Visit Newport Beach Inc.

1600 Newport Center Drive Suite 120 92660

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Het Conference Sales-team van Visit Newport Beach Inc. heet u van harte welkom in Newport Beach — de ideale bestemming voor uw volgende vergadering! Newport Beach biedt het beste van alle werelden — een enorme verscheidenheid aan luxe accommodaties; prachtige jachthaven; karakteristieke vergaderlocaties van elke omvang; een mild mediterraan klimaat het hele jaar door; ongeëvenaarde voorzieningen, activiteiten en attracties; en op een steenworp afstand van John Wayne Airport, Orange County — Newport Beach is de ontmoetingsplaats die gegarandeerd elke gast in uw groep tevreden zal stellen. Newport Beach ligt op een toplocatie aan de Californische Rivièra, gelegen tussen Los Angeles en San Diego — op ongeveer een uur rijden van beide steden — en op korte afstand van alle attracties in Zuid-Californië, waaronder Disneyland, Knotts Berry Farm, Legoland en Universal Studios Hollywood. Deze idyllische locatie is gunstig bereikbaar via drie grote luchthavens en biedt het hele jaar door heerlijk weer, met een gemiddelde temperatuur van 70 graden. Newport Beach beschikt over de grootste pleziervaarthaven van de Verenigde Staten, een pittoresk natuurreservaat, golfbanen van wereldklasse, karakteristieke hotels, designer- en boetiekwinkels, uitstekende restaurants en informele eetgelegenheden die zelfs de meest veeleisende fijnproever zullen bekoren. Of uw groep nu luxe accommodatie of meer informele accommodatie nodig heeft, Newport Beach heeft een hotel dat uw verwachtingen zeker zal overtreffen. Naast de duizenden vierkante meter aan zeer flexibele evenementenruimtes in de hotels van Newport Beach, kunt u overwegen om uw bijeenkomst te verfraaien met een evenement dat wordt georganiseerd op een unieke locatie, variërend van een balzaal aan het water tot een luxe jacht, van een restaurant aan zee tot een golfclub met uitzicht op de oceaan... en nog veel meer. Als het op groepsactiviteiten aankomt, biedt Newport Beach een breed scala aan fantastische mogelijkheden voor plezier en teambuilding, waaronder cruises met een elektrische boot, zeilen, surfen, stand-up paddleboarden, kajakken, wandelen, fietsen, golf en tennis. Het Conference Sales-team van Visit Newport Beach Inc. zorgt ervoor dat het plannen van uw vergadering in Newport Beach een gestroomlijnd, lonend en plezierig proces is. Onze bestemmingsexperts werken met u samen om vijfsterrenservice, one-stop-shopping en de beste prijzen in de branche te bieden — en om te garanderen dat uw klanten en gasten een opmerkelijke ervaring beleven in onze stad van wereldklasse. Hoewel deze gids u nuttige informatie geeft over Newport Beach, kijken we ernaar uit om rechtstreeks met u te spreken om te beginnen met het plannen van uw volgende vergadering. Neem contact op met ons Destination Services-team op 949-706-5308.

Promoties

Three Ways to Save with Visit Newport Beach

01-03-2024 – 31-12-2024

VISIT NEWPORT BEACH ELEVATES YOU & YOUR GROUP

01-12-2022 – 31-12-2025

Bekroningen

Afstand vanaf vliegveld

  • Luchthaven John Wayne

    7 mijl van stadscentrum

  • Luchthaven Long Beach

    25 mijl van stadscentrum

  • Internationale luchthaven van Los Angeles

    40 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Mode-eiland

Winkelen
Fashion Island biedt elegantie in de open lucht en uitzicht op de oceaan en beschikt over chique luxe boetieks, cafés en restaurants op weelderig aangelegde pleinen, geaccentueerd door fonteinen en palmbomen. Chique hotels aan de kust en het nieuwe Civic Center in de buurt bieden op loopafstand toegang tot de eetgelegenheden van Fashion Island die worden beheerd door een chef-kok en unieke locaties voor evenementen.
401 Newport Center Dr.
Newport Beach, CA, US 92660

