Embassy Suites by Hilton Phoenix Scottsdale

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
4415 E. Paradise Village Pkwy South Feniks, AZ 85032

Beoordelingen

AAA
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Golfbaan ter plaatse
  • Tennisbanen
  • Whirlpool

Afstand vanaf vliegveld

  • 14 mijl van locatie

Vergaderruimte Embassy Suites by Hilton Phoenix Scottsdale

Totale vergaderruimte14.000 ft²
Vergaderzalen11
Grootste zaal6.018 ft²
Op één na grootste zaal4.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers270
Eenpersoons (1 bed)183
Tweepersoons (2 bedden)87
Suites258
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 139,00 – US$ 199,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 139,00 – US$ 189,00
Belastingtarief8,6%
Bezettingsgraad12,57%

Lokale attracties

Barrett Jackson

Recreatie

De oude binnenstad van Scottsdale

Recreatie
Op 6 mi. afstand
Het centrum van Scottsdale biedt enkele van de mooiste galerieën, speciaalzaken, culturele attracties en restaurants in de Valley of the Sun. Het centrum van Scottsdale ligt in het hart van de kunstscene van de stad, met hedendaagse en westerse kunst, Theater 4301 en een grote verscheidenheid aan buitensculpturen te midden van de weelderige groene gazons en sprankelende fonteinen van Civic Center Mall.
Hoofdstraat
Scottsdale, AZ, US

Odysea Aquarium

Museum
Op 8 mi. afstand
DE REIS VAN HET WATER BEGINT We volgen de reis van een druppel water die vanuit de lucht in de meren en rivieren valt. De rivieren kronkelen zich een weg naar de kusten en naar de uitgestrekte oceaan. In elke fase van de reis van de drop ervaar je een unieke omgeving vol dieren en planten om te ontdekken. Van zoet water tot zout water, van baaien tot moerassen en van koraalriffen tot de diepe afgrond van de oceaan, je avontuur wacht op je!
9500 E. Via de Ventura
Scottsdale, AZ, US 85256

Muziekinstrumentenmuseum

Museum
Op 5 mi. afstand
MIM biedt bezoekers van alle leeftijden een unieke ervaring met meer dan 6.500 tentoongestelde instrumenten van over de hele wereld.
4725 E. Mayo Boulevard
Feniks, AZ, US 85050

Golfclub Stonecreek

Recreatie
Op 0 mi. afstand
Stone Creek Golf Club is een door Peter Jacobsen/Jim Hardy ontworpen baan. De baan is schilderachtig ontworpen en biedt een spectaculair uitzicht op Mt. Capuchon. De baan is aangelegd op 120 hectare grond met oude Douglas-sparren, meren, vier wetlands en drieënveertig bunkers. Het terrein is prachtig verzorgd door onze ervaren onderhoudsploeg, onder leiding van hoofdinspecteur David Phipps.
4435 E. Paradise Village Parkway South
Feniks, US 85032

Meer

Ontsnap naar een betoverende woestijnoase in Paradise Valley in de Embassy Suites by Hilton Phoenix Scottsdale, waar het comfort van onze kamers en een uitzonderlijke locatie samenkomen voor een uitstekende golfresortervaring. Dit hotel in Arizona is perfect voor zakenreizen en opwindende vakanties en zet een nieuwe standaard voor full-service hotels in Scottsdale en Phoenix. Geniet van een prachtig uitzicht op het Phoenix Mountain Preserve of de zorgvuldig onderhouden fairways van de aangrenzende Stone Creek Golf Club. De opwinding gaat verder net buiten ons hotel in Scottsdale in Phoenix, waar u beroemde Scottsdale-attracties, decadente restaurants en spectaculaire winkelmogelijkheden zult ontdekken. Na het verkennen van deze levendige omgeving kunt u zich terugtrekken in het comfort en de ongedwongen elegantie van ons Embassy Suites hotel, een van de beste opties voor hotel Scottsdale, AZ. Zoek niet verder dan het Embassy Suites Phoenix - Scottsdale, Arizona, hotel, de beste keuze onder de all-suite golfresorts in Arizona. Dit hotel in Phoenix, AZ verwent u met ruime accommodatie, de beste voorzieningen en vooruitstrevende service en is de ultieme bestemming voor een vakantie, evenement of vergadering.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jan 1 – Mar 31
Voor- en naseizoen
Apr 1 – May 20
Sep 10 – Dec 31
Laagseizoen
May 21 – Sep 9

Annuleringsbeleid

Annuleringsvoorwaarden van 48 uur