Pinstripes - Overland Park, Ks

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Winkelstraat 13500 Overland Park, KS 66223

Voorzieningen

Faciliteiten

  • AV-mogelijkheden
  • Internettoegang
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Apparatuur

  • Draagbare wanden

Alcohol en catering

  • Alcohol toegestaan
  • Catering ter plaatse
  • Keuken ter plaatse

Afstand vanaf vliegveld

  • 38 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Betaalde parkeerruimte

Vergaderruimte Pinstripes - Overland Park, Ks

Vergaderzalen3
Max. aantal staplaatsen1.200
Grootste zaal40.000 ft²
Op één na grootste zaal4.400 ft²
Max. aantal stoelen300
Ruimte (privé)40.000 ft²
Ruimte (semi-privé)Beschikbaar
Ruimte (buiten)Beschikbaar
Filters

Lokale attracties

District Prairiefire

Winkelen
Op 0 mi. afstand
Interessante mensen. Heerlijke plekken. Geweldige dingen om te doen. Bezoek Prairiefire en je zult meer vinden dan alleen een winkelcentrum. Dwaal door het museum in Prairiefire en ontrafel enkele van de grootste mysteries van Natural History & Science, met tentoonstellingen van wereldklasse van het American Museum of Natural History. Geniet van lekker eten en geweldige drankjes in een van onze zeven restaurants, of kom langs bij The Fresh Market en maak thuis iets met verse, wereldse ingrediënten. Koop het nieuwste en verwen jezelf bij een van onze retailers (binnenkort meer!). Maak gerust een rustgevende wandeling door onze begeleide wetlands, een eerbetoon aan het land dat we thuis noemen. Wat je stijl ook is, kom langs bij Prairiefire en wees waar het plezier begint!
5661 W 135e straat
Overland Park, KS 66223

Prairie Fire Museum

Museum
Op 0 mi. afstand
Het museum in Prairiefire werd geopend in mei 2014 en is in korte tijd uitgegroeid tot het nieuwste en meest unieke evenement en ontmoetingsplaats van de regio. Een Discovery Room voor kinderen, de tentoonstellingsgalerij van het American Museum of Natural History en andere interactieve tentoonstellingen worden aangevuld met verbluffende en prachtige architectuur, waardoor een ruimte ontstaat die uitnodigt tot memorabele tijden en geweldige feesten. De capaciteit varieert van 2 tot 500 en omvat binnen- en buitenlocaties. Ze verwelkomen creativiteit en streven ernaar om elk evenement onvergetelijk te maken, ongeacht de gelegenheid!
5801 W 135e straat
Overland Park, KS 66224

Meer

We zijn er zeker van dat u onze locatie perfect zult vinden voor uw groep. We beschikken over meer dan 38.500 vierkante meter aan privé-evenementenruimte, bowlingbanen, jeu de boules banen, semi-privéruimte en ons Italiaans-Amerikaanse bistro-restaurant. Pinstripes - Overland Park is geschikt voor groepen van 20 tot 400 personen in onze besloten vergader- en eetruimtes. Er zijn opties voor het uitkopen van een halve of volledige zaal, volledige buy-outs bieden plaats aan maximaal 1.200 gasten. Het aanbieden van een unieke locatie die kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Of je nu een passie hebt voor bowlen, jeu de boules of de heerlijke Italiaanse/Amerikaanse keuken, wij bieden een memorabele en winnende combinatie voor elk sociaal of zakelijk evenement.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Dec 1 – Dec 20
Voor- en naseizoen
Laagseizoen

Annuleringsbeleid

Niet terugbetaalbare aanbetaling verschuldigd op het moment van ondertekening, volledige vooruitbetaling 10 dagen vanaf de startdatum van het evenement.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?