The Luxury Collection Hotel Manhattan Midtown

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
151 W 54e Straat New York, NY 10019

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
4

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Laadperron

Bereikbaarheid

Met de metro: We bevinden ons in de buurt van de meeste grote metro's, waaronder de A, C, E, B, D op 53rd & 7th Ave, de N, Q, R, W op 57th en 7th, of de F op 57th en 6th Ave.

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 85,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 17 mijl van locatie

Vergaderruimte The Luxury Collection Hotel Manhattan Midtown

Totale vergaderruimte6.000 ft²
Vergaderzalen7
Grootste zaal2.500 ft²
Op één na grootste zaal1.500 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers562
Eenpersoons (1 bed)541
Tweepersoons (2 bedden)59
Suites492
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 329,00 – US$ 1.200,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 329,00 – US$ 1.200,00
Belastingtarief14,75%

Lokale attracties

Times Square

Historisch monument
Op 5 blocks afstand
Times Square is een belangrijk commercieel kruispunt in Midtown Manhattan, New York City, VS, op de kruising van Broadway en Seventh Avenue en strekt zich uit van West 42nd tot West 47th Streets. Times Square, bekend als „The Crossroads of the World” en „The Great White Way”, is het fel verlichte centrum van de theaterwijk Broadway, een van de drukste voetgangersknooppunten ter wereld en een belangrijk centrum van de wereldwijde entertainmentindustrie.
West 42nd Street, Broadway en Seventh Avenue
New York, NY, US 10036

Winkelen op Fifth Avenue

Winkelen
Op 3 blocks afstand
Als je een op mode gerichte NYC-toerist bent, is winkelen in de New Yorkse winkels op Fifth Avenue een absolute must tijdens je verblijf in de Big Apple. Winkelen in New York is een heel andere ervaring dan winkelen in een andere stad, vooral langs deze historische weg. De beste winkels op Fifth Avenue, gelegen in het centrum van Manhattan, vinden plaats tussen 39th en 60th Street in de flagshipstores van NYC. Of u nu op zoek bent naar de laatste mode, souvenirs uit New York of nuttige huishoudelijke artikelen, de New Yorkse winkels op Fifth Ave bieden voor elke smaak en elk budget.
5de straat 589
800 5th Avenue
New York, NY, US

Theaterdistrict

Theater
Op 5 blocks afstand
Het Theatre District is een gebied in Midtown Manhattan waar de meeste Broadway-theaters zijn gevestigd, evenals vele andere theaters, bioscopen, restaurants, hotels en andere uitgaansgelegenheden. Het strekt zich uit van 40th Street tot 54th Street, en van ten westen van Sixth Avenue tot ten oosten van Eighth Avenue, en omvat Times Square. Theatre Row, een gebied op 42nd Street van Ninth Avenue tot Eleventh Avenue, bevat veel Off-Broadway- en Off-Off-Broadway-theaters.
New York, NY

Central Park

Parkeren
Op 2 blocks afstand
Central Park is een openbaar park in het centrum van Manhattan in New York City, New York, Verenigde Staten. Het park werd in 1962 aangewezen als nationaal historisch monument en wordt momenteel beheerd door de Central Park Conservancy in opdracht van het stadsbestuur. Central Park wordt in het noorden begrensd door West 110th Street, in het zuiden door West 59th Street en in het westen door Eighth Avenue. Wanneer je een bezoek brengt aan Central Park zul je ontdekken dat er voor elk wat wils is. Van rondleidingen en sport tot sightseeing of gewoon ontspannen, Central Park is de achtertuin van New York. Ontdek de geschiedenis, ecologie en design van het park tijdens wandeltochten onder leiding van vrijwilligers die het hele jaar door worden georganiseerd door de Central Park Conservancy.
New York, NY, US

Cirkel van Columbus

Historisch monument
Op 5 blocks afstand
Columbus Circle, genoemd naar Christopher Columbus, is een belangrijke bezienswaardigheid en bezienswaardigheid in de wijk Manhattan in New York City, gelegen op de kruising van Eighth Avenue, Broadway, Central Park South (West 59th Street) en Central Park West, in de zuidwestelijke hoek van Central Park. Het is het punt van waaruit alle officiële afstanden vanaf New York City worden gemeten. Het monument in het midden van Columbus Circle, gemaakt door de Italiaanse beeldhouwer Gaetano Russo, werd opgericht als onderdeel van de herdenking in 1892 in New York van de 400ste verjaardag van de landing van Columbus in Amerika. De renovatie van de cirkel, voltooid in 2005, omvatte nieuwe waterfonteinen van WET, bekend van Fountains of Bellagio; houten banken; en beplantingen rondom het monument
Broadway 1800
New York, NY 10019

Museum voor Moderne Kunst (MOMA)

