Hilton Parsippany

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
1 Hilton Cat Parsippany, NJ 07054

Promoties

Extended Promotion On a Budget

29-07-2024 – 31-12-2024

Benodigde datums

  • 07-09-202409-09-2024
  • 13-09-202416-09-2024
  • 11-10-202414-10-2024

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
3

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Afstand vanaf vliegveld

  • 21 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 15,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Hilton Parsippany

Totale vergaderruimte30.000 ft²
Vergaderzalen24
Grootste zaal10.080 ft²
Op één na grootste zaal7.560 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers353
Eenpersoons (1 bed)228
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 89,00 – US$ 499,00
Belastingtarief14,625%
Bezettingsgraad8%

Lokale attracties

Historische wijk Morristown

Historisch monument
Op 2 mi. afstand
Het Morristown Historic District is een nationaal erkend historisch district dat een groot deel van het dorp Morristown omvat, Ohio, Verenigde Staten. Het „nieuwe” gerechtsgebouw van Morris County werd gebouwd tussen 1826 en 1827. Het werd ontworpen door twee lokale architecten, Joseph M. Lindsley uit Morristown en Lewis Carter uit Chatham, en is een van de belangrijkste openbare gebouwen van New Jersey in federale stijl. Jarenlang luidden er klokken vanaf het belfort aan het begin van de rechtbank en toen een gebouw in de stad door brand werd bedreigd.
30 Washington Pl
Morristown, NJ, US 07960

Hamon Cove Outlet Center

Winkelen
Op 29 mi. afstand
hier vind je de beste, meest directe aankopen, Hamon Cove Outlet Center, het grootste gesloten outletcentrum in Secaucus, NJ. Winkel bij meer dan 55 outletwinkels, met de beste ontwerpers en merknamen. Neem een pauze in het enige outletcentrum in de buurt, Food Court.
20 Enterprise Avenue N
Secaucus, NJ, US 07094

De FunPlex

Recreatie
Op 5 mi. afstand
Welkom bij de Funplex — 100.000 vierkante meter aan binnenplezier en entertainment! Je kunt genieten van het plezier bij regen of zonneschijn, winter en zomer! Al het plezier en de opwinding van een vakantie van twee weken in één bezoek! Druk op het pedaal voor de snelle spanning van elektrische go-karts en het waanzinnige plezier van Bumper Cars. Bekijk het spektakel van XD Theater en ervaar de opwinding van Foam Frenzy en de lasergame van Lazer Runner. Geniet van de arcade — het is net als de beste speelhal van een Jersey Shore Boardwalk met veel nieuwe games toegevoegd. En nu met grotere prijzen dan ooit! We hebben een groot aantal arcadegames en bijna drie dozijn verlossingsspellen.
182 Route 10 West
Oost-Hannover, NJ, US 07936

New York City

Winkelen
Op 32 mi. afstand
New York City, de thuisbasis van het Empire State Building, Times Square, het Vrijheidsbeeld en andere iconische bezienswaardigheden, is een snel, wereldwijd invloedrijk centrum van kunst, cultuur, mode en financiën. De 5 stadsdelen van de stad liggen waar de Hudson River samenkomt met de Atlantische Oceaan, met de eilandwijk Manhattan in het hart van de „Big Apple”.
New York, NY, US

Stadsplein van Rockaway

Winkelen
Op 10 minutes afstand
Rockaway Townsquare, een superregionaal winkelcentrum, is verankerd door Macy's, Lord & Taylor, JC Penney en Sears. Met meer dan 180 speciaalzaken waaronder Aeropostale, Apple, bebe, Guess? , Ann Taylor, Cache, Coach, Eddie Bauer, Gap en Godiva Chocolatier vind je zeker alles wat je zoekt. Dit gezinsgerichte winkelcentrum biedt tal van winkelmogelijkheden voor kinderen, waaronder The Children's Place, GapKids, Gymboree, Build A Bear Workshop, Stride Rite en Toys R' Us.
301 Mt. Hope Avenue,
Suite 1900
Rockaway, NJ, US 07866

Skylands Stadion

Recreatie
Op 8 mi. afstand
Skylands Stadium (vanaf de opening tot 2014 bekend als Skylands Park) is een professioneel honkbalstadion in de minor league in het Augusta-gedeelte van Frankford Township in Sussex County, New Jersey. Het ligt aan de US 206, vlakbij de kruising met NJ 15, op een stuk grond naast de Sussex County Fairgrounds waar de Sussex County Farm and Horse Show en de New Jersey State Fair elk jaar in augustus gelijktijdig worden gehouden, en is de thuisbasis van de Sussex County Miners van de onafhankelijke Canadian American Association of Professional Baseball.
94 Kampioenschapsplaats
Augusta, NJ, US 07822

Meer

Hilton Parsippany ligt in het hart van Noord-New Jersey en is een eigentijds, luxe hotel met de grootste hoeveelheid vergaderruimte in de omgeving en de flexibiliteit om talloze evenementen te organiseren, van een bestuursvergadering voor 10 personen tot een balzaalgala voor 650 personen. Onze hoogtechnologische evenementenruimte is allemaal centraal gelegen op één verdieping en beschikt over aanpasbare pre-functionele ruimtes, kamers met veel natuurlijk licht, hoge plafonds en de mogelijkheid om een privéomgeving te creëren voor uw evenement. Ons uitzonderlijke partnerteam voor eten en drinken zal speciaal ontworpen menu's samenstellen en uitvoeren die uniek zijn voor Hilton Parsippany, met de beste lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Het toegewijde conciërgepersoneel biedt anticiperende en geavanceerde service, terwijl het hotel naadloos samenwerkt met een intern audiovisueel team, Inspire, voor al uw vergaderbehoeften. Het hotel is ideaal gelegen in een rustige en pittoreske zakencampus, een gebied rijk aan nationale bedrijven en grote bedrijven binnen een straal van 3 km.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 6 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Nov 1 – Dec 31

Extra informatie

Of u nu zaken doet, uw fitnessroutine volgt of graag tijd met uw gezin wilt doorbrengen, ons Hilton hotel is er om het meeste uit uw verblijf te halen door de diensten aan te bieden die u nodig hebt, de voorzieningen die u verwacht en de extra's die u verdient. Gasten die in ons hotel verblijven, kunnen genieten van drie restaurants op het terrein, waaronder Ruth's Chris Steakhouse, een binnen- en buitenzwembad, Starbucks op het terrein en een 24-uurs fitnesscentrum. Tijdens uw verblijf kunt u New York City bezoeken, dat slechts 32 mijl verderop ligt. Het treinstation Morris Plains ligt op 4,8 km afstand en biedt een veilige en gemakkelijke reis naar NYC. Bezoek het historische Morristown en de leuke winkeltjes en restaurants en Mayo Performing Arts. Als je van sport houdt, ga dan naar de New Jersey Devils in het Prudential Center, de New York Giants en de New York Jets in het nabijgelegen MetLife. En het winkelend publiek zal blij zijn met de Mall at Short Hills en Rockaway Mall op slechts 13 kilometer afstand.