YOTEL New York

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
570 10th Ave. op 42nd St. New York, NY 10036

Promoties

Summer Promo 2024

US$ 169,00 - US$ 239,00
02-07-2024 – 31-08-2024

NYC Q1 2025 Promotion

US$ 119,00
01-01-2025 – 31-03-2025

Benodigde datums

  • 05-07-202431-08-2024

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
3

Bekroningen

Gold Leed-certificering Gold Award 'Beste kamerontwerp - Travel Weekly 2011 Magallan Awards' Zilveren onderscheiding 'Beste restaurantontwerp - Travel Weekly 2011 Magallan Awards' Winnaar 'Coolest Use of Technology' - Boutique Design Awards 2011 Winnaar 'Best Midrange/Economy Hotel' 2012 Hospitality Design Winnaar 'Certificate of Excellence'-2012 TripAdvisor Winnaar 'Hospitality & Workplace Interiors' -2012 Awards voor de Design Week Bekroond met LEED Gold-certificering door de US Green Building Council-2012

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Piano
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 8.8 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 50,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Vergaderruimte YOTEL New York

Totale vergaderruimte12.750 ft²
Vergaderzalen3
Grootste zaal3.000 ft²
Op één na grootste zaal2.100 ft²
Ruimte (privé)2.000 ft²
Ruimte (semi-privé)2.000 ft²
Ruimte (buiten)7.000 ft²
Tentoonstellingsruimte1.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers713
Eenpersoons (1 bed)643
Tweepersoons (2 bedden)52
Suites18
Belastingtarief14,75%

Lokale attracties

Eten en drinken bij YOTEL New York

Nachtleven
Op 0 mi. afstand
Onze liefde is eten. Onze liefdesrelatie is drank. Green Fig at YOTEL is sinds 2016 geëvolueerd en gunstig gelegen tussen Hudson Yards en Times Square. Het omarmt de diversiteit van New York in zijn „New American” keuken. Green Fig is ontworpen voor de „andere 99%” en is dagelijks geopend van ontbijt tot laat in de avond. Het is de bestemming die bekend staat om zijn hippe, informele happy hour, pre-theater en brunch de hele week door.

Time Square

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Time Square heette vroeger Longacre Square, maar werd in april 1904 hernoemd nadat de New York Times het hoofdkantoor had verplaatst naar het Times Building, dat nu One Times Square heet. De locatie is in talloze films gebruikt, waaronder Vanilla Sky als het griezelig stil is afgebeeld, en een post-apocalyptische versie in I Am Legend.
New York, NY, US

Het schuurtje

Theater
Op 5 blocks afstand
Performance Arts Space - The Shed geeft opdracht voor alle doelgroepen originele kunstwerken uit alle disciplines. We brengen gevestigde en opkomende artiesten samen op gebieden variërend van hiphop tot klassieke muziek, schilderkunst tot digitale media, theater tot literatuur en beeldhouwkunst tot dans. Ons huis, The Bloomberg Building, ontworpen door Diller Scofidio + Renfro, Lead Architect, en Rockwell Group, Collaborating Architect, is een ongekende verplaatsbare structuur die zich aanpast om ambitie en innovatie op alle creatieve gebieden te ondersteunen. Door de sociale en economische toetredingsdrempels tot een minimum te beperken, creëren we een warme, gastvrije ruimte voor innovatie en unieke artistieke ervaringen. Door toegang tot en inzicht in het creatieve proces te bieden, zullen we diepe banden smeden tussen onze artiesten en ons publiek. Gedreven door onze overtuiging dat toegang tot kunst een recht is, en geen voorrecht, zullen we spannende, boeiende ervaringen presenteren voor onze gemeenschappen en onze tijd.
Hudson Yards
Midtown West - 10th Avenue & 34th Street
New York, NY, US

Empire State Building

Historisch monument
Op 20 minutes afstand
Het Empire State Building is een monumentale wolkenkrabber van 102 verdiepingen en een Amerikaans cultureel icoon in New York City op de kruising van Fifth Avenue en West 34th Street. Het was 40 jaar lang het hoogste gebouw ter wereld, vanaf de voltooiing in 1931 tot de bouw van de North Tower van het World Trade Center in 1972 werd voltooid. Het Empire State Building is door de American Society of Civil Engineers uitgeroepen tot een van de zeven wereldwonderen van de moderne wereld.
350 5th Avenue Suite 300
New York, NY, US 10118

Hudson Yards

Zakendistrict
Op 4 blocks afstand
Hudson Yards is de nieuwste wijk van New York met meer dan 100 verschillende winkels en culinaire ervaringen, kantoren voor marktleiders, belangrijke openbare kunst en dynamische culturele instellingen, waaronder The Shed, moderne woningen, 14 hectare aan openbare pleinen, tuinen en bosjes en's werelds eerste Equinox Hotel
34th Street en 10th Avenue
New York, NY, US

