Experience Notre Dame

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Avenue Notre Dame, 1399 N Notre Dame, IN 46556

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
3

Bekroningen

LEED Gold-gecertificeerd

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Piano
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 10 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Valet parkeerserviceUS$ 20,00 / dag

Vergaderruimte Experience Notre Dame

Totale vergaderruimte36.828 ft²
Vergaderzalen3
Grootste zaal20.000 ft²
Op één na grootste zaal10.796 ft²
Ruimte (privé)30.000 ft²
Ruimte (semi-privé)800 ft²
Ruimte (buiten)1.000 ft²
Tentoonstellingsruimte5.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers132
Eenpersoons (1 bed)112
Tweepersoons (2 bedden)38
Suites18
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 99,00 – US$ 209,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 99,00 – US$ 209,00
Belastingtarief7%
Bezettingsgraad6%

Lokale attracties

Internationale luchthaven South Bend

Vliegveld
Op 20 minutes afstand
South Bend International Airport ligt op slechts 20 minuten van de campus van de Notre Dame en is een handige reismogelijkheid naar de luchthaven. Of u nu voor zaken of vrije tijd wilt vliegen, naar een bestemming dichtbij of ver weg, SBN biedt een non-stop service naar verschillende topbestemmingen en wereldwijde verbindingen die u zoekt.
4477 Progress Drive
South Bend, IN 46628

Cedar Grove Cemetery

Trouw aan zijn pioniersgeest en visionaire geest, heeft Fr. Edward Sorin, C.S.C., richtte Cedar Grove Cemetery op in 1843, een jaar nadat hij de University of Notre Dame had opgericht. In die tijd bevond Cedar Grove zich aan de uiterste rand van de campus en werd gerund door dezelfde priesters en broeders van het Heilige Kruis die belast waren met het overeind houden van een jonge universiteit. De gebroeders Holy Cross richtten in deze beginjaren een mortuarium op, voerden operaties uit vanaf de kelderverdieping van wat nu een woonhuis voor vrouwen is, en gebruikten een door paarden getrokken lijkwagen om doodskisten van de Sacred Heart Church in het midden van de campus naar de begraafplaats te vervoeren. Het mortuarium, een van de eerste in de staat Indiana, werd in 1911 verkocht aan een lokale eigenaar die nog steeds actief is.

Bezoek South Bend

Op 7 minutes afstand
Van tentoonstellingen die je niet mag missen en adembenemende avonturen in de buitenlucht in South Bend tot serene wandelingen langs de St. Joseph River in Mishawaka, er zijn eindeloze mogelijkheden als het gaat om het plannen van je reisschema.

Golfbaan Warren

Op 7 minutes afstand
De William K. en Natalie O. Warren Golf Course in de Notre Dame werd geopend in de herfst van 1999 dankzij de genereuze steun van William K. Warren, Jr., ND-klasse uit 1956. De golfbaan, genoemd ter ere van zijn ouders, verbindt perfect drie van Bill Warren's blijvende passies: zijn familie, golf en de Notre Dame. De vrijgevigheid van de heer Warren is door de jaren heen sinds de opening van de cursus voortgezet. Hij heeft een aantal verbeteringen gefinancierd die ertoe hebben bijgedragen dat de golfbaan erkenning heeft gekregen als een van de beste collegiale banen van het land. Kom langs bij de Warren Golf Course om een rondje te spelen, of blijf in het weekend en neem deel aan een van de Stay and Play-pakketten van Morris Inn.
Warren Golf Course Clubhouse
110
Notre Dame, IN 46556

Stadium-ervaringen

Maak van de gelegenheid gebruik om door de iconische Noordtunnel te lopen. De North Tunnel Experience omvat veldtoegang tot de noordelijke eindzone, de tunnel en kleedkamer van het bezoekende team, een Play Like a Champion-bord, een mediaruimte en meer. Er is een toegangsprijs van $20 per persoon. Tijdens het weekend op speeldagen is de Football Friday Experience beschikbaar voor fans op vrijdagen van het thuisvoetbal vanaf 10.00 uur. Er is een inschrijfgeld van $10 en alle opbrengsten komen ten goede aan het Rockne Athletics Fund. Alle seizoenkaartleden en leden van het Rockne Athletics Fund op groen niveau en hoger krijgen gratis toegang tot deze ervaring.

