Innisbrook Resort

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
36750 US Highway 19 North Palm Harbor, FL 34684-1239

Promoties

Innisbrook Meeting Offer

01-04-2024 – 30-09-2024

Benodigde datums

  • 30-06-202430-09-2024
  • 01-06-202530-09-2025

Beoordelingen

Northstar
4

Bekroningen

-Gastheer van het jaarlijkse PGA TOUR Valspar Championship -Smart Meetings, Smart Stars Awards, Florida -Zakelijke reizen en incentives, Groenen van onderscheid (2023, 2021, 2013, 2012, 2009) -Golfweek, de beste banen die je kunt spelen in Florida (top 10) -Keuze van de redactie van Golf Digest, beste golfresorts 2018, beste reizen in Florida -Golf Magazine, de beste banen voor vrienden van 2019 (#15) -Golf Digest Editor's Choice Awards, Beste resorts in 2022 - Winnaar van Amerika -Keuze van de redactie van Golf Digest, beste golfresorts 2019, beste reizen in Florida -Golf Digest Editor's Choice, Top 100 beste openbare banen van 2019 (#100) - Geverifieerde Forbes-reisgids en Sharecare-eigendom (2020) -Vergaderingen en congressen, Hall of Fame Inductee, Gold Key

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Ruimte (buiten)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Golfbaan ter plaatse
  • Spa of salon
  • Tennisbanen
  • Watersport
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Vanaf de internationale luchthaven van Tampa - 40 km - Neem de uitgang om de luchthaven aan de rechterkant te verlaten. - Volg de borden en neem de afrit HWY 60/Clearwater/Veterans Express. - Neem de Florida Highway 60 West (Courtney Campbell Causeway) ongeveer 21 kilometer naar het viaduct US Highway 19 North aan de rechterkant van de weg. - Volg US HWY 19N 10 mijl noordwaarts naar Innisbrook Dr. - Sla linksaf naar Innisbrook Dr. en ga via de 2 stopborden naar het resort. Vanuit Miami - Neem Alligator Alley in westelijke richting naar de I-75, neem de afrit bij de I-275/St. Petersburg (net ten noorden van Bradenton) en volg de Skyway Bridge (hiervoor geldt een tol van $1). - Volg de I-275 in noordelijke richting naar Gandy Blvd/ST RD 694. - Sla linksaf naar Gandy BLVD/ST RD 694 in westelijke richting, volg de US Highway 19 North, sla rechtsaf de US Highway 19 North op, rijd ongeveer 35 km verder naar Innisbrook Dr. - Sla linksaf de Innisbrook Dr op en ga via de twee borden naar het resort. Van Orlando - Neem de Interstate 4 West naar Tampa. Neem vervolgens de Interstate 275 South richting St. Petersburg gedurende 3 mijl naar de afslag Tampa Airport/Clearwater. - Volg de borden naar Clearwater/Hwy 60 (voorbij Tampa International Airport). - Neem de Florida Highway 60 West (Courtney Campbell Causeway) ongeveer 21 kilometer naar het viaduct US Highway 19 North aan de rechterkant van de weg. - Volg US 19 North 10 mijl noordwaarts naar Innisbrook Dr. - Sla linksaf naar Innisbrook Dr. en ga via de 2 stopborden naar het resort. Vanuit het noordoosten - Neem de Interstate 95 South naar Jacksonville. - Neem vervolgens de Interstate 295 South naar de Interstate 10. - Neem vervolgens de US 301 South in de richting van Gainesville. - Sla rechtsaf op de 24 West naar de Interstate 75 South. - Neem Florida Highway 56 (afrit 275) Highway 56 gaat over in Highway 54. - Volg Highway 54 naar US Highway 19 North. - Sla linksaf op de US 19 en rijd 13 km zuidwaarts. - Sla rechtsaf naar Innisbrook Dr. en ga via de 2 stopborden naar het resort.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 19 mijl van locatie

Vergaderruimte Innisbrook Resort

Totale vergaderruimte16.560 ft²
Vergaderzalen17
Grootste zaal8.280 ft²
Op één na grootste zaal8.280 ft²
Ruimte (buiten)30.000 ft²
Tentoonstellingsruimte10.000 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers286
Eenpersoons (1 bed)286
Tweepersoons (2 bedden)172
Suites211
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 129,00 – US$ 299,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 129,00 – US$ 299,00
Belastingtarief7%
Bezettingsgraad6%

Lokale attracties

Huwelijksreis op het eiland

Parkeren
Op 9 mi. afstand
De beroemde witte zandstranden van de Golfkust, door „Dr. Beach” beoordeeld als de mooiste van Amerika
1 Causeway Boulevard
Dunedin, FL

Tuinen van Busch

Parkeren
Op 25 mi. afstand
Busch Gardens is het ultieme avonturenpark voor het hele gezin met een scala aan fascinerende attracties gebaseerd op exotische ontmoetingen met het Afrikaanse continent. Busch Gardens, een unieke mix van spannende attracties, een van de beste dierentuinen van het land met meer dan 2.700 dieren, liveshows, restaurants, winkels en spelletjes, zorgt voor ongeëvenaarde „echte” opwinding voor gasten van elke leeftijd.
3605 E. Bougainvillea Avenue
Tampa, FL, US 33612

