Niagara Falls USA

10 Rainbow Boulevard 14303

Waarom uw bijeenkomst organiseren in Niagara Falls, VS?

Als het gaat om ideale bestemmingen voor vergaderingen en evenementen, vinkt Niagara Falls USA alle juiste vakjes aan! Hier zijn vijf redenen waarom je volgende evenement hier zou moeten zijn. 1. ATTRACTIES DIE EEN BUCKETLIST WAARD ZIJN Het krachtige drietal watervallen, bekend als Niagara Falls, staat vaak bovenaan de lijst van reizigers van over de hele wereld die je gezien moet hebben. Het donderende gebrul en de wonderlijke aanblik van 600.000 liter water dat bijna 200 voet keldert, verbaast steeds nieuwe bezoekers en terugkeerders. Verras de deelnemers aan uw vergadering met een bestemming waar ze geïnspireerd zullen worden door een iconische natuurlijke attractie. Twee manieren om de watervallen van dichtbij te ervaren: aan boord van de Maid of the Mist-boottocht of in de spannende Cave of the Winds. 2. BELOOPBAAR CENTRUM Met meer dan 1.000 comfortabele hotelkamers in een straal van drie blokken van het Niagara Falls Convention Center, maakt onze bestemming het gemakkelijk voor deelnemers aan de vergadering om zich te verplaatsen. Om nog maar te zwijgen over de tientallen restaurants en attracties die grenzen aan Old Falls Street USA, het bruisende gebied dat de beloopbare binnenstad verankert. Deze charmante geplaveide straat dient de facto als welkomstcentrum, maar ook als een plek om te wandelen, te ontspannen in Adirondack-stoelen aan de straatkant of een vrijdagavondconcert bij te wonen onder de lichten (seizoensgebonden). 3. BETAALBARE ACCOMMODATIES Niet alleen beschikt het centrum over meer dan 1.000 comfortabele kamers in één gebied, maar voor de meeste accommodaties in Niagara Falls USA zijn kosten verbonden die uw bezoekers zich kunnen veroorloven. De accommodaties variëren van een Four Diamond-casinoresort met AAA-classificatie tot moderne hotels en voordelige overloopopties. Ons team kan de accommodaties vinden die passen bij uw budget; we bieden zelfs een nachtvergoeding voor kamers om u te helpen de kosten laag te houden. 4. TOEGANKELIJKE LOCATIE Of u nu dichtbij of ver weg reist, de locatie van Niagara Falls USA maakt vervoer een fluitje van een cent. Met het vliegtuig biedt Buffalo Niagara International Airport (BUF) meer dan 100 dagelijkse vluchten, met een non-stopservice naar 31 luchthavens. Twee grote Amtrak-servicelijnen verbinden de regio met een groot deel van de oostkust en Canada; het Niagara Falls International Train Station (NFL) ligt op minder dan vijf kilometer van het centrum. Met de auto is Niagara Falls USA verbonden met de Interstate 90, maar je hoeft niet per se je eigen auto mee te nemen, want er zijn talloze Uber- en Lyft-ritten. 5. UNIEKE LOCATIES Onvergetelijke locaties zorgen voor memorabele evenementen. In Niagara Falls USA staan verschillende kant-en-klare opties klaar om uw vergadering of bijeenkomst te organiseren. Kijk uit over de Horseshoe Falls of dineer buiten in een van de bekroonde wijnhuizen langs de Niagara Wine Trail, VS, of organiseer je eigen blokfeest buiten op Old Falls Street, VS.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven Buffalo Niagara

    26 mijl van stadscentrum

  • Internationale luchthaven Niagara Falls

    9 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Staatspark Niagara Falls

Parkeren
Op 2 blocks afstand
Niagara Falls State Park is het oudste staatspark van Amerika. Met ontzagwekkende landschappen het hele jaar door, spannende attracties, interactieve tentoonstellingen, kilometers aan wandelpaden en verrukkelijke eetgelegenheden, is Niagara Falls State Park een belevenis vol avontuur!
Prospect Street 332
Niagara-watervallen, NY, US 14303

Wandelpaden in de Niagara-kloof

Recreatie
Op 3 blocks afstand
Verken het Niagara Gorge Trail-systeem, dat bestaat uit een reeks kleinere trajecten die parallel lopen aan de Niagara River Gorge, met enkele van de beste wandel- en fietspaden in Niagara Falls USA. Kies uit verschillende paden, variërend van eenvoudig tot uitdagend, inclusief steile trappen en een beetje boulderhoppen.