Madison Square-tuin

Historisch monument
Op 15 minutes afstand
Madison Square Garden, vaak afgekort als MSG en in de volksmond bekend als The Garden, is een multifunctionele overdekte arena in de wijk Manhattan in New York City en gelegen aan 8th Avenue, tussen 31st en 33rd Streets, gelegen bovenop Pennsylvania Station. Madison Square Garden is de derde drukste muziekarena ter wereld wat betreft kaartverkoop, en de thuisbasis van de New York Knicks, Rangers en verschillende andere conferenties en evenementen.
2 Penn Plz
New York, NY, US 10121

Javits Center

Conventiecentrum
Op 10 minutes afstand
In het Javits Center worden vele toonaangevende congressen, beurzen, consumentenbeurzen en speciale evenementen gehouden. Er is geen beter wereldpodium dan het Javits Center om te produceren, tentoon te stellen of een evenement bij te wonen. Wat u ook naar hier brengt, we doen er alles aan om uw ervaring echt lonend te maken. En als bestemming is er niets te vergelijken met New York City als de financiële, amusements-, uitgeverij- en modehoofdstad van de wereld.
655 w 34th Street
New York, NY, US 10001

Station Pennsylvania

Historisch monument
Op 15 minutes afstand
Pennsylvania Station, beter bekend als Penn Station, is het belangrijkste intercitystation en een belangrijk knooppunt voor pendelaars in New York City. Het is een van de drukste treinstations ter wereld en een knooppunt voor inkomend en uitgaand spoorwegverkeer in New York City. Het metrosysteem van New York City heeft ook meerdere diensten die via twee lijnen op het station aansluiten. Het station bevindt zich in de ondergrondse verdiepingen van Pennsylvania Plaza, een stedelijk complex tussen Seventh Avenue en Eighth Avenue en tussen 31st Street en 33rd Street in Midtown Manhattan. Met 300.000 passagiers per dag (tegenover 140.000 in de stad op Grand Central Terminal) met een snelheid van wel duizend passagiers per 90 seconden, is het de drukste passagiersvervoerfaciliteit in de Verenigde Staten en verreweg het drukste treinstation in Noord-Amerika.
34th Street tussen 7th en 8th Avenue
New York, NY, US 10001

Meer

Een hotel dat net zo snel beweegt als jij. YOTEL heeft uitstekende locaties over de hele wereld waar u zich snel kunt concentreren. Een verblijf bij ons betekent tijd doorbrengen op de slimste plekken ter wereld, waar aantrekkelijke, door technologie en design geleide omgevingen een echte verbinding vormen met moderne reizigers die veel onderweg zijn. YOTEL New York Times Square is centraal gelegen in het centrum op de hoek van 42nd en Tenth Avenue, op slechts drie blokken van Times Square en vijf blokken van Hudson Yards. Als u op zoek bent naar een perfecte ontsnapping aan de drukte van de stad, ligt het hotel op slechts twee blokken van de West Side en de Hudson River. Mission Control is het centrum van alle activiteiten in ons hotel. Gebruik onze zelfbedieningsstations om binnen een minuut in en uit te checken of spreek met onze bemanning voor tips uit de buurt, noodbenodigdheden en toiletartikelen, of extra sleutels en handdoeken. 24/7 beschikbaar en klaar om te helpen. We hebben een breed scala aan evenementenruimtes die geschikt zijn voor groepen tot 500. Boek een van onze informele vergaderruimtes of geniet op ons buitenterras. Wat de gelegenheid ook is, wij zorgen ervoor dat het voor u werkt. Voor een meer besloten evenement zijn onze clubkamers ideaal - met smart-tv's en natuurlijk zonlicht. Onze flexibele evenementen- en vergaderruimtes zijn geschikt voor informeel brainstormen, formele bestuursvergaderingen, bedrijfsevenementen, bruiloften, schoolbijeenkomsten, educatieve uitstapjes en samenwerkingen. Als je bent uitgecheckt in het hotel maar toch de stad wilt verkennen zonder je bagage, zeg dan YO! naar YOBOT! Laat ze achter bij onze vriendelijke en efficiënte bagageopslagrobot - uw tassen worden de rest van de dag veilig opgeborgen. 24/7 klaar om te helpen.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 4 – Sep 30
Voor- en naseizoen
Mar 11 – Jun 29
Laagseizoen
Jan 1 – Mar 10
Jun 30 – Sep 3

Annuleringsbeleid

Er kunnen verschillende annulerings- en wijzigingsvoorwaarden van toepassing zijn op verschillende reserveringen, tarieven en cabines. Als uw reservering in aanmerking komt om te worden gewijzigd of geannuleerd, moet u dit vóór 18.00 uur doen op de dag vóór de geplande dag van aankomst. Als u een reservering niet tijdig wijzigt of annuleert, wordt één overnachting in rekening gebracht.