Sponge Docks en historische wijk van Tarpon Springs

Historisch monument
Op 4 mi. afstand
Toen Griekse immigranten zich voor het eerst in het gebied vestigden, ontdekten ze dat de wateren bij Tarpon Springs rijk waren aan zeer gewilde sponzen. Nu is het gebied het middelpunt van de lokale Griekse cultuur, restaurants en winkels. Er zijn boot- en visexcursies, winkels, een aquarium en tentoonstellingen over sponsduiken. Loop langs de Dodecanese Boulevard om aangemeerde sponsboten, winkels met zeesponzen en restaurants te zien die authentieke Griekse gerechten serveren. De vroege sponsindustrie creëerde een behoefte aan eetgelegenheden in de dokken voor de bootbemanningen. Al snel, toen het nieuws over deze ongewone industrie zich verspreidde, begonnen mensen naar de haven te komen om de sponzen te zien. Winkels gingen open zodat de toeristen sponzen en andere souvenirs konden kopen. De toeristische sector bloeide in Tarpon Springs. Sommige van de oorspronkelijke winkels bevinden zich nog steeds in de Docks en zijn eigendom van dezelfde families die ze hebben opgericht. Door de jaren heen zijn er meer winkels geopend, waardoor het aantal vandaag op meer dan 100 ligt. Er zijn ongeveer vijftien restaurants in de buurt van Sponge Docks, waarvan er verschillende internationaal bekend zijn.
Dodekanesos Boulevard
Tarpon Springs, FL, US 34689

NFL - Tampa Bay Buccaneers

Recreatie
Op 25 mi. afstand
Raymond James Stadium is een multifunctioneel stadion in Tampa, Florida, dat werd geopend in 1998 en de thuisbasis is van de Tampa Bay Buccaneers van de National Football League (NFL) en het University of South Florida (USF) Bulls college football-programma. De capaciteit voor de meeste sportevenementen bedraagt 69.218 zitplaatsen, hoewel deze kan worden uitgebreid tot ongeveer 75.000 voor speciale evenementen met de toevoeging van tijdelijke zitplaatsen. Raymond James Stadium werd op kosten van de overheid gebouwd ter vervanging van het Tampa Stadium en staat bekend om het replica piratenschip dat zich achter de zithoek in de noordelijke eindzone bevindt.
4201 N Dale Mabry
Tampa, FL 3607

Museu Salvador Dali

Museum
Op 30 mi. afstand
Geniet van surrealistische schittering in het Dalí Museum, gelegen aan de waterkant in het centrum van St. Pete, en laat je omringen door een ongeëvenaarde collectie werken van de beroemde kunstenaar Salvador Dalí, die wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke en innovatieve kunstenaars in de geschiedenis. Geniet van een dag in het museum van wereldklasse — wandel door het ontzagwekkende gebouw, verken de markante tuinen en eet een hapje in Café Gala. De uitgebreide collectie van het museum omvat kunstwerken die elk moment en medium van zijn creatieve leven vertegenwoordigen en omvat 96 olieverfschilderijen, tekeningen, boekillustraties, prenten, sculpturen, foto's, manuscripten en documenten. Alle galerieën, waar zowel de permanente collectie als wisselende speciale exposities zijn ondergebracht, bevinden zich op de derde verdieping. Daarnaast organiseert het museum evenementen, optredens, lezingen, workshops en kinderactiviteiten. Dalí Alive 360° is een meeslepende ervaring die het leven van Salvador Dalí, een van de meest invloedrijke en inventieve kunstenaars van de moderne tijd, viert. Deze multisensorische kunstervaring omhult bezoekers met licht en geluid in de nieuwe Dalí Dome, een omgeving van 360 graden. Verdwaal in Dalí's surrealistische landschappen, iconische smeltklokken en geestverruimende illusies tijdens deze unieke kans. Deze speciale ervaring is apart verkrijgbaar. Net zoals Salvador Dalí talloze media en nieuwe artistieke mogelijkheden verkende om zich uit te drukken, gebruikt het Dalí Museum geavanceerde technologie om bezoekers te informeren over het leven en werk van Dalí. Bezoekers van The Dalí kunnen Dalí's schilderijen tot leven zien komen via Augmented Reality (AR) met behulp van de gratis Dalí Museum-app, kunnen op een reeks schermen luisteren naar een opnieuw ontworpen Salvador Dalí op een reeks schermen in de Dalí Lives Artificial Intelligence (AI) -ervaring, en in een van Salvador Dalí's werken stappen via een virtual reality-headset, allemaal inbegrepen bij de toegangsprijs. Dwaal door de Avant-tuin van het museum en ontdek bijzondere details, zoals een smeltende klok op een hangende bank en een sculptuur met snor die perfect is voor selfies. In de Mathematical Garden kunnen leerlingen het verband tussen natuur en wiskunde verkennen. De museumwinkel heeft een uitgebreid assortiment aan Dalí-gerelateerde producten. Vergeet niet te stoppen in Café Gala voor een snack of lichte lunch met tapas of andere gerechten die geïnspireerd zijn op de Spaanse keuken.
1000 Third Street South Saint
Petersburg, FL, US 33701

