Renaissance Dallas at Plano Legacy West Hotel

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
6007 Legacy Drive Plano, TX 75024

Promoties

A Wedding Less Ordinary

12-06-2024 – 31-12-2024

Do A Double Take

05-01-2024 – 31-12-2024

Benodigde datums

  • 07-08-202426-08-2024
  • 01-11-202430-11-2024

Beoordelingen

AAA
4

Bekroningen

Beste locatie MPI Dallas 2018 #1 Renaissance Brand - Ik ben van plan 2019 aan te bevelen #1 Renaissance-merk - Algemene tevredenheid 2019 Hotel van het jaar 2018 - Marriott Distinctive Premium

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Vanaf de luchthaven DFW (25 minuten rijden) - Volg International Pkwy, TX-121 N en Sam Rayburn Tollway naar de TX-121 N in Plano. Neem vanaf Sam Rayburn Tollway de afslag richting Legacy Drive. Rijd naar 6007 Legacy Dr in Plano, Texas 75024. Vanaf Dallas Love Field (30 minuten rijden) - Stap op Dallas North Tollway N vanaf Herb Kelleher Way en W Mockingbird Ln. Volg Dallas North Tollway N naar Dallas Pkwy in Plano. Neem de afslag richting Legacy Dr vanaf Dallas North Tollway N. Rijd naar 6007 Legacy Dr in Plano, Texas 75024.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 22,00 / dag
  • Valet parkeerserviceUS$ 31,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 22 mijl van locatie

Vergaderruimte Renaissance Dallas at Plano Legacy West Hotel

Totale vergaderruimte34.869 ft²
Vergaderzalen17
Grootste zaal14.983 ft²
Op één na grootste zaal11.280 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers304
Tweepersoons (2 bedden)84
Suites16
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 329,00 – US$ 379,00
Belastingtarief6%
Bezettingsgraad7%

Lokale attracties

Legacy West

Zakendistrict
Op 0 blocks afstand
Legacy West is de plek waar iedereen wil zijn.. Gevestigd in de grootste nieuwe winkelbestemming voor gemengd gebruik in Noord-Texas. Legacy West is een weelderige stedelijke bestemming vol bruisende plekken om te eten, drinken, winkelen, ontspannen, werken en wonen. Sinds de feestelijke opening in juni 2017 beschikt het project van $3,2 miljard en 255 hectare over 415.000 dynamische vierkante meter aan openlucht winkel- en restaurantruimte. Het Renaissance Dallas in Plano Legacy West ligt op een steenworp afstand! Er is zoveel te ontdekken..
Legacy harde schijf 6007
Plano, TX, US 75024

Ervaar het centrum van Plano Arts District

Zakendistrict
Op 15 minutes afstand
Downtown Plano is een levendige gemeenschap van stadsleven, podiumkunsten, galeries, evenementenlocaties, plus unieke winkels en restaurants die onafhankelijk eigendom zijn van en beheerd worden; allemaal tegen de achtergrond van historische gebouwen, de Plano Station Dart Rail en Haggard Park.
E. 15th Street
Plano, TX, US 75025

Legacy Hall

Nachtleven
Op 2 blocks afstand
Legacy Hall heeft het allemaal. Een door chefs geïnspireerde eetzaal die echt uniek is, het is een ervaring die anders is dan alle andere in Noord-Texas. Het is de eerste in zijn soort in de Lone Star State, waar smaak en ontdekking samenkomen en smaakpapillen dagelijks worden geprikkeld. Leveranciers uit Dallas bieden hun lekkerste creaties aan in deze visionaire stedelijke markt voor eten en drinken. Ze zijn gespecialiseerd in het plateren van uitsluitend vers geproduceerde favorieten van topkwaliteit. Van kreeftenbroodjes, BBQ en taco's tot hamburgers, snotapen en zelfs ijsjes, het is de volledige foodie-ervaring. Daar bleef het niet bij — er wacht een brouwerij op het terrein met torenhoge vaten en taproom voor al je brouwerijbehoeften. Combineer dat allemaal met live-entertainment in een enorme biertuin en ze hebben „Everything is bigger in Texas” naar een heel nieuw niveau getild. Beleef het zelf dit najaar!
7800 Windrose Avenue
Plano, TX, US 75024

