NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Langelaan 3 Noordwijkerhout 2211 X

Promoties

5% extra commission on your total net invoice!

Bespaar 5%
29-05-2024 – 30-09-2024

5% Kommission auf Ihre Netto-Gesamtrechnung!

Bespaar 5%
29-05-2024 – 30-09-2024

10% discount on your total net invoice!

Bespaar 10%
29-05-2024 – 30-09-2024

10% Rabatt auf Ihre Netto-Gruppenrechnung!

Bespaar 10%
29-05-2024 – 30-09-2024

SUMMER SAVINGS – UP TO 5% OFF

Bespaar 5%
22-05-2024 – 31-08-2024

Experience our Conference Centre hotels!

27-02-2024 – 31-12-2024

Benodigde datums

  • 22-07-202431-12-2024

Beoordelingen

Hotelstars Union
4
AAA
4

Bekroningen

Green Key-certificering: een wereldwijd erkende certificering in de toeristische sector, dankzij de inzet voor het milieu.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Laadperron
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

Vanaf de luchthaven: Vanaf Schiphol Amsterdam Airport kunnen gasten op de trein stappen naar Leiden Centraal Station (20 minuten). Vanaf Leiden neem je bus 20 richting Noordwijk ZH en stap je uit bij de halte „Herenweg”. Stap dan over op bus 90 en stap uit bij de halte „Langelaan”. Je hebt het hotel bereikt. Neem voor meer informatie contact op met het hotel. Taxi: De rit duurt 25 minuten en kost ongeveer €65. Je kunt een auto huren. Met de auto: De GPS-coördinaten van het hotel: 52.252201°N 4.471998°E Parkeren: ter plaatse en is gratis. Parkeren kan niet vooraf worden gereserveerd. Er zijn elektrische oplaadpunten beschikbaar op het terrein. Vanaf het treinstation: Vanaf Leiden Centraal Station: stap in bus 31 en stap uit bij Vuurbaak, Katwijk. Neem vanaf hier bus 90 en stap uit bij Langelaan. Vanaf Den Haag Centraal Station: stap in bus 90 richting Lisse en stap uit bij Langelaan. Als je een paar dagen in de stad bent, koop dan een dagkaart voor de bus.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 15.53 mijl van locatie

Vergaderruimte NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst

Totale vergaderruimte91.460 ft²
Vergaderzalen123
Grootste zaal10.764 ft²
Op één na grootste zaal6.727 ft²
Ruimte (buiten)2.000 ft²
Tentoonstellingsruimte10.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers513
Eenpersoons (1 bed)5
Tweepersoons (2 bedden)508
Belastingtarief6%