Maid of the Mist-boottocht

Recreatie
Op 2 blocks afstand
De Maid of the Mist is actief sinds 1846 en is de enige echte rondvaartvloot waarvan de kapiteins al meer dan 100 jaar veilig door de machtige wateren van de Niagara-kloof navigeren. Deze iconische boottocht wordt alleen uitgevoerd aan de Amerikaanse kant van de watervallen en heeft onlangs twee volledig elektrische, emissievrije passagiersschepen gelanceerd. Gasten van over de hele wereld kunnen nu genieten van een soepeler, stillere en groenere rit wanneer ze het oudste staatspark van het land bezoeken.
Prospect Street 332
Niagara-watervallen, NY, US 14303

Culinair instituut van Niagara Falls

Recreatie
Op 1 block afstand
Bezoekers van het Niagara Falls Culinary Institute kunnen genieten van Savor, een gastronomisch restaurant gericht op studenten; La Patisserie, een banketcafé in Europese stijl en een winkel met een culinair thema van Barnes & Noble. Groepen kunnen deelnemen aan praktische kooklessen en demonstraties!
28 Old Falls Street
Niagara-watervallen, NY, US 14303

Grot van de Winden

Recreatie
Op 2 blocks afstand
Voordat je afdaalt naar de Niagara-kloof, kun je door het World Changed Here Pavilion reizen en meer te weten komen over de geschiedenis van de watervallen. Daal daarna 175 meter af in de ontzagwekkende Niagara-kloof en volg een reeks houten wandelpaden die je naar het ongelooflijke „Hurricane Deck” brengen en de kracht van de Bridal Veil Falls voelen. Nu het hele jaar geopend! Gelegen in het Niagara Falls State Park.
Prospect Street 332
Niagara-watervallen, NY, US 14303

Whirlpool Jet-boottochten

Recreatie
Op 9 mi. afstand
Geniet van een volledig begeleide tocht op een snelle jetboot door de Niagara River Gorge, waar je de stroomversnellingen van klasse V Devil's Hole zult ervaren! Speciaal ontworpen jetboten van 1500 pk duiken rechtstreeks de stroomversnellingen in, nemen honderden liters water op en maken gasten blij! Seizoensgebonden.
115 S Waterstraat
Lewiston, NY, US 14092

Rainbow Air helikoptervluchten

Recreatie
Op 3 blocks afstand
Maak een helikoptervlucht boven en rond de Amerikaanse en Canadese watervallen. Bekijk de majestueuze kracht en schoonheid van de watervallen vanuit de lucht!
Hoofdstraat 454
Niagara-watervallen, NY, US 14301

Niagara Power Vista

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Bezoek de Niagara Power Vista en beleef een spannend en interactief avontuur dat is ontworpen voor nieuwsgierige mensen van alle leeftijden! Begrijp elektriciteit door de ogen van pioniers zoals Nikola Tesla en Thomas Edison en zie hoe de enorme Robert Moses Dam een rol speelt in de energievoorziening. Van virtuele realiteit tot praktische experimenten en de kracht van de natuur, de Power Player-ervaring in de Niagara Power Vista is gratis en een must voor iedereen in de Niagara-regio!
5777 Lewiston Road
Lewiston, NY, US 14092

Congrescentra

  • Niagara Falls Convention Center (NFCC)

    Het Niagara Falls Convention Center is ideaal gelegen in het hart van het centrum van Niagara Falls, NY. De faciliteit van 116.000 vierkante meter beschikt over een veelzijdige, ultramoderne vergader- en evenementenruimte en een flexibele buitenruimte langs Old Falls Street.

    • Tentoonstellingsruimte32.200 ft²
      Totale vergaderruimte63.688 ft²
      Hotelkamers 1 mijl van conferentiecentrum2.000

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 1 – Sep 30
Voor- en naseizoen
Oct 1 – Nov 30
Apr 1 – Apr 30
Laagseizoen
Dec 1 – Dec 31
Jan 1 – Mar 31

Extra informatie

Ons team staat klaar om u bij elke stap te helpen — van de planning vóór de conferentie tot een helpende hand terwijl u hier bent. Neem contact op met Reanna Darone via rdarone@niagarafallsusa.com voor meer informatie over onze gratis diensten en het Meeting Planner Incentive Program.