Hilton Odawara Resort & Spa

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
583-1 Nebukawa Stad Odawara 250-0024

Beoordelingen

Northstar
4

Bekroningen

Hilton Odawara Resort & Spa heeft 6 keer de World Travel Awards gewonnen.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen
  • Whirlpool

Afstand vanaf vliegveld

  • 62.14 mijl van locatie

Vergaderruimte Hilton Odawara Resort & Spa

Totale vergaderruimte12.000 ft²
Vergaderzalen4
Grootste zaal8.670 ft²
Op één na grootste zaal3.780 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers163
Tweepersoons (2 bedden)163
Suites18
Belastingtarief8%

Lokale attracties

Vissershaven van Hayakawa

Winkelen
Op 20 minutes afstand
Elke zaterdag wordt er een vismarkt gehouden. U kunt genieten van verse vis uit Sagami Bay. Het is gemakkelijk om er te komen vanaf Hayakawa Station.

Hakone

Historisch monument
Op 30 minutes afstand
Beroemd om de warmwaterbronnen, de natuurlijke schoonheid en het uitzicht op de nabijgelegen Mt. Fuji, Hakone is een van de meest populaire bestemmingen onder Japanse en internationale toeristen. Geniet van een warmwaterbronbad in openbare badhuizen of ryokan, waarvan vele hun baden niet alleen openstellen voor gasten die verblijven, maar ook voor bezoekers overdag. Odawara is de toegang tot het Hakone-gebied en ligt op slechts 30 minuten rijden van het hotel.

Gotemba Premium Outlets

Winkelen
Op 45 minutes afstand
De Gotemba Premium Outlets zijn een van de populairste outlet-winkelcentra van Japan, gelegen in Gotemba City aan de voet van Mt. Fuji, niet ver van Hakone en op 45 minuten rijden van het hotel. Het winkelcentrum beschikt over meer dan 200 winkels, een aantal restaurants en een food court.

Mount Fuji

Historisch monument
Op 90 minutes afstand
Bekend symbool van Japan en vaak afgebeeld in kunst en foto's, het is de hoogste berg van Japan op 3.776,24 m en ligt ongeveer 100 kilometer ten zuidwesten van Tokio. Het werd op 22 juni 2013 toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst als culturele site. Een rit van 90 minuten vanaf het hotel brengt u naar de voet van de berg en u kunt deze uitzonderlijk symmetrische kegel zien die enkele maanden per jaar met sneeuw bedekt is.

Kasteel Odawara

Historisch monument
Op 20 minutes afstand
Het kasteel was vroeger de familiewoning van de feodale heer Hojo. Je kunt de machtige voetsporen van feodale heren volgen op deze elegante plek die door het Edo-tijdperk tot op de dag van vandaag is gekomen. Ga een stap terug in de tijd met feodale kostuums - bij de Tokiwagi-poort van het kasteel kun je samoeraipantser en kimono huren en je foto laten maken in de outfit met het kasteel op de achtergrond. Gemakkelijk bereikbaar vanaf het hotel met de auto of de JR-trein in 10 minuten.

Kamaboko maken

Recreatie
Op 20 minutes afstand
Kamaboko is een visproduct gemaakt van witvis, eiwit, zout, suiker, vissaus en Japanse sake, gestoomd, gebakken of gepocheerd, waar Odawara beroemd om is. De Suzuhiro Kamaboko-fabriek is een van de grootste van alle 900 kamaboko-makers in Japan, waar bezoekers individueel kunnen ervaren hoe kamaboko wordt gemaakt. 20 minuten met de auto vanaf het hotel.

Meer

Ontspan in het Hilton Odawara Resort & Spa. Het hotel ligt in een prachtige omgeving tussen de uitlopers van Hakone en de Sagami-baai, op slechts 60 minuten van de bruisende stad Tokyo, Japan. Neem de gratis pendeldienst naar het treinstation van Odawara, beschikbaar op weekdagen, voor eenvoudige toegang tot de hoofdstad. Verjong uzelf in de Bade Zone in een van de warmwaterbronnen met hydrotherapie. Zwem baantjes in de binnenruimte van 25 meter lang of geniet van een Japanse behandeling in de spa. Tank bij in het Restaurant Aquafé, waar sandwiches en pastagerechten worden geserveerd. Vermaak u op het uitgestrekte terrein van dit resort in Odawara met een scala aan recreatieve voorzieningen. Speel een rondje golf op de 18-holes putting green of leer van een golfprofessional op de overdekte driving range. Daag vrienden uit voor een potje tennis of basketbal op de banen van het hotel en vermaak zich op de bowlingbaan met tien banen en de speelhal met videogames van het hotel. Het fitnesscentrum biedt de nieuwste apparatuur voor cardiovasculaire training en krachttraining en aerobicslessen. Eet gezond in de Brasserie Flora, waar een scala aan exotische Japanse Kaiseki-gerechten à la carte wordt geserveerd.Geniet van zelfgemaakte zoetigheden en exotische smaken in The Lobby Lounge, met een selectie van verschillende soorten thee.

Extra informatie

Bekroond als: Japan's Leading Spa Resort 2013, 2014, 2015

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?