Renaissance Chicago North Shore Hotel

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Skokie Boulevard 933 Northbrook, IL 60062

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
4

Bekroningen

Hoewel we een uitstekend hotelrestaurant hebben, hebben we ook een zeer populair Ruth's Chris Steak House waar de meest veeleisende fijnproevers worden geserveerd. Ruth's Chris heeft ook privékamers beschikbaar voor een intiem diner.

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Conciërgeservice
  • Roomservice
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon
  • Tennisbanen
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

Vanaf O'Hare International Airport: I-90 naar I-294 North naar Willow Road. Verlaat Willow Road East (rechtsaf) naar Sunset Ridge Road. Sla linksaf de Sunset Ridge Road op. Rijd 3 kilometer naar het einde van de straat. Het hotel ligt voor het licht.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Valet parkeerservice
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 15.4 mijl van locatie

Vergaderruimte Renaissance Chicago North Shore Hotel

Totale vergaderruimte20.515 ft²
Vergaderzalen18
Grootste zaal4.134 ft²
Op één na grootste zaal4.018 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Ruimte (semi-privé)Beschikbaar
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers391
Eenpersoons (1 bed)152
Tweepersoons (2 bedden)230
Suites25
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 89,00 – US$ 149,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 94,00 – US$ 149,00
Belastingtarief12,5%
Bezettingsgraad12,5%

Lokale attracties

Northwestern University

Universiteit
Op 8 mi. afstand
Sinds de oprichting in 1851 is Northwestern uitgegroeid tot een van de belangrijkste onderzoeksinstellingen van het land. Northwestern University combineert innovatief onderwijs en baanbrekend onderzoek in een omgeving met veel samenwerking. Het biedt studenten en docenten uitzonderlijke kansen voor intellectuele, persoonlijke en professionele groei. Northwestern ligt op slechts 13 km van het hotel en trekt jaarlijks duizenden bezoekers, niet alleen voor sport, maar ook voor academici.
1501 Central Avenue
Evanston, IL, US 60208

Winkelcentrum Northbrook Court

Winkelen
Op 2 mi. afstand
Northbrook Court ligt op slechts enkele minuten van het hotel en is een knooppunt aan de noordkust van winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Op het veld staan onder meer Neiman Marcus, Macy's, Lord & Taylor en Crate and Barrel en populaire winkels zoals XXI Forever, Coach, Banana Republic, J. Crew, Ann Taylor, LensCrafters en de Apple Store. Restaurants zijn hier onder andere P.F. Chang's en Di Pescara; er is ook een food court en een AMC-theater. Er zijn overal rustruimtes -- kinderen zijn dol op het gebied met de gigantische boomhut. Kom voordat de winkels opengaan om samen met de ochtendwandelaars in het winkelcentrum te trainen. Openingstijden: Winkelcentrum: ma - za, 10.00 - 21.00 uur; zo 11.00 uur
2171 Lake Cook Road
Northbrook, IL, US 60062

Ravinia muziekfestival

Nachtleven
Op 2 mi. afstand
Sinds 1904 is Ravinia Festival Association Chicago's „sound of summer”, een plek waar je je vrienden kunt ontmoeten, een geweldige tijd kunt beleven en naar de beste muziek ter wereld kunt luisteren. We hebben sterren op het podium en sterren aan de hemel, en het is allemaal binnen handbereik. Maar Ravinia is meer dan alleen de beste muziek ter wereld. Voor zoveel mensen die elke zomer door de poort van Ravinia lopen, zijn er net zoveel manieren om te genieten van wat zij „The Ravinia Experience” noemen. Voor sommigen begint het allemaal met een picknick die onderweg wordt opgehaald, gevolgd door een sprong in de trein en begroeten ze hun vrienden op hun favoriete plek op het gazon. Langzamerhand wordt de dag avond en vanuit het comfort van uw perfecte plek op het gazon mondt het uit in een geweldig concert bij kaarslicht terwijl u naar de sterren erboven kijkt. Deze locatie ligt op minder dan 3 km van het hotel en is een „must experience”.
Sheridan Road 418
Highland Park, IL, US 60035

Winkelcentrum Gurnee Mills Factory

Winkelen
Op 25 minutes afstand
Gurnee Mills is de grootste outlet- en winkelbestemming in Illinois. Gurnee Mills biedt de ultieme binnenwinkelervaring met klimaatbeheersing met meer dan 200 winkels, waaronder Neiman Marcus Last Call, Saks Fifth Avenue OFF 5TH, H&M, Bed Bath & Beyond/BuyBuy Baby en Bass Pro Shops Outdoor World. Shoppers kunnen dineren in geweldige restaurants, waaronder Rainforest Café en Ruby Tuesday. Bekijk een film in Gurnee Marcus Cinema 20, geniet van overdekt schaatsen, minigolf en lasergamen op Rink Side Sports and Entertainment, of maak kennis met de reptielen van dichtbij in Serpent Safari, de enige overdekte reptielendierentuin in het gebied! Gurnee Mills ligt op de kruising van Interstate 94 en Grand Avenue (IL 132) in Gurnee, IL, op gelijke afstand tussen Chicago en Milwaukee, en op 40 minuten rijden van beide steden.
Grand Avenue 6170
Gurnee, IL, US 60031

