Leonardo Hotel Papendrecht

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Burgemeester Keijzerweg 100 Papendrecht 3353

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Draagbare kachels

Afstand vanaf vliegveld

  • 19.45 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte€ 6,50 / dag

Vergaderruimte Leonardo Hotel Papendrecht

Totale vergaderruimte9.074 ft²
Vergaderzalen10
Grootste zaal3.789 ft²
Op één na grootste zaal2.583 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers97
Eenpersoons (1 bed)87
Tweepersoons (2 bedden)87
Suites5

Lokale attracties

Werelderfgoed Kinderdijk

Historisch monument
Op 8 km afstand
Duik in een wereld van windmolens, water en wilskracht. De grachten, molens en pompstations van Kinderdijk houden onze voeten al meer dan 700 jaar droog. Stap aan boord van de rondvaartboot, stap binnen in de museummolens en ontdek de persoonlijke verhalen van de molenaars
Nederwaard 1b
Kinderdijk, NL 2961 ALS

Van de chef! Eten en drinken

Recreatie
Op 0 minutes afstand
Laat je verrassen met Chef's! culinaire ervaring! Ons getalenteerde team van chefs presenteert hun vaardigheden op een bord en geeft je een kijkje achter de schermen van onze open keuken. Hier zijn geen geheimen nodig! Kom bij ons ontbijten, lunchen of dineren en ervaar onze passie voor zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten. In ons team is iedereen chef-kok, dus wees niet verbaasd als een chef in uniform je gerecht serveert en de finishing touch aan tafel voor je klaarmaakt. Zelfs een perfecte espresso-martini wordt rechtstreeks uit de mouw van de chef geschud. Ben je klaar om te genieten?
Burgemeester Keijzerweg 100
Papendrecht, NL 353 PK

Meer

Leonardo Hotel Papendrecht ligt in het groene landschap van de regio Alblasserwaard. Het hotel biedt 97 kamers met moderne voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Het hotel heeft 14 volledig uitgeruste vergaderzalen, met een totale vergaderruimte van 843 m², waardoor het de ideale plek is voor zakenreizen of voor zakelijke of sociale bijeenkomsten.

Extra informatie

Leonardo Hotel Papendrecht is ideaal gelegen in de buurt van het pittoreske landschap van Drecht, in een typisch Nederlandse polder. Het ligt dicht bij het natuurreservaat Alblasserwaard en op slechts een klein eindje rijden van de levendige bezienswaardigheden en geluiden van het centrum van Rotterdam. Met 97 moderne, door design geleide hotelkamers biedt het hotel gasten een ongeëvenaard niveau van comfort, aangevuld met uitstekende eetgelegenheden en ultramoderne conferentiefaciliteiten. Gasten die actief willen blijven, kunnen gratis een fiets huren in de lobby van het hotel of een bezoek brengen aan het Basic Fit-fitnesscentrum net om de hoek. Leonardo Hotel Papendrecht is gemakkelijk bereikbaar per spoor en over de weg. Chauffeurs kunnen hun auto parkeren op de eigen parkeerplaats, en voor degenen die met het openbaar vervoer arriveren, ligt op slechts 20 minuten rijden met de bus van het centraal station van Dordrecht. Na een lange reis kunnen gasten gaan wandelen in het nabijgelegen nationale park Biesbosch, of een kajak huren en over de rivieren en beken van het park peddelen. Wie de voorkeur geeft aan fel licht, zal blij zijn te weten dat ze in 15 minuten in Dordrecht, de oudste stad van Nederland, of in slechts 30 minuten in Rotterdam zijn. Als u op zoek bent naar een hotel in Papendrecht, Nederland, dan is Leonardo Hotel Papendrecht een stijlvolle, goed gelegen accommodatie in het hart van de regio Drecht.

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?