UNAHOTELS Expo Fiera Milano

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Via Keplero, 12 Provincie Milaan Pero 20016

Beoordelingen

Italia Hotel Classification
4
Northstar
4

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 24.85 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte€ 10,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Vergaderruimte UNAHOTELS Expo Fiera Milano

Totale vergaderruimte32.292 ft²
Vergaderzalen7
Grootste zaal13.304 ft²
Op één na grootste zaal12.023 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Ruimte (buiten)Beschikbaar
Tentoonstellingsruimte12.917 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers527
Suites20

Lokale attracties

Fiera Milano

Conventiecentrum
Op 6 km afstand

Quadrilatero della Moda

Winkelen
Op 12 km afstand
De Quadrilatero della moda of de modewijk Via Montenapoleone, is een eersteklas winkelgebied in het centrum van de Italiaanse stad Milaan, gekenmerkt door de aanwezigheid van tal van boetieks en aanverwante winkels die de meeste van's werelds belangrijkste modehuizen vertegenwoordigen. De zijkanten van het plein, gelegen ten zuiden van de bogen van Porta Nuova, worden gevormd door Via Montenapoleone (SW), Via Manzoni (NW), Via della Spiga (NE) en Corso Venezia (SE).

Congrescentrum MICO Milaan

Conventiecentrum
Op 2 km afstand

Autodromo Nazionale Monza

Recreatie
Op 30 km afstand
Rijervaring De racebaan biedt gedifferentieerde programma's aan individuen en bedrijven waarmee zowel beginners als ervaren chauffeurs unieke emoties kunnen delen en een van de meest typische verlangens van mensen en de minst voorkomende privileges van mensen kunnen vervullen. Met dit doel zijn „HOT LAP” -diensten ontwikkeld om gasten in staat te stellen door een professionele coureur in een GT-auto te worden gereden en het verschil te proeven tussen amateurrijden en professioneel autorijden, of hun droom om prestigieuze GT-auto's of authentieke eenzitters te besturen, variërend van Formule 3 naar Formule 1-voertuigen, in het kielzog van de kampioenen van vandaag en het verleden

Navigli

Nachtleven
Op 13 km afstand
De geschiedenis van de grachten van Milaan (bekend als navigli) begon in de 12e eeuw met de bouw van het eerste bevaarbare kanaal. Milaan was destijds een stad die werd doorkruist door rivieren en kanalen die werden gereguleerd door ingenieuze technische apparaten. Tegen het einde van de 15e eeuw bedacht Leonardo da Vinci een innovatief systeem van sloten dat later door meesteringenieurs zou worden geïmplementeerd. In feite zijn de grachten van Milaan ontstaan als bevaarbare kunstmatige kanalen die worden gebruikt voor het vervoer van mensen en goederen en voor irrigatie. In de 20e eeuw, met de verspreiding van de trams en treinen als vervoermiddel, waren ze bijna allemaal volledig bedekt. Dit kenmerk van de geschiedenis van Milaan kan nieuw leven worden ingeblazen door een wandeling te maken in het Navigli District, in de romantische Vicolo dei Lavandai en over de oude bruggen van de Naviglio Grande te passeren. Als we het hebben over het Navigli District in Milaan, verwijzen we naar het gebied van de Darsena, de haven van Milaan naast Piazza XXIV Maggio, en de straten die langs de Naviglio Grande lopen, die Milaan met Zwitserland verbond, en de Naviglio Pavese, die de stad met Pavia verbond.

San Siro-stadion

Recreatie
Op 5 km afstand
San Siro Stadium bevindt zich aan de Via dei Piccolomini, 5, Italië. Het museum bevindt zich in het stadion, poort 14, elke dag openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur.
Via dei Piccolomini, 5
Milaan, IT 20151

Centro Storico Milano

Historisch monument
Op 11 km afstand
Het Centro Storico is het historische centrum van de stad Milaan, vervat in het gebied dat ooit werd afgebakend door de middeleeuwse stadsmuren en tegenwoordig door de straten die de Corso Navigli vormen, gemakkelijk te onderscheiden op de kaart van de stad. Centro Storico omvat de misschien wel beroemdste bezienswaardigheden en toeristische attracties van Milaan, waaronder de Duomo (kathedraal), de winkelgalerij Galleria Vittorio Emmanuelle en het operagebouw Teatro alla Scala. Het Centro Storico is compact van formaat en gemakkelijk te belopen en staat net zo vol met historische monumenten als met designerboetieks en showrooms, restaurants en cafés - je vindt bijna alles wat je in Milaan te vinden vindt voor niet meer dan een kwart lopen.