Lokale attracties

Museum Boerhaave

Museum
Op 6 km afstand
Lange Sint Agnietenstraat 10
Leiden, NL 2312 WC

Noordwijkduinen

Recreatie
Op 2 km afstand
Duinweg 81
Noordwijk, NL 2204AV

Space Expo Noordwijk

Museum
Op 6 km afstand
Keplerlaan 3
Noordwijk, NL 2201AZ

Noordwijkerhout strand

Recreatie
Op 3 km afstand
Wilhelmina Boulevard 108
Noordwijk, NL 2202 GW

Kasteel Dever

Recreatie
Op 8 km afstand
Heereweg 349-A
Lisse, NL 2161 CM

NCB Naturalis

Museum
Op 6 km afstand
Darwinweg 2
Leiden, NL 2333 CR

Noordwijkerhout Keukenhof

Historisch monument
Op 7 km afstand
Stationsweg 166A
Lisse, NL 2161AM

Amsterdam Schiphol

Vliegveld
Op 32 km afstand
Evert van de Beekstraat 202
Schiphol, NL 1118 CP

Meer

Het NH Conference Centre Leeuwenhorst is een viersterrenhotel gelegen in de prachtige bloembollenstreek van Nederland. Amsterdam Schiphol Airport ligt op slechts 25 minuten rijden en steden als Leiden en Den Haag zijn met de auto binnen 20 minuten bereikbaar. Voor zakenreizigers of vakantiegangers is er genoeg te doen, want we zijn perfect gelegen voor excursies naar de wereldberoemde Keukenhof, of Noordwijk, een bekende badplaats op een steenworp afstand. Het hotel beschikt over 513 kamers en 123 conferentiezalen, plus een overdekt zwembad en bubbelbad met veel natuurlijk licht, een fitnesscentrum, drie bars en drie restaurants. De conferentieruimtes bieden uitstekende opties voor allerlei soorten vergaderingen, trainingen, seminars, presentaties, evenementen en beurzen of extravagante recepties, voor groepen van 4 tot 1.800 personen. Geniet van het ontbijtbuffet van het hotel op maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 10.00 uur, op zaterdag van 7.00 tot 11.00 uur en op zon- en feestdagen van 7.00 tot 12.00 uur. Het ontbijt bestaat uit een grote verscheidenheid aan verse vruchtensappen, gebak, vleeswaren, kaas, fruit, yoghurt, brood en nog veel meer. U zult zeker onder de indruk zijn van de culinaire hoogstandjes van onze vier restaurants. Geniet van een intiem diner in het à la carte Beach Restaurant of een uitgebreid themabuffet in de North & South Beach restaurants en ons Al Mar Restaurant. Geniet van een verleidelijk drankje in een van de drie karakteristieke bars, Beach Bar, Las Dunas Bar and Terrace of de Cheers Sports Bar, waar u tafelvoetbal, bowling, biljart en darts kunt vinden. Als u wat vrije tijd wilt hebben, kunt u een bezoek brengen aan de fitnessruimte van het hotel, die geopend is van maandag tot en met zondag en gratis toegankelijk is voor alle hotelgasten. Als je van plan bent om wat langer te blijven, staat er ook een personal trainer tot je beschikking. U kunt er ook voor kiezen om te ontspannen in de spa of het zwembad van het hotel. De toegang is gratis voor alle hotelgasten. Als je liever geactiveerd wilt worden, kun je gaan squashen (€9,50 voor 30 minuten), bowlen of biljarten. We bieden gratis parkeergelegenheid voor 600 auto's en kunnen pendeldiensten aanbieden. Gasten kunnen fietsen huren bij de receptie om de Bollenstreek of het strand te verkennen. Er zijn ook enkele laadstations voor elektrische voertuigen (elektrische voertuigen) ter plaatse. In het hele hotel is gratis wifi beschikbaar. Zo verzekeren we je dat je altijd bereikbaar bent voor al je collega's, zakenpartners, maar ook je vrienden en familie. Andere diensten die we aanbieden zijn een bagageruimte, was- en stomerijservice en een wekservice.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Mar 1 – Jun 29
Sep 1 – Nov 29
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Dec 1 – Dec 28
Jul 1 – Aug 29
Jan 1 – Feb 27

Annuleringsbeleid

Neem voor meer informatie over ons annuleringsbeleid voor groepen contact met ons op via +31 252 378499 of mtngs.leeuwenhorst@nh-hotels.com.

Extra informatie

NH Conference Centre Leeuwenhorst is een toonaangevende conferentie-, evenement- en vergaderlocatie in Nederland. We bieden 123 conferentiezalen, allemaal voorzien van een volledig scala aan ultramoderne faciliteiten en apparatuur om eersteklas vergaderingen, conferenties, seminars, presentaties, sportevenementen, beurzen en meer te garanderen. Bij NH Conference Centre Leeuwenhorst vinden we het essentieel dat u in een ontspannen sfeer kunt werken, in een omgeving die zorgvuldig is overwogen voor uw comfort en productiviteit. We zullen uw vergadering aankondigen op een uniek en innovatief digitaal prikbord met uw bedrijfslogo of het logo van uw conferentie. Nadien kunnen uw conferentiebezoekers of deelnemers aan de vergadering genieten van alle diensten die beschikbaar zijn in het hotel, waaronder uitgebreide recreatiefaciliteiten en een aantal restaurants en bars. Als u klaar bent om te beginnen met plannen, zal het ervaren en professionele banket- en conferentieteam van het hotel u graag ontmoeten om een op maat gemaakt programma voor uw evenement samen te stellen. Diensten voor speciale evenementen Voor speciale evenementen of thema's kunnen we al onze feestruimtes eenvoudig naar uw wensen inrichten. Het professionele conferentieteam van ons hotel helpt u graag met vervoersdiensten, hostessdiensten, vertalers en alles wat u nodig heeft tijdens uw vergadering of conferentie. Onze technische en audiovisuele service in NH Conference Centre Leeuwenhorst zorgt voor zelfs de kleinste details, van PowerPoint tot videoconferenties of de hele dag ondersteuning tijdens uw conferentie. Bij aankomst wordt u verwelkomd door uw vaste contactpersoon, die u een houding van absolute flexibiliteit zal tonen.