoogste prioriteit. U kunt er zeker van zijn dat we naar aanleiding van COVID-19 onze hygiëne-, sanitaire en voorzorgsmaatregelen in alle delen van ons hotel hebben uitgebreid. We overschrijden alle CDC-richtlijnen en nemen alle relevante gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. We passen operationele praktijken en standaarden toe, met de nadruk op deze specifieke details: 1. Verhoogde antivirale desinfectie van ruimtes met veel aanraking in de openbare ruimtes en kamers, zoals deurgrepen, liftknoppen, leuningen, kranen en lichtschakelaars. 2. Handdesinfectiestations zijn strategisch geplaatst in openbare ruimtes. Dit omvat de liften, ingangen, receptie, vergaderzalen en toiletten. 3. Verbeterde reiniging en herconfiguratie van de tussenruimte van het fitnesscentrum. 4. Het mogelijk maken van sociale en fysieke afstandspraktijken door de toegestane capaciteiten in vergaderruimten te verminderen, de afstand tussen meubels te vergroten en wachtrijen te beheren. 5. Ondersteuning van hybride vergaderingen via livestreamingmogelijkheden om ervoor te zorgen dat vergaderingen veilig kunnen worden voortgezet met inachtneming van de evoluerende staatsrichtlijnen. 6. Minder papiervoorzieningen in openbare ruimtes, vergaderzalen en kamers. 7. Bewegwijzering in openbare ruimtes zal onze gasten eraan herinneren om sociale afstand te bewaren. We hebben tussenschotten toegevoegd bij het inchecken om extra voorzorgsmaatregelen te bieden voor onze gasten en onze medewerkers. 8. De frequentie waarmee tijdens het verblijf wordt schoongemaakt, is beperkt om het contact tijdens elk verblijf te beperken. 9. De kamers zijn grondig schoongemaakt na het uitchecken van elke gast. Hilton — Schoon verblijf: Hilton CleanStay met Lysol-bescherming bouwt voort op de toch al hoge normen voor huishouding en hygiëne in Hilton-hotels wereldwijd, waar momenteel schoonmaakproducten en verbeterde protocollen van ziekenhuiskwaliteit worden gebruikt. Het initiatief creëert een focus op netheid die zichtbaar is voor onze gasten gedurende uw hele verblijf — de kamers, restaurants, fitnessruimtes en alle openbare ruimtes.