Visit Phoenix

E. Van Burenstraat 400 Suite 600 85004

Ontmoetingen zijn stralend in Phoenix

Het is tijd om verder te gaan. Volg paden die machtige bergtoppen onthullen. Dwaal tussen iconische landschappen onder beeldschone luchten. Laat de Sonorawoestijn je gids zijn voor grenzeloos avontuur. Stel je volgende evenement in Greater Phoenix opnieuw voor. Maak gebruik van de creativiteit, samenwerking en innovatie die uit de Sonorawoestijn en in elke vierkante meter aan flexibele vergaderruimte stralen. Met $5 miljard aan recente investeringen in de binnenstad, een ultramodern congrescentrum, een wandelbare gang in het centrum en meeslepende ervaringen in een weelderig woestijnlandschap, brengt de op vier na grootste stad van het land uw evenement in het felle licht van het middelpunt van de belangstelling.

Promoties

Get Your Fix in 2026!

01-01-2026 – 31-12-2026

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven Phoenix Sky Harbor (PHX)

    4 mijl van stadscentrum

  • Luchthaven Mesa Gateway

    35 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Toolkit voor planners

Of u zich nu nog in de beslissingsfase bevindt of zich voorbereidt op uw aanstaande evenement, met deze tools kunnen de planners van vergaderingen en hun deelnemers het meeste uit hun tijd in Phoenix halen. - Onderpand - Bestel een reisplannergids - Foto's en video's - Kaarten - Feiten en cijfers

Golf

Phoenix is een topbestemming voor golfers overal ter wereld, waar ons beroemde zonnige weer elk moment van start gaat.

Ideeën voor een reis

Phoenix is een centrum voor onvergetelijke uitstapjes waarmee je Arizona overdag kunt verkennen en's avonds weer in de stad kunt zijn.

Dineren

Verscholen tussen de hoge bergen en stekelige cactussen ligt een paradijs voor fijnproevers. Vind een overheerlijke maaltijd bij bekroonde eetgelegenheden en lokale pareltjes om elke hoek.

Winkelen

Of je nu op zoek bent naar de nieuwe trends van het seizoen, een chique vintage-vondst of een geweldige outlet-deal, je zult Phoenix zeker niet met lege handen verlaten.

Kunst en cultuur

Liefhebbers van kunst en geschiedenis komen naar de vallei om zich onder te dompelen in de rijke kunst- en cultuuromgeving van het gebied.

kuuroord

Door gebruik te maken van plantaardige ingrediënten en mineralen uit de Sonora-achtertuin in Phoenix, zijn onze spa's net zo uniek als het landschap waarin ze zich bevinden.

Uitgaansleven

Het enige wat heter is dan de zon in Phoenix is het nachtleven. Maak van de vallei je speeltuin met meer dan 80 bars, brouwerijen en poppodia.

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Feb 1 – Apr 1
Voor- en naseizoen
May 1 – Jun 1
Oct 1 – Nov 1
Laagseizoen
Jul 1 – Sep 1