Ford Center aan de ster

9 Cowboys Way
Frisco, TX, US 75034

iFly

8380 SH 121
Frisco, TX, US 75034

KidZania

Recreatie
Op 1 mi. afstand
KidZania is een interactieve stad gemaakt voor kinderen van 1-14 jaar die inspiratie, plezier en leren combineert door middel van realistische rollenspellen, waardoor KidZania een van de snelst groeiende wereldwijde leer- en amusementsmerken ter wereld is. Kinderen kunnen zelfstandig een grote binnenstad van meer dan 7.000 vierkante meter verkennen met meer dan 100 spannende carrières die ze kunnen uitproberen.
2601 Preston Road
Frisco, TX, US 75034

Crayola-ervaring

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Crayola Experience, gevestigd in The Shops at Willow Bend in Plano, Texas, is waar de magie van Crayola tot leven komt. Hier word je altijd aangemoedigd om je creativiteit de vrije loop te laten, buiten de lijntjes te kleuren en te spelen, te ontdekken en te leren. In deze unieke attractie komen kleur, chemie en technologie op magische wijze samen om een kleurrijk avontuur te creëren. 22 praktijkgerichte exposities en meer.
Winkels in Willow Bend
6121 W Park Blvd.
Plano, TX, US 75093

De ster in Frisco

Zakendistrict
Op 9 minutes afstand
Ford Center at The Star is een ultramoderne overdekte sportfaciliteit van 510.000 vierkante meter die wordt gedeeld door de Dallas Cowboys, de stad Frisco en de middelbare scholen van Frisco ISD. De faciliteit biedt plaats aan 12.000 personen en is voorzien van videoborden aan de binnen- en buitenkant. Met een oppervlakte van 2.270 vierkante meter is het videobord aan de buitenkant het grootste in de sportwereld op de middelbare school. De faciliteit is de thuisbasis van Dallas Cowboys Football Operations, waaronder een kleedkamer, een trainingsruimte, een coachingspraktijk, teamkamers, een trainingstafel en hydrotherapie. Ford Center beschikt over één indoor- en twee buitensportvelden (één grasveld en één natuurgras) die voldoen aan de NFL en de University Interscholastic League (UIL). Vier luxe suites en een premium horecaruimte, Cowboys Club, kijken uit op het overdekte stadion en de oefenvelden in de buitenlucht.
9 Cowboys Way
Frisco, TX, US 75034

Meer

Dit luxe hotel ligt aan Legacy Drive in de buurt van de Dallas North Toll-way en dient als zuidanker voor het Legacy West stadsproject voor gemengd gebruik van $3 miljard. Naburige bedrijven zijn onder meer het hoofdkantoor van JP Morgan Chase, JC Penny, Toyota, NTT Data, Liberty Mutual en Fed Ex Office. Het hotel met 15 verdiepingen en 304 kamers heeft een modern, luxe ontwerp en omvat meer dan 34.000 vierkante meter aan conferentie- en vergaderruimte. Met een energieke lobby en bar/patio, een 'Texas Tea'-markt voor fijnproevers met eclectische lekkernijen om mee te nemen, een eigen ontbijtrestaurant en een voorzieningendek op de derde verdieping met onze ZEN Pool + Bar met een zwembad dat het hele jaar door verwarmd is tot 80*, cabanas, Bonvoy-clublounge voor leden, een fitnesscentrum en een evenementenruimte in de buitenlucht. Het hotel is ontworpen om een bestemming op zich te zijn. Het hotel belichaamt grote open ruimtes en illustreert de natuurlijke beweging van de elementen over het land. Dit komt tot uiting in een grote en levendige lobbyruimte die de perfecte sfeer biedt om te mixen en te mengen. Bovendien worden overal water- en vuurelementen en natuurlijke materialen gebruikt om de sfeer van Oost en Zuidwest echt te verankeren.

Annuleringsbeleid

72 uur

Extra informatie

De conferentieruimte is voorzien van natuurlijk licht in 7 van de 8 van de breakout rooms. Van muur tot muur - glas van vloer tot plafond met verduisteringsschermen. Legacy Ballroom - versterkt door natuurlijk licht op de oostelijke muur - beschikt over een aangrenzend privébalkon met uitzicht op de hoofdpromenade van het Legacy West-complex. Op het voorzieningendek op de derde verdieping bevindt zich onze evenementenruimte in de buitenlucht van ongeveer 3.000 vierkante meter aan flexibele ruimte met ingebouwde stroom onder de vloer en aansluitingen voor evenemententechnologie. Eenvoudig in te laden met directe toegang tot onze Legacy Ballroom vanaf de parkeergarage van het hotel. Beleef Renaissance-bijeenkomsten die zijn ontworpen voor de zintuigen, doordrenkt met lokale smaak en voorzien van kant-en-klare netwerkevenementen + lokale excursies.