MLB - Tampa Bay Rays

Recreatie
Op 27 mi. afstand
Tropicana Field is een multifunctioneel koepelstadion in St. Petersburg, Florida, Verenigde Staten. Het stadion is sinds het eerste seizoen van het team in 1998 het honkbalveld van de Tampa Bay Rays of Major League Baseball.
1 Tropicana Dr
Sint-Petersburg, FL 33705

Aquarium van Florida

Recreatie
Op 26 mi. afstand
Het Florida Aquarium, een 501 (c) (3) instelling zonder winstoogmerk die zich toelegt op openbaar entertainment, onderwijs en natuurbehoud, verbaast bezoekers met de schoonheid en kwetsbaarheid van ons ecosysteem. De faciliteit biedt onderdak aan meer dan 10.000 waterplanten en -dieren van 1.340 soorten uit Florida en de rest van de wereld. De hoeksteen van The Channel District, de missie van The Florida Aquarium sinds de opening in 1995, is om het rentmeesterschap over onze natuurlijke omgeving te vermaken, te onderwijzen en te inspireren. Het is een belangrijk voorbeeld van Florida's toewijding aan het behoud van inheemse landschappen, ecosystemen, historische en archeologische vindplaatsen en etnische en culturele tradities die representatief zijn voor de diverse geografie en het culturele leven dat uniek is voor onze staat. Het Aquarium werd geopend in maart 1995 en heeft bijna zes miljoen bezoekers, waaronder 250.000 scholieren en leraren, culturele verrijking geboden.
701 Channelside Drive
Tampa, FL, US 3602

NHL - Tampa Bay Lightning

Recreatie
Op 27 mi. afstand
401 Channelside Dr
Tampa, FL 3602

Meer

Innisbrook Resort ligt op slechts 15 km afstand van Honeymoon Island Beach en op 30 km van de internationale luchthaven van Tampa en de Clearwater-St. Petersburg en omgeving. Dit golfparadijs herbergt vier golfbanen, waaronder de Copperhead, gastheer van het Valspar Championship van de PGA Tour. Als u door de welkomstpoorten van het resort rijdt, wordt u meegesleept door onze 900 hectare glooiende heuvels, natuurreservaten en vredige meren. Ideaal voor conferenties en congressen, bestuursvergaderingen, retraites, groepsgolfreizen en spa- en tennisuitstapjes, Innisbrook heeft echt voor elk wat wils. De conferentiefaciliteiten van het resort omvatten 2 grote balzalen van 8.280 m² met ingebouwde podia, 2 vaste vergaderzalen en nog eens 26 flexibele breakouts. Alle breakouts hebben natuurlijk licht en hebben toegang tot buitenterrassen via 2 glazen openslaande deuren. Natuurlijk zijn het ruime terrein en de serene sfeer van het resort ideaal voor teambuilding-evenementen, thema-evenementen en gezondheids- en welzijnsactiviteiten.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jan 1 – Apr 30
Voor- en naseizoen
May 1 – Jun 30
Oct 1 – Dec 31
Laagseizoen
Jul 1 – Sep 30

Extra informatie

Overzicht van het resort: -900 prachtige hectaren met glooiende heuvels en serene waterwegen -De thuisbasis van het jaarlijkse Valspar Championship van de PGA Tour -Championship golf, tennis, spa, racquetball, pickleball, tennis en meer -6 buitenzwembaden -Comfortabele en ruime gastensuites -2 conferentiefaciliteiten voor ultramoderne evenementen -Flexibele binnen- en buitenruimte -4 unieke culinaire ervaringen -Huisdiervriendelijk Conferenties, bijeenkomsten en evenementen: -Onlangs gerenoveerd -40.000 vierkante meter flexibele overdekte vergaderruimte -40.000 vierkante meter flexibele vergaderruimte in de buitenlucht -2 conferentiefaciliteiten -2 grote balzalen met ingebouwd podium -28 flexibele breakouts met natuurlijk licht en toegang naar buiten -Flexibele configuraties voor groepen van 10 tot 1.000 Recreatie en activiteiten: -De thuisbasis van de Valspar Championship Course van de PGA Tour, de Copperhead -63 uitdagende holes golf 12.000 m² spa binnen en buiten Fitnesscentrum van -4.000 m² -10 har-tru tennisbanen -7 pickleballbanen -3 racketbalvelden -1 volleybalveld voor buiten -1 miniatuur putt-putt-cursus -6 zwembaden, waaronder de Loch Ness Pool en het zandstrand zonder toegang, 3 watervallen en 2 waterglijbanen Centraal gelegen ten opzichte van: -Sponge Docks -Salvador Dali-museum -Clearwater Beach -Stranden op het eiland Caladesi -Huwelijksreis-eiland -Diepzeevissen -Major League Baseball -NHL-ijshockey -NFL-voetbal -Busch Gardens -Kunstscene in Tampa/Sint-Petersburg -Antiekwinkels in Tarpon Springs