Disneyland Resort

Recreatie
Op 20 mi. afstand
Vier de speciale momenten in het leven, in Disney-stijl! Dit jaar nodigt het Disneyland Resort gasten uit om samen te komen en verjaardagen, jubilea, diploma-uitreikingen — elke persoonlijke prestatie — te vieren op de plek waar dromen uitkomen. Feestvakanties zijn speciale tijden vol goede vrienden en familie, en ze creëren een leven vol herinneringen. Geniet in het Disneyland Resort van twee themaparken, Disneyland en Disney's California Adventure, drie magische hotels en het spannende Downtown Disney District — een gratis wijk met winkels, entertainment en restaurants van wereldklasse.
1313 S. Harbor Blvd.
Anaheim, CA, US 92803

Duffy Electric Boat Company

Recreatie
Geniet van een cruise in de haven van Newport met maximaal tien vrienden in een elektrische Duffy-boot. Jij bent de kapitein in deze unieke, eenvoudig te bedienen boten. Elke boot heeft een luifel, raambehuizing en een cd-speler met aansluiting voor een mp3-speler. Perfect voor zakelijke evenementen en speciale gelegenheden. Bind af en eet in restaurants langs de haven van Newport of neem je eigen eten en drinken mee. Vraag een van onze reserveringsmedewerkers naar onze feestschotels. Gratis parkeren. Reserveren is aanbevolen.
W. Pacific Coast Highway 2001
Newport Beach, CA, US 92663

Ervaringen in de stad

Recreatie
City Experiences by Hornblower Cruises bestaat 30 jaar en is de belangrijkste cruisemaatschappij voor openbare diners en charterjachten. Onze jachten, gastronomische gerechten en adembenemende uitzichten zorgen samen voor een unieke ervaring. Kom aan boord van onze populaire Sunday Champagne Brunch Cruise, Weekend Dinner Dance Cruise of Summer Sunset Cruise. Privéjachtcharters zijn ook beschikbaar voor bruiloften, verjaardagen, vakantiefeesten, vergaderingen en zakelijke evenementen.
2431 West Coast Highway
Suite 101
Newport Beach, CA, US 92663

Balboa Village - De thuisbasis van de Fun Zone

Historisch monument
De Balboa Fun Zone is een van de oudste en laatste geweldige amusementsgebieden aan de kust van Zuid-Californië en een populaire gezinsvriendelijke attractie voor bezoekers van Newport Beach. Bezoekers kunnen genieten van een ritje in het reuzenrad aan het water, spelletjes spelen in de speelhal of een bezoek brengen aan het nautisch museum terwijl ze genieten van hun favoriete strandlekkernijen. Dit is ook een populaire plek om fietsen te huren, havencruises te maken of een dagtrip te maken naar het nabijgelegen Catalina Island met de Catalina Flyer. De Balboa Fun Zone bevindt zich op Balboa Peninsula tegenover Balboa Pier bij Balboa Blvd. Aan de overkant van Balboa Blvd, naast de pier, is een openbare parkeerplaats beschikbaar. Of de Fun Zone kan worden bereikt met de autoveerboot op Balboa Island.
600 East Bay Dr.
Newport Beach, CA, US 9261

LEGOLAND Californië

Recreatie
Op 60 mi. afstand
LEGOLAND California opent het eerste LEGOLAND-waterpark ter wereld met vlotglijbanen voor zes personen, buis- en lichaamsglijbanen, een lazy river en praktijkruimtes voor peuters. LEGOLAND biedt meer dan 50 attracties, shows en attracties. Het aangrenzende SEA LIFE Aquarium is een kindgerichte, voor volwassenen geschikte ervaring in de waterwereld.
Eén Legoland Drive
Carlsbad, CA, US 9/2008

Catalina Passenger Service, inc.