Holocaustmuseum IL

Museum
Op 6 mi. afstand
Het Illinois Holocaust Museum & Education Center vertelt het verhaal van de Holocaust aan de hand van interactieve tentoonstellingen die je zowel zullen ontroeren als inspireren. Speciale tentoonstellingen van wereldklasse verkennen brede thema's die de bevordering van mensenrechten en de uitbanning van genocide bevorderen. Gelegen op slechts 9,6 km van het hotel is dit een educatieve must.
9603 Woods Drive
Skokie, IL, US 6007

Six Flags Groot-Brittannië

Recreatie
Op 20 minutes afstand
Six Flags Great America is een Six Flags themapark in het grootstedelijk gebied van Chicago, gelegen in Gurnee, Illinois. Het werd voor het eerst geopend in 1976 als Marriott's Great America. Six Flags kocht het park in 1984 van de Marriott Corporation en was daarmee het zevende park in de keten. Sinds 2012 heeft het park negen themagedeelten, een waterpark van 16 hectare (65.000 m2), twee speciaal themagebieden voor kinderen en verschillende andere vormen van entertainment.
1 Six Flags Parkway
Gurnee, IL, US 60031

Botanische tuin van Chicago

Recreatie
Op 2 mi. afstand
De Chicago Botanic Garden werd iets meer dan 40 jaar geleden geopend als een prachtige plek om te bezoeken en is uitgegroeid tot een van's werelds grootste levende musea en wetenschapscentra voor natuurbehoud. Elk jaar bezoeken bijna een miljoen mensen de 26 tuinen en vier natuurgebieden van de Tuin, uniek gelegen op 385 hectare grond op en rond negen eilanden. Tien kilometer kustlijn strekt zich uit langs 81 hectare water, waaronder het Great Basin, North Lake en Skokie River Corridor. De tuin heeft ook een gerenommeerde bonsai-collectie. De Chicago Botanic Garden heeft 50.000 leden, het grootste aantal leden van alle Amerikaanse botanische tuinen. Mensen van alle leeftijden, interesses en vaardigheden nemen het hele jaar door deel aan programma's, volgen lessen en wandelen over het terrein. In de negen laboratoria van het Daniel F. en Ada L. Rice Plant Conservation Science Center in de tuin voeren wetenschappers en afgestudeerde studenten een breed scala aan plantenonderzoeken uit. De tuin is een van de slechts 17 openbare tuinen die zijn geaccrediteerd door de American Association of Museums. De Lenhardt-bibliotheek bevat 110.000 boeken, waaronder een van de beste collecties zeldzame botanische boeken van het land. Gelegen op slechts 3 km van het hotel staat deze GEWELDIGE locatie bovenaan de lijst als een „must see!”
1000 Lake Cook Road
Glencoe, IL, US 60022

Chicago Loop

Historisch monument
Op 20 minutes afstand
The Loop is het centrum van Chicago en zonder twijfel het meest iconische deel van de stad. Als je nog nooit in Chicago bent geweest, begin dan hier. Of het nu gaat om een officiële architectuurcruise over de Chicago River of een onofficiële cruise over de echte rivier met verhoogde treinen, alleen de meest afgematte mensen kunnen dat gevoel van ontzag in de ravijnen van LaSalle en de kliffen van Michigan Avenue van zich afschudden. Bovendien bevat de Loop een collectie openbare kunst van wereldklasse, in de vorm van enorme beelden aan de straatkant van veel van de beroemdste beeldhouwers van de 20e eeuw.

Meer

Met 391 slaapkamers, 4 suites en 19.000 vierkante meter aan flexibele vergaderruimte zijn wij de ideale keuze voor vergaderingen en evenementen ten noorden van Chicago. We zijn gelegen aan de Interstate 94 en bieden gemakkelijke toegang tot het centrum van Chicago via de snelweg of trein. We zijn gevestigd in de buurt van grote Fortune 500-bedrijven en in de buurt van restaurants, golf, winkels, musea en buitenlocaties zoals de Chicago Botanical Gardens en het Ravinia Festival. We hebben een volledige renovatie van de kamers en vergaderruimtes voltooid als aanvulling op onze Renaissance Brand Imaging, inclusief RLife Live Music & F&B-evenementen.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Sep 30
May 1 – May 31
Oct 1 – Oct 31
Jun 1 – Jun 30
Apr 1 – Apr 30
Jul 1 – Jul 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Jan 1 – Jan 31
Mar 1 – Mar 31
Feb 1 – Feb 28
Aug 1 – Aug 31
Nov 1 – Nov 30
Dec 1 – Dec 31

Annuleringsbeleid

48 uur

Beperkingen voor faciliteiten

Ons Renaissance-hotel voldoet aan de ADA-normen en is gemakkelijk bereikbaar vanaf Ohare en de snelweg. We bieden voldoende parkeergelegenheid voor onze gasten die plaats bieden aan grote en kleine voertuigen, inclusief touringcars.

Extra informatie

RLife LIVE brengt de beste opkomende acts naar hotels over de hele wereld en biedt een persoonlijke kijk op livemuziek, de culinaire kunsten, mixologie, design en meer. Bezoek nabijgelegen attracties zoals de Chicago Botanic Gardens, Ravinia Festival, Pinstripes en Six Flags Great America. Uitstekende vergader- en cateringruimte en service maken dit mooie hotel en conferentiefaciliteit compleet en dat maakt het tot „Uniquely Renaissance”.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?