Philadelphia Convention & Visitors Bureau

1601 Market Street, Suite 200 19103

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Met de 10 Best Readers' Choice Awards van USA Today werd Philadelphia uitgeroepen tot de meest beloopbare stad van de VS in 2023. De stad staat bekend om zijn voetgangersvriendelijke sfeer en biedt een scala aan wijken die uitnodigen om te voet te verkennen. En in het hart van dit alles ligt het Pennsylvania Convention Center. Wanneer u een vergadering of conventie houdt in het Pennsylvania Convention Center, investeert u niet alleen in een gebouw of vloeroppervlak, maar ook in een ervaring. Het centrum ligt in het hart van Philadelphia, op slechts een steenworp afstand van de bezienswaardigheden, restaurants en hotels van de stad. Progressieve werkregels en gestroomlijnde services bieden onze klanten precies de juiste hoeveelheid flexibiliteit en onafhankelijkheid die ze nodig hebben, wat resulteert in grotere kostenbesparingen en een betere algemene klantervaring. En hadden we al gezegd dat we een van de grootste balzalen in het noordoosten hebben? Philadelphia is de thuisbasis van tientallen unieke locaties in historische omgevingen, met Instagram-waardige uitzichten en ruimtes met mogelijkheden voor binnen en buiten. Philadelphia straalt een levendig karakter en energie uit, waardoor het een ideale locatie is voor uw volgende vergadering. Philadelphia biedt toonaangevende hotelmerken en accommodaties, variërend van luxueus tot voordelig, met meer dan 14.400 kamers op loopafstand van het Pennsylvania Convention Center. Met vijf nieuwe hotels en het onlangs gerenoveerde Philadelphia Marriott Downtown zijn de mogelijkheden eindeloos. Van experts op het gebied van geestelijke gezondheid tot succesvolle ondernemers die vandaag de dag het zakelijke landschap veranderen, wij kunnen u in contact brengen met opinieleiders die uw congreservaring naar een hoger niveau zullen tillen. Ons team helpt evenementenspecialisten toegang te krijgen tot de uitgebreide medische, biowetenschappelijke en verpleegkundige gemeenschappen van Philadelphia via PHL Life Sciences, de eerste en enige divisie in zijn soort in het land. Philadelphia is uitgeroepen tot een van de beste „kennishoofdsteden” van Brookings Institution in de VS en Europa en heeft een schat aan marktleiders en experts die u kunt inschakelen als sprekers of panelleden voor uw volgende vergadering of evenement. Of u nu een jaarlijkse conventie, beurs of bedrijfsevenement plant, onze bestemmingsexperts staan klaar om u te helpen bij het plannen van uw volgende evenement. Van uw eerste outreach tot de sluitingssessie, ons team staat bij elke stap voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw evenement een succes wordt! Bezoek onze website: http://www.discoverphl.com/meet

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Afstand vanaf vliegveld

  • Philadelphia International Airport

    8 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Rotsachtig standbeeld

Het monumentale Rocky Statue, gemaakt door A. Thomas Schomberg voor Sylvester Stallone's film Rocky III, bevindt zich aan de voet van de trappen van het Philadelphia Museum of Art.
2600 Benjamin Franklin Pkwy
Philadelphia, PA

Museum van de Amerikaanse revolutie

Museum
Het Museum of the American Revolution vertelt het opmerkelijke verhaal van de VS. ' is ontstaan door middel van originele artefacten in meeslepende omgevingen.
101 S 3rd Street
Philadelphia, PA, US 19106

Muurschilderingen Philadelphia

Ontdek de diverse buitenkunst van Philadelphia per trolley, trein of begeleide wandeltocht. Mural Arts Philadelphia, het grootste openbare kunstprogramma van het land, heeft meer dan 4.000 kleurrijke muurschilderingen gemaakt.

Nationaal historisch park Independence

Historisch monument
Kom meer te weten over de rol van de stad en haar rol bij het vormgeven van de natie in Independence National Historical Park. Bezoek de Independence Hall, waar de Onafhankelijkheidsverklaring werd ondertekend en de Amerikaanse grondwet werd besproken en aangenomen. Ga daarna langs de Liberty Bell om het gekraakte icoon van de Amerikaanse vrijheid van dichtbij te bekijken en verken het Benjamin Franklin Museum, gelegen in Franklin Court, de plek waar de voormalige staatsman woonde.
525 Market Street
Philadelphia, PA, US 19106

Stichting Barnes

Museum
De Barnes Foundation is een van's werelds grootste collecties impressionistische, post-impressionistische en vroegmoderne schilderijen, waaronder de grootste collecties schilderijen van Renoir en Cezanne.
Benjamin Franklin Pkwy 2025
Philadelphia, PA 19130

Modewijk Philadelphia

Winkelen
Op een steenworp afstand van het Pennsylvania Convention Center ligt een van de nieuwste attracties van de stad: Fashion District Philadelphia, een plek voor modieuze vondsten, aantrekkelijk entertainment en moderne restaurants. De bestemming is de thuisbasis van retailers zoals Century 21, Ulta, H&M en Nike Factory Store, evenals City Winery, een restaurant dat ook dienst doet als locatie voor livemuziek. Op het terrein vindt u ook een AMC-bioscoop waar u kunt dineren en ronde 1, een luxe bowlingbaan met tafeltennis, pooltafels en arcadegames.
9th & Market St.
Philadelphia, PA

Congrescentra

  • Pennsylvania Convention Center an ASM Managed Facility

    Of u nu een grote nationale conventie, vakbeurs, bedrijfsevenementen of algemene sessies plant, het Pennsylvania Convention Center biedt meer dan 1 miljoen verkoopbare vierkante meter om aan al uw behoeften te voldoen.

Meer

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?