Visit Oklahoma City

Parklaan 123 73102

Ontdek wat er nieuw is in OKC

Elke bestemming heeft een verhaal en het verhaal van Oklahoma City wordt bepaald door openheid en ondernemende aard. Trouw aan zijn grensverleggende roots, belichaamt OKC de geest van avontuur met een gastvrije sfeer. En met een geheel nieuwe congresscene biedt OKC het hele pakket voor vergaderingen en congressen van elke omvang. Van een nieuw ultramodern congrescentrum, een hotel met het hoofdkantoor van Omni, een gloednieuw Downtown Park en een modern tramsysteem tot een bloeiende culinaire en kunstscene - er is nog nooit een betere tijd geweest om elkaar te ontmoeten in Oklahoma City. Het Oklahoma City Convention Center ter waarde van 288 miljoen dollar biedt 275.000 vierkante meter aan speciale vergaderruimte en nog eens 65.000 vierkante meter bruikbare evenementenruimte met een ontwerp met glazen wanden dat het centrum zal overspoelen met natuurlijk licht. Met bijna 19.000 kamers in de hele stad biedt OKC een breed scala aan prijspunten en voorzieningen, waaronder 25 hotels in het centrum op loopafstand van het congrescentrum en het Bricktown Entertainment District. Omni Hotels & Resort opende een hoofdkantoorhotel met 605 kamers, direct naast het congrescentrum. Bekijk alle vooruitgang die onze stad heeft geboekt en kies Oklahoma City als uw volgende vergaderbestemming.

Benodigde datums

  • 03-07-202417-07-2024
  • 02-09-202409-09-2024
  • 22-09-202427-09-2024

Bereikbaarheid

Oklahoma City ligt op het kruispunt van Interstate 35, Interstate 40 en Interstate 44. Met meer dan 2.400 kilometer aan vierbaanswegen is het een fluitje van een cent om naar en rond Oklahoma City te reizen. OKC ligt op een dag rijden van vele andere grote stedelijke gebieden: -105 mijl ten zuiden van Tulsa, OK -162 mijl ten zuiden van Wichita, KS -205 mijl ten noorden van Dallas, TX -353 mijl ten zuidwesten van Kansas City, MO -501 mijl ten zuidwesten van St. Louis, MO -680 mijl ten zuidoosten van Denver, CO Will Rogers World Airport biedt non-stop luchtdiensten naar veel Amerikaanse bestemmingen, waaronder steden aan de west- en oostkust. Bezoek FlyOKC.com voor meer informatie. Bezoekers van OKC hebben een handige nieuwe manier om zich door het centrum te verplaatsen. De Oklahoma City Streetcar, met prachtige groene, blauwe en roze auto's, verbindt bezoekers met hotels, restaurants en attracties in Downtown, Bricktown, Automobile Alley en Midtown. Zeven auto's rijden zes dagen per week op twee lussen, met verschillende dienstregelingen. Met 22 perrons op de zes mijl lange lus hoeven passagiers maar een paar blokken te lopen om een platform te vinden.

Afstand vanaf vliegveld

  • 15 mijl van locatie

  • Will Rogers World Airport

    10 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Eerste Americans Museum

Museum
Het First Americans Museum vertelt de collectieve geschiedenis van de 39 tribale naties in Oklahoma. FAM biedt selecties uit het Smithsonian National Museum of the American Indian (NMAI) en tentoonstellingen over geschiedenis, cultuur en kunst, live openbare en educatieve programma's, een restaurant met volledige service met unieke, op de inheemse bevolking geïnspireerde gerechten en een uitgebreide cadeauwinkel met inheemse en ambachtelijke waren.