Museo Alfa Romeo

Museum
Op 12 km afstand
Museo Storico Alfa Romeo (Alfa Romeo Historisch Museum; vervolgens Museo Alfa Romeo genoemd - La macchina de tempo, letterlijk Alfa Romeo Museum - De tijdmachine) is het officiële museum van Alfa Romeo, gevestigd in Arese (Milaan), en toont een permanente collectie Alfa Romeo auto's en motoren.

Meer

Het opvallende UNAHOTELS Expo Fiera Milano verwelkomt u in de regio Milaan met warme Italiaanse gastvrijheid. Het ligt op korte afstand van de meest trendy stad ter wereld en is een ideale locatie voor zowel intieme als grootschalige evenementen, met uitgebreide vergader- en congresfaciliteiten. Met zijn populaire restaurant, fitnesscentrum en ontspanningsruimte genieten gasten van de beste Milanese levensstijl en comfort. Het grote conferentiecentrum biedt plaats aan maximaal 2.900 personen, met modulaire zalen en multifunctionele vergaderruimtes in de open lucht, dehors met uitzicht op het park, foyer voor tentoonstellingen en cocktails en een business suite voor kleine privébijeenkomsten. KAMERS UNAHOTELS Expo Fiera Milano kan elke klant een passende oplossing bieden door verschillende kamertypes aan te bieden. Het hotel beschikt over 527 kamers en suites, waaronder Suites, Deluxe, Executive en Superior. APPARTEMENTEN Ervaar het beste comfort en de beste luxe door te kiezen uit 77 appartementen. Dit zijn onder meer Junior Suite-, Executive appartementen met twee of twee kamers, allemaal modern en fraai ingericht. De appartementen hebben een lichte woonkamer met uitzicht naar buiten, wat zorgt voor intense momenten van ontspanning, perfect voor leespauzes of momenten van een privégesprek. Vergaderingen en evenementen UNAHOTELS Expo Fiera Milano biedt haar gasten een modern en innovatief congrescentrum dat gemakkelijk te bereiken is en is ontworpen om modulaire evenementenruimtes aan te bieden met de nieuwste technologische innovaties. Het is ideaal voor het organiseren van zowel grote evenementen als exclusieve bijeenkomsten, openluchtbijeenkomsten en unieke feesten dankzij de negen gevarieerde tentoonstellingsruimten die plaats bieden aan maximaal 2.900 personen. Een team van ervaren medewerkers staat klaar en het hotel zelf biedt 527 kamers, gratis pendelbussen vanaf het metrostation Molino Dorino en het Rho-Pero expositiecentrum tijdens beurzen, en een ongeëvenaard aanbod aan evenementenopties en diensten om het succes van elke vergadering of bijeenkomst te garanderen. Diensten Op slechts 4 km van het expositiecentrum van Milaan in Rho is het UNAHOTELS Expo Fiera Milano de perfecte plek om te verblijven en in korte tijd toegang te krijgen tot de belangrijkste evenementen. Gasten kunnen gebruikmaken van een hotel dat is ontworpen voor zakenreizigers, met exclusieve diensten op maat, van gratis Wi-Fi tot de mogelijkheid om te ontspannen in het park met een meer.

Extra informatie

Belangrijkste afstanden Rho Fiera Milano: 4,7 km San Siro-stadion: 5,9 km City Life District: 7,8 km Piazza Gae Aulenti: 9,5 km Kathedraal van Milaan (Duomo): 10 km Treinstation Milano Porta Garibaldi: 10 km Het centraal station van Milaan: 11 km Luchthaven Milaan-Linate (LIN): 34 km Luchthaven Milaan-Malpensa (MXP): 43 km

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?