Wandelings- en hardlooproutes

Ren langs de pittoreske meren van St. Joseph en St. Mary, of door de quads met een perfect uitzicht op de Basiliek van het Heilig Hart, de Grot van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes, de bibliotheek van Hesburgh en de Gouden Koepel van het hoofdgebouw.

Bezoekerscentrum Eck

Het bezoekerscentrum, naast de Hammes Notre Dame Bookstore, bevindt zich dicht bij de ingang van de campus aan de Notre Dame Avenue. Beide gebouwen zijn in 1998 geopend om als eerste stop voor bezoekers te dienen. Het Eck Center herbergt een auditorium met 150 zitplaatsen en presenteert een introductievideo over de Notre Dame. Het is ook het hoofdkantoor van de Notre Dame Alumni Association. Er wordt ook een schat aan andere informatie aangeboden, en het centrum is het startpunt voor regelmatig geplande gratis campusrondleidingen. Rondleidingen met gids zijn het hele jaar door op verschillende tijdstippen beschikbaar. Groepen van 10 of meer moeten een privétour regelen. Rondleidingen zijn beperkt tot de eerste 25 personen die zich binnen 30 minuten na de tour persoonlijk registreren in het Eck Visitors Center. Vooraf reserveren en telefonische reserveringen worden niet geaccepteerd. Rondleidingen omvatten bezoeken aan de grot, de Basiliek van het Heilig Hart, het hoofdgebouw (de Golden Dome) en de Hesburgh Library („Touchdown Jesus”). Rondleidingen door het Notre Dame Stadium worden apart gepland.

Kunstmuseum Raclin Murphy

Gebaseerd op het principe dat kunst essentieel is voor het begrijpen van individuele, gedeelde en diverse menselijke ervaringen en overtuigingen, moedigt het museum nauwkeurig kijken en kritisch denken aan. Ervaringen met belangrijke, originele kunstwerken zijn bedoeld om onderzoek, dialoog en verwondering te stimuleren bij het publiek in de hele academie, de gemeenschap en over de hele wereld — allemaal ter ondersteuning van de katholieke missie van de Universiteit van Notre Dame.

Meer

De prachtige campus van de University of Notre Dame ligt 90 minuten buiten Chicago en trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers om enkele van de meest erkende campusbezienswaardigheden te zien, zoals de Golden Dome, Touchdown Jesus, de grot van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes en de Basiliek van het Heilig Hart. De Universiteit van Notre Dame heeft verschillende evenementenruimtes voor groepen van elke omvang, van privévergaderzalen tot auditoria voor 300 personen en een balzaal voor 500 personen. Boek een onvergetelijke ervaring op een van de nieuwe locaties in Duncan Student Center, O'Neill Hall of Corbett Family Hall. Duncan Student Center, O'Neill Hall en Corbett Family Hall zullen naar verwachting in augustus 2017 worden voltooid en bieden eersteklas evenementen- en vergaderruimtes en unieke ervaringen. De University of Notre Dame heeft ook een hotel op de campus. De Morris Inn is in 2013 heropend voor het publiek na een renovatie en uitbreiding van 30 miljoen dollar, waaronder de oprichting van een balzaal met 300 zitplaatsen en een pre-functionele ruimte op een steenworp afstand van de Golden Dome. Morris Inn heeft 132 kamers en 18 perfect ingerichte suites. Een ondergrondse hal verbindt Morris Inn met het Notre Dame Conference Center, ontworpen met open en ruime ruimtes om gesprekken en discussies te vergemakkelijken, en om sociale bijeenkomsten en evenementen mogelijk te maken. De ruimte van 20.000 vierkante meter bevat 12 seminarruimten, allemaal ingericht volgens de richtlijnen van de International Association of Conference Centers, waarvan het lid is. Het Notre Dame Conference Center beschikt over een auditorium met 375 zitplaatsen dat is uitgerust voor simultaanvertaling van maximaal 14 verschillende vreemde talen. Alle vergaderzalen zijn uitgerust met de beste technologie. De grote eetzaal biedt plaats aan maaltijden en recepties, allemaal verzorgd door de Morris Inn Banquet Department. In de slaapzalen van de University of Notre Dame zijn maximaal tien residentiezalen geschikt voor grotere groepen, elk in kamers met airconditioning.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?