Drury Plaza Hotel Orlando – Disney Springs® Area (NOW OPEN)

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Hotel Plaza Boulevard 2000 Orlando, FL 32830

Promoties

Free Wi-Fi for All Groups & Meetings

21-04-2023 – 31-12-2024

Beoordelingen

AAA
3

Bekroningen

We zijn echt vereerd dat we de hoogste plaats hebben behaald in de merkcategorie voor hotels in de Forbes-lijst van beste klantenservice van 2024. Forbes werkte samen met HundredX, een data-analysebedrijf, om 201.000 inwoners van de VS te ondervragen die 4,2 miljoen beoordelingen gaven over meer dan 3.000 merken. Deelnemers aan de enquête werd gevraagd om merken te beoordelen op mensen, snelheid, diensten en resolutie. De 300 beste merken bereikten Forbes' allereerste lijst van de beste klantenservice, met Drury Hotels op 56.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Draagbare wanden

Afstand vanaf vliegveld

  • 18.3 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 25,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Drury Plaza Hotel Orlando – Disney Springs® Area (NOW OPEN)

Totale vergaderruimte17.000 ft²
Vergaderzalen10
Grootste zaal5.000 ft²
Op één na grootste zaal4.655 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Ruimte (buiten)Beschikbaar
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers602
Eenpersoons (1 bed)177
Tweepersoons (2 bedden)347
Suites78
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 119,00 – US$ 269,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 119,00 – US$ 269,00
Belastingtarief6,5%
Bezettingsgraad6%

Lokale attracties

Internationale luchthaven van Orlando

Vliegveld
Op 18 mi. afstand
Orlando International Airport (MCO) biedt meer vluchten naar meer plaatsen dan welke andere luchthaven in Florida dan ook. Sterker nog, de luchthaven vierde onlangs haar 150e non-stop route.
Een Jeff Fuqua Blvd
Orlando, FL, US 32827-4392

EPCOT themapark

Parkeren
Op 5 mi. afstand
Ontdek spannende attracties, betoverende internationale paviljoens, prijswinnend vuurwerk en speciale seizoensgebonden evenementen in de twee verschillende werelden van Epcot®, Future World en World Showcase, met de cultuur en keuken van 11 landen: Mexico, Noorwegen, China, Duitsland, Italië, de Verenigde Staten, Japan, Marokko, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Canada.

Orlando Sanford International Airport

Vliegveld
Op 43 mi. afstand
Als u naar Orlando Sanford International Airport vliegt, bevindt u zich midden op de populairste bestemmingen van Florida. Ontdek de lokale hotspots, leuke attracties voor het hele gezin en pretparken in de buurt.
1200 Red Cleveland Blvd.
Sanford, FL, US 32773

De Hollywood Studios van Disney

Parkeren
Op 6 mi. afstand
Filmmagie komt tot leven in Disney's Hollywood Studios®, overspoeld met de glitter en glamour van de Gouden Eeuw van Hollywood, met spectaculaire attracties gebaseerd op kaskrakers en topseries, waaronder Star Wars! Dit park heeft de levendigheid van een bruisende filmset en bestaat uit 7 delen: Hollywood Boulevard, Echo Lake, Muppet Courtyard, Sunset Boulevard, Commissary Lane, Pixar Place en Animation Courtyard. Het park omvat Toy Story Land, een grillige plek in de meer dan levensgrote omgeving van Andy's achtertuin. Te midden van een kleurrijk landschap vol gigantische bouwstenen en speelbordstukken word je ondergedompeld in een ervaring die rechtstreeks uit Andy's levendige verbeelding komt, samen met Woody, Buzz, Slinky Dog, Rex, de Aliens en vele andere geliefde Toy Story-personages.
351 S Studio Dr.
Buena Vista-meer, FL, US 32830

Disney Springs

Nachtleven
Op 1 mi. afstand
Welkom bij Disney Springs®, een werkelijk fantastische plek met een eclectische mix van unieke boetieks, unieke eetgelegenheden en adembenemend entertainment waarvan je je zult afvragen waar de dag is gebleven.
Buena Vista Drive 1486
Orlando, FL, US 32830

Magic Kingdom Park

Parkeren
Op 1 mi. afstand
Sprookjesdromen komen uit voor kinderen van alle leeftijden in Magic Kingdom® Park. Geniet van klassieke attracties, betoverend vuurwerk, muzikale parades en geliefde Disneyfiguren in zes grillige landen: Adventureland®, Frontierland®, Tomorrowland®, Main Street U.S.A.®.
1180 Seven Seas Drive
Buena Vista-meer, FL, US 32831

De tyfoonlagune van Disney

Parkeren
Op 1 mi. afstand
Disney's Typhoon Lagoon waterpark is een tropische oase in het Walt Disney World Resort, met waterglijbanen, een surfzwembad, een lazy river en meer.
1145 E Buena Vista Dr.
Orlando, FL, US 32830

Disney's dierenrijk

Parkeren
Op 9 mi. afstand
Disney's Animal Kingdom Theme Park is een zoölogisch themapark in het Walt Disney World Resort in Bay Lake, Florida, in de buurt van Orlando. Het is eigendom van en wordt beheerd door The Walt Disney Company via de divisie Parks, Experiences and Products en is met een oppervlakte van 580 hectare het grootste themapark ter wereld.
2901 Osceola Pkwy
Bay Lake, FL, US 34747

Meer

Het Drury Plaza Hotel Orlando — Disney Springs® Area is speciaal ontworpen om een productieve vergaderomgeving te creëren voor het organiseren van kleine tot middelgrote vergaderingen. Het resort ligt in het Disney Springs® -gebied en kijkt uit op het blauwe water van Lake Buena Vista. Het beschikt over 17.000 vierkante meter aan flexibele vergader- en evenementenruimte binnen en buiten om kennis op te doen, een visie op de toekomst te geven en onvergetelijke momenten van het leven te vieren. Of u nu een bestuursverblijf plant voor 12 personen of een verkoopvergadering voor 250 personen, het Drury Plaza Hotel Orlando — Disney Springs® Area biedt ultramoderne evenementen- en vergaderruimtes die zijn ontworpen met het oog op samenwerking met geavanceerde technologie.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Oct 1 – Nov 17
Jan 1 – Apr 30
Dec 22 – Dec 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Nov 18 – Dec 21
May 1 – Sep 30

Annuleringsbeleid

Annulering door een groep minder dan 30 dagen voor aankomst of het niet voldoen aan de uitputtingsclausule leidt ertoe dat de annuleringskosten worden berekend als een percentage van de gederfde inkomsten. Individuele annulering is 24 uur voor de dag van aankomst om 12.00 uur.

Extra informatie

We bieden waarde en consistentie met de beste service om ervoor te zorgen dat we onze beloften aan onze gasten elke dag nakomen. Onze Meeting Value Proposition, beter bekend als het „Drury Difference”, biedt eersteklas voorzieningen voor zowel de planner als de deelnemers, zoals: * DAGELIJKS GRATIS warm ontbijt *GRATIS Kickback® om 5.30 uur *GRATIS snelle wifi *GEEN minimum F&B *GEEN resorttoeslag