Recreatie
De Catalina Flyer - Newport Beach's „Gateway to Adventure” op Catalina Island is de snelste boot naar het eiland in Orange County. Drie dekken, twee bars, een geweldig toevluchtsoord. Kortingen en tickets zijn online beschikbaar op catalinainfo.com. Vertrekt dagelijks vanaf het beroemde Balboa Pavilion in Newport Beach.
400 Main St.
Newport Beach, CA, US 9261

Sherman bibliotheek en tuinen

Museum
Sherman Library and Gardens biedt een levend museum met planten, tentoongesteld in een charmante omgeving van fonteinen, sculpturen en grote bloembedden die seizoenskleuren uitstralen. De binnenplaatsen, betegelde patio's, serre, schaduwrijke muren en fonteinen vormen de ideale achtergrond voor elk speciaal evenement.
2647 E. Coast Highway.
Corona de Mar, CA, US 92660

Meer

Extra informatie

Top 5 redenen om uw vergadering in Newport Beach te houden 1. JE ZULT GENIETEN VAN ONS WEER Het hele jaar door zijn de temperaturen in Newport Beach gemiddeld 70 graden en minder dan een centimeter regen per maand. Het gebrek aan turbulent weer zorgt voor gemoedsrust voor de planners van vergaderingen of voor ongerechtvaardigde annuleringen op het laatste moment. 2. WE ZIJN GEMAKKELIJK TE BEREIKEN Er is misschien geen aantrekkelijkere, gemakkelijkere luchthaven in de Verenigde Staten dan Orange County/John Wayne Airport. De luchthaven ligt op slechts acht kilometer van Newport Beach en wordt bediend door 12 grote luchtvaartmaatschappijen, die een handig schema van rechtstreekse en aansluitende vluchten door het hele land bieden. Dankzij de overzichtelijke middelgrote indeling, voorzieningen in internationale luchthavenstijl en autoverhuur en hotelshuttles is het heel eenvoudig en aangenaam om naar Newport Beach te komen en te vertrekken. 3. CHIQUE WONINGEN AAN DE KUST Het gevarieerde aanbod aan hotelaccommodaties in Newport Beach omvat gevestigde hotelmerken van het hoogste niveau, waaronder Hyatt en Marriott, die bekend staan om hun gastvrijheid en uitstekende congreslocaties. Planners van vergaderingen kunnen ook kiezen uit unieke accommodaties, zoals 
het iconische Balboa Bay Resort aan het water en het nieuw gebouwde Lido House Hotel (met een bar op het dak). Met meer dan 220.000 vierkante meter aan flexibele vergaderruimte binnen en buiten vindt u gegarandeerd het perfecte hotel voor uw programma. 4. INSPIRERENDE LOCATIES OP EEN ANDERE LOCATIE Overweeg een van de kenmerkende externe locaties van Newport Beach voor een speciaal evenement, een strategiesessie voor leidinggevenden of een feest aan het einde van een conferentie. De lucht (en de zee!) is de limiet als het gaat om innovatieve en memorabele evenementenruimtes in Newport Beach. Huur een jacht, geniet
een diner bij kaarslicht in een wijngrot, een groot feest organiseren in een balzaal aan het water... de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. 5. LOCATIE, LOCATIE, LOCATIE. Lekker dineren op de juiste locatie is vaak het magische ingrediënt dat van een routinematige zakelijke bijeenkomst een spectaculair bedrijfsevenement maakt. Met meer dan 400 eetgelegenheden biedt Newport Beach alles, van een panoramisch uitzicht op de oceaan tot cocktailbars in het zand. Newport Beach biedt dankzij de prachtige ligging aan de kust ook meer mogelijkheden voor plezier en teambuilding dan welke andere bestemming dan ook. Kies uit een scala aan spannende groepsactiviteiten, waaronder varen met een elektrische boot, wandelen, golfen en meer. Elke ervaring kan worden aangepast aan de behoeften van uw groep.