Museum
Op 1 block afstand
Het Museum of Modern Art, opgericht in 1929 als onderwijsinstelling, is toegewijd om het belangrijkste museum voor moderne kunst ter wereld te zijn. Het Museum of Modern Art is een plek die creativiteit aanwakkert, geesten prikkelt en inspiratie biedt. Met buitengewone tentoonstellingen en's werelds mooiste collectie moderne en hedendaagse kunst is MoMA gewijd aan het gesprek tussen het verleden en het heden, het gevestigde en het experimentele. Onze missie is om u te helpen de kunst van onze tijd te begrijpen en ervan te genieten.
Weststraat 11, 53
New York, NY, US 10019-5497

Rockefeller Center

Historisch monument
Op 4 blocks afstand
Rockefeller Center of Rockefeller Plaza is een complex van 19 commerciële gebouwen van 22 hectare tussen 48th en 51st Street in New York City. Het is gebouwd door de familie Rockefeller en ligt in het centrum van Midtown Manhattan, verspreid over het gebied tussen Fifth Avenue en Sixth Avenue. Het werd in 1987 uitgeroepen tot nationaal historisch monument. Van het adembenemende uitzicht op Top of the Rock tot een backstage-pas in NBC Studios, elke tour in het Rockefeller Center brengt je binnen en achter de schermen van enkele van de meest geliefde schatten van de stad. Zin om de bezienswaardigheden op eigen houtje te ontdekken? Ontdek meer en bezoek de seizoensgebonden hoogtepunten, buitentuinen en historische gebouwen die het Rockefeller Center zijn gevarieerde, dynamische smaak geven.
6e straat 1230
New York, NY, US 10020-1513

Carnegie Hall

Theater
Op 1 block afstand
Carnegie Hall is een concertzaal in Midtown Manhattan in New York City, gelegen aan 881 Seventh Avenue, in het oostelijke deel van Seventh Avenue tussen West 56th Street en West 57th Street, twee blokken ten zuiden van Central Park. Carnegie Hall heeft altijd de beste muzikanten ter wereld geïnspireerd om op hun hoogste niveau op te treden. Carnegie Hall bevat drie afzonderlijke speelruimten: het hoofdauditorium met 2.804 zitplaatsen op vijf verdiepingen, de Zankel Hall met 599 zitplaatsen en de Weill Recital Hall met 268 zitplaatsen. Het gebouw bevat ook het Carnegie Hall Archives, opgericht in 1986, en het Rose Museum, dat in 1991 werd geopend. De studio's boven de zaal bevatten werkplekken voor artiesten in de podiumkunsten en grafische kunsten, waaronder muziek, drama, dans, maar ook voor architecten, toneelschrijvers, literaire agenten, fotografen en schilders.
881 Seventh Avenue
New York, NY, US 10019

Meer

Het Luxury Collection Hotel Manhattan Midtown biedt een ongeëvenaarde luxe ervaring, aangevuld met enkele van de ruimste accommodaties in Midtown Manhattan. Het echte hoogtepunt van het Luxury Collection Hotel Manhattan Midtown is de selectie van verbluffend ruime suites. Zelfs accommodaties op instapniveau, suites met één slaapkamer, omringen gasten met een woonoppervlak van minimaal 500 vierkante meter met een aparte salon en slaapkamer. Gratis wifi en Nespresso-machines zijn enkele van de voorzieningen om naar uit te kijken. Het Penthouse on 54 biedt een 180 graden uitzicht op Central Park, de Hudson River, de George Washington Bridge en de skyline van Manhattan. De uitgestrekte duplex biedt 2.500 vierkante meter aan woon-, eet- en amusementsruimte - een leeg canvas om uw eigen persoonlijke woonervaring te creëren, of het nu gaat om een gedenkwaardige vergadering of sociale bijeenkomst. Ontspan in het comfort van uw luxe meubilair, gashaard en twee chique slaapkamers, compleet met extra grote luxe badkamers. Elke badkamer is voorzien van een ligbad met aparte grote douches en vloerverwarming. Het unieke Atrium, dat zich onder een groot glazen plafond bevindt, maakt zelfs indruk op de meest veeleisende reizigers. Dit meesterwerk met één slaapkamer, met zijn panoramische uitzichten, omringt gasten met alle sterren die het oog kan zien. Ontwerper David Collins creëerde 1.500 vierkante meter luxueus wonen in een zeldzame omgeving met een royaal bemeten woonkamer, ideaal voor privébijeenkomsten en evenementen, van debuterende kledinglijnen tot intieme cocktailparty's. Onze stijlvolle Sky Suites van 800 vierkante meter zijn royaal bemeten suites met één slaapkamer op de bovenste twee verdiepingen van The Luxury Collection Hotel Manhattan Midtown. Er zijn veel extra grote kleedruimtes met luxe badkamers, compleet met vloerverwarming en luxe meubilair. Onze niet-traditionele vergaderzalen en privé-evenementenruimtes verwelkomen groepen van 10 tot 200 personen, van informele tot zeer formele gelegenheden.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Dec 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Jul 1 – Aug 31
Jan 1 – Mar 31

Annuleringsbeleid

Annuleringsvoorwaarden voor groepen verschillen per seizoen.

Beperkingen voor faciliteiten

Conrad New York Midtown is een rookvrij hotel.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?