DoubleTree by Hilton Hotel Pleasanton at the Club

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Johnson Drive 7050 Pleasanton, CA 94588-3396

Beoordelingen

AAA
3
Northstar
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen
  • Whirlpool

Afstand vanaf vliegveld

  • 20 mijl van locatie

Vergaderruimte DoubleTree by Hilton Hotel Pleasanton at the Club

Totale vergaderruimte10.000 ft²
Vergaderzalen12
Grootste zaal4.180 ft²
Op één na grootste zaal1.599 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers297
Eenpersoons (1 bed)181
Tweepersoons (2 bedden)116
Suites3
Belastingtarief8,2%

Lokale attracties

Het historische centrum van Pleasanton

Winkelen
Op 5 mi. afstand
Downtown zal je begroeten met onverwachte vondsten en ongewone schatten. De voetgangersvriendelijke, met bomen omzoomde straten bieden een levendige mix van parken en historische gebouwen, speciaalzaken en dienstverlenende bedrijven, gastronomische restaurants en coffeeshops
Hoofdstraat
Pleasanton, CA, US 94566

Kermisterreinen van Alameda County

Recreatie
Op 4 mi. afstand
De Alameda County Fair-racebaan is de oudste paardenrenbaan van anderhalve kilometer in Amerika en dateert uit 1858. De zonen van de Spaanse Don Augustin Bernal bouwden het en rijke paardeneigenaren verscheepten hun paarden vanuit het oosten naar Pleasanton voor training tijdens de wintermaanden.
4501 Pleasanton Avenue.
Pleasanton, CA, US 94566

Premium verkooppunten in San Francisco

Winkelen
Op 4 mi. afstand
130 OUTLETWINKELS Vind indrukwekkende besparingen bij Armani, Barneys New York, Bloomingdale's Outlet, Burberry, Cole Haan, DKNY, Elie Tahari, Kate Spade New York, Last Call by Neiman Marcus, Polo Ralph Lauren, Prada, Saks Fifth Avenue Off 5th Avenue Off 5th.
2774 Livermore Outlets Drive
Livermore, CA, US 94588

Wente-wijngaarden

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Wente Vineyards werd meer dan 125 jaar geleden opgericht en is het oudste, continu beheerde familiebedrijf van het land. Tegenwoordig behoudt het wijnhuis zijn leidende rol in de Californische wijnbouw onder eigendom en beheer door de vierde en vijfde generatie van de familie Wente. Het wijnhuis combineert traditionele en innovatieve wijnbereidingspraktijken en put uit ongeveer 3.000 hectare duurzaam gekweekte wijngaarden van het landgoed om een uitstekend portfolio van heerlijke wijnen te creëren. Wente Vineyards ligt net ten oosten van San Francisco in de historische Livermore Valley en wordt erkend als een van de belangrijkste wijnlandbestemmingen van Californië, met wijnproeverijen, lekker eten en kampioenschapsgolf.

Club Sport Pleasanton

Recreatie
De grootste en meest uitgebreide sport- en fitnessfaciliteit in het Tri-Valley-gebied.
Johnson Drive 7090
Pleasanton, CA, US 94588

Blackhawk Museum

Museum
Op 8 mi. afstand
De faciliteit ligt een uur ten zuidoosten van San Francisco in Danville, Californië, en omvat bijna 70.000 vierkante meter met vier tentoonstellingsgalerijen, een Automotive Reference Library & Museum Store.
3700 Blackhawk Plaza Circle
Danville, CA, US 94506

Callippe-reservaat

Recreatie
Op 5 mi. afstand
Navigeer door de greens op de Callippe Preserve Golf Course.
Clubhouse Drive 8500
Pleasanton, CA, US 94566

Internationale luchthaven van San Francisco

Vliegveld
Op 40 minutes afstand
De internationale luchthaven van San Francisco ligt 21 km ten zuiden van het centrum van San Francisco, Californië, in de buurt van Millbrae en San Bruno.

Meer

DoubleTree by Hilton Hotel Pleasanton at the Club is gunstig gelegen in de East Bay Area, op enkele minuten van de Hacienda en Bishop Ranch Business Parks. Wij zijn het enige hotel in de omgeving dat gratis toegang biedt tot het ClubSport Fitness Center. Gasten die met BART reizen vanuit San Francisco of Oakland kunnen genieten van onze gratis pendeldienst van en naar het hotel. Deze stad in de Bay Area staat bekend om zijn leuke activiteiten en grote bedrijven, en dankzij de snelle toegang tot de I-580 en I-680 zult u zonder problemen beide kunnen ontdekken. Het Pleasanton hotel ligt op slechts enkele minuten van de bedrijventerreinen Hacienda en Bishop Ranch, de wijnhuizen van Livermore, de Alameda County Fairgrounds, golfbanen, onze prachtige en historische binnenstad en de beste winkels in Noord-Californië in Stoneridge Mall. Gelegen op slechts 1,6 km van het BART-station Dublin/Pleasanton, zijn wij de favoriete keuze onder de Bay Area-hotels.

Annuleringsbeleid

Annuleringsvoorwaarden van 48 uur

Extra informatie

We zijn de favoriete keuze voor vakantiegangers en zakenreizigers vanwege onze gunstige locatie en luxe aanbod. Neem uw huisdier mee op vakantie, want wij zijn een van de weinige huisdiervriendelijke hotels in Pleasanton, Californië. We gaan verder dan andere wijnhotels in Livermore door de volgende diensten en voorzieningen aan te bieden: • Gratis toegang tot ClubSport, het grootste fitnesscentrum in het Tri-Valley-gebied • Gratis 24-uurs businesscentrum geschikt voor zakenreizigers in Pleasanton • Gratis shuttlebus van 5 mijl in de omgeving • Gratis parkeren • Player's Restaurant & Lounge biedt betaalbaar Pleasanton Dining Bij DoubleTree by Hilton Hotel Pleasanton at the Club kennen we gebeurtenissen! Van seminars, congressen, teambuilding tot elegante bruiloften in Pleasanton, wij bieden de ruimte, catering en knowhow om elke keer weer een fantastische bijeenkomst te organiseren. We bieden 10.000 vierkante meter aan ruimte, waaronder onze Olympische balzaal die plaats biedt aan zittende recepties voor maximaal 300 gasten.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?