Dierentuin en botanische tuin van Oklahoma City

Recreatie
Op 8 mi. afstand
Laat de goede tijden maar BRULLEN! De Oklahoma City Zoo & Botanical Garden herbergt meer dan 2.000 dieren, waaronder 50 bedreigde of bedreigde soorten. In de dierentuin kunt u de ultramoderne leefomgeving voor olifanten ontdekken, evenals de Great eScape, Cat Forest, Lion Overlook, Children's Zoo en meer.
2101 NE 50th St.
Oklahoma City, OK, US 73111

Avonturen op de rivier

Recreatie
Geniet van wildwaterraften en tubing bij RIVERSPORT Rapids. Geniet van een golf tijdens de Surf OKC-surfervaring. Reik naar de hemel op de 80 meter hoge SandRidge Sky Trail en raas dan 700 meter over de Oklahoma River. Zoom naar beneden op een van de vier Sky Slides, stap van de zes verdiepingen tellende Rumble Drop free-fall af en stap vervolgens het water op in een kajak of stand up paddleboard, allemaal in het Boathouse District in het centrum van de Oklahoma River. Je vindt er ook een jeugdzone, meer dan 13 kilometer aan paden om te hardlopen of te fietsen, mountainbikeroutes en pomptracks.
Riversport Dr. 800
Oklahoma City, OK, US 73129

Geschiedeniscentrum van Oklahoma

Museum
Op 4 mi. afstand
De geschiedenis van Oklahoma gaat veel verder dan de cowboys en indianen die vaak in je opkomen. Luchtvaart, films, de Tweede Wereldoorlog, mode — de inwoners van Oklahoma hebben daarbij een rol gespeeld. Het Oklahoma History Center, een dochteronderneming van Smithsonian, beschikt over vijf buitengewone galerieën met meer dan 200 praktische audio-, video- en computeractiviteiten. Het History Center ligt aan de overkant van het State Capitol en staat vol met duizenden artefacten. Het is de plek om het veelzijdige verhaal van Oklahoma te ontdekken.
800 Nazih Zuhdi Drive
Oklahoma City, OK, US 73105

Scissortail Park

Parkeren
Op 3 blocks afstand
Scissortail Park is de nieuwste openluchtrecreatieruimte van 40 hectare in Oklahoma City, op slechts een steenworp afstand van het centrum van Oklahoma City en het geheel nieuwe congrescentrumcomplex. Slenter door de tuinen en bosjes, ontspan op het gazon, ga naar een concert of live optreden, speel als een kind in de kinderspeeltuin en ga het water op met verhuur van waterfietsen, kajakken en stand-up boards bij het Boathouse. Met een extra opening van 30 hectare in 2022 en nog veel meer evenementen en activiteiten in het verschiet, is er genoeg ruimte om je uit te spreiden en te genieten van een volledige dag in Scissortail Park.
300 SW 7e straat
Oklahoma City, OK, US 73109

Wetenschapsmuseum Oklahoma

Museum
Op 8 mi. afstand
Het is de plek voor praktisch, wetenschappelijk gerelateerd familieplezier met activiteiten en tentoonstellingen gericht op luchtvaart, ruimtevaart en nog veel meer. En toevallig vlak naast de dierentuin.
2100 NE 52e straat
Oklahoma City, OK, US 73111

Mix-Tape bij Factory Obscura

Museum
Mix-Tape at Factory Obscura is een meeslepende en interactieve kunstervaring van 6000 vierkante meter met dynamische lichtinstallaties, nostalgische muziek en bedienbare wanddecoraties.
Northwest 9th Street 25
Oklahoma City, OK, US 73102

Ontelbare botanische tuinen en Tropical Bridge Conservatory

Recreatie
Op 1 block afstand
Ontsnap aan de drukte van het centrum van Oklahoma City met een wandeling door de Myriad Botanical Gardens & Tropical Bridge Conservatory. Dit 17 hectare grote buitenwonderland ligt aan de zuidelijke rand van het centrum en omvat interactieve waterpartijen, een kindertuin, een hondenuitlaatplaats, een groot evenemententerrein en, als u zich hier tijdens de wintermaanden bevindt, een buitenijsbaan. Het Tropical Bridge Conservatory — of de 'buis' zoals de lokale bevolking het noemt — herbergt meer dan 2.000 plantensoorten in twee verschillende klimaten.
301 W. Reno
Oklahoma City, OK, US 73102

Congrescentra

  • Oklahoma City Convention Center, an ASM Global Managed Venue

    Het nieuwe Oklahoma City Convention Center is geopend in 2021 en beschikt over 200.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte; een balzaal van 30.000 vierkante meter en 45.000 vierkante meter flexibele vergaderruimte.

Meer

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?