The Benjamin Royal Sonesta New York

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
125 East 50th Street New York, NY 10022

Benodigde datums

  • 05-07-202407-07-2024
  • 18-08-202402-09-2024
  • 25-10-202431-10-2024

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
4

Bekroningen

- 2024, U.S. Nieuws Beste hotels USA - 2024, Tripadvisor Travellers' Choice Awards - 2024, functie Rest & Renew-programma, ESCAPE - 2023, functie van het programma Rest & Renew, The Boston Globe - 2023, functie voor het Rest & Renew-programma, Forbes - 2022, 10 hotels waar je de beste nachtrust ooit zult hebben, USA Today 10 Best - 2022, Voordelen van beter slapen en wetenschap achter de speciaal ontworpen slaapsuites in The Benjamin, Good Day New York - 2019, 10 beste hotels voor een goede nachtrust, Travelzoo - 2019, functie Rest & Renew-programma, Newsweek - 2019, functie voor het programma Rest & Renew, House Beautiful - 2019, functie voor het programma Rest & Renew, Westjet Magazine - 2019, meest romantische restaurantplek in NYC, New York Post - 2015, Silver Plume Hotel Excellence Awards voor „Beste zakelijke ervaring” en „Beste algemene ervaring” - 2015, Certificaat van uitmuntendheid, TripAdvisor - 2015, Green Key Global Award, NYIT - 2015, de beste hotels om te slapen in de VS, Huffington Post - 2015, 11 hotelontbijten die de moeite waard zijn om de wereld rond te reizen, Yahoo.com - 2015, Hotel Excellence Awards (HEA), chef-kok en conciërge - 2015, Family Vacation Critic „Favoriet” - 2015, 20 beste weekendjes weg op huwelijksreis in de Verenigde Staten, VacationIdea.com „Ik daag je uit om je kamer niet verfrist en nieuw leven in te blazen uit te komen.” -British Airways, Highlife „Gasten waarderen het dat de leden van het Benjamin-team getraind zijn en reageren op vragen over de voordelen van slapen.” - De New York Times „In The Benjamin in New York City, een luxe hotel in Midtown East, neemt iedereen een goede nachtrust heel serieus.” - MANNEN

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer

Bereikbaarheid

Vliegvelden LaGuardia Airport (LGA), ongeveer 25-30 minuten met de taxi of stadsautoservice. De gele taxi biedt een tarief met een meter (ongeveer $24-28) plus tol en een fooi van 20%. Alle taxi's zijn verplicht om creditcards te accepteren. John F. Kennedy (JFK), ongeveer 30-45 minuten met de taxi of stadsautoservice. Met de taxi: het tarief voor een gele taxi is $45 plus tol en een fooi van 20%. Alle taxi's zijn verplicht om creditcards te accepteren. Met de trein: de AirTrain-service is beschikbaar voor $5 van JFK naar Jamaica Station met toegang tot de Long Island Railroad (LIRR). Rechtstreekse treinen van LIRR naar Penn Station kosten ongeveer $12 (20 minuten). Bezoek MTA LIRR voor dienstregelingen en tarieven. Er is een gele taxiservice beschikbaar van Penn naar The Benjamin Royal Sonesta New York. Laat uw chauffeur weten dat u naar Midtown Manhattan gaat, op de hoek van 50th Street en Lexington in The Benjamin Royal Sonesta New York hotel. Newark Liberty International (EWR), ongeveer 50 — 60 minuten met de auto of stadsautoservice. Met de taxi - Een taxichauffeur uit New Jersey bezorgt u een papiertje met een vast tarief dat varieert van 30 tot 38 dollar (tol en fooi extra), afhankelijk van uw bestemming. Gele taxi's uit New York mogen geen passagiers ophalen in Newark. Het taxitarief bedraagt in totaal ongeveer $70 - $75, inclusief tol en fooien. Met de trein: de AirTrain-service is beschikbaar van EWR naar NJ Transit voor $5. De NJ Transit-service is elke dag beschikbaar tussen 5.01 en 01.50 uur (gesloten tussen 2 en 5 uur). Het tarief is $12,50 voor een enkele reis met de Northeast Corridor of North Jersey Coast Line-service naar New York Penn Station (ongeveer 25 minuten). Bezoek NJ Transit voor dienstregelingen en tarieven.

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 65,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 8.72 mijl van locatie

Vergaderruimte The Benjamin Royal Sonesta New York

Totale vergaderruimte6.956 ft²
Vergaderzalen9
Grootste zaal1.600 ft²
Op één na grootste zaal1.200 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers209
Eenpersoons (1 bed)191
Tweepersoons (2 bedden)18
Suites98
Belastingtarief14,75%

Lokale attracties

St. Patrick's Cathedral

Historisch monument
Op 4 blocks afstand

Museum voor Moderne Kunst

Museum
Op 0 mi. afstand
MoMA is het meest opwindende museum voor moderne kunst ter wereld. De verbazingwekkende collectie omvat meer dan 100.000 van's werelds meest vitale hedendaagse schilderijen, sculpturen, tekeningen, prenten, foto's, architectuurmodellen en tekeningen en designobjecten, evenals een bibliotheek met films, boeken, kunstenaarsboeken en tijdschriften. Hoogtepunten uit de boeiende collectie van het MoMA zijn Picasso, Dali, Van Gogh, Gustav Klimt en Matisse, evenals vooraanstaande werken van befaamde meesters zoals Miro, Chagall, Kandinsky, Munch, Cezanne, Magritte, Rodin, Warhol, Pollock, Kahlo en Rivera.
11 West 53rd St.
New York, NY, US 10019

Empire State Building

Zakendistrict
Op 2 mi. afstand
Het Empire State Building is een monumentale Art Deco-wolkenkrabber van 102 verdiepingen in New York City op de kruising van Fifth Avenue en West 34th Street. De naam is afgeleid van de bijnaam voor de staat New York. Het was meer dan veertig jaar lang het hoogste gebouw ter wereld, vanaf de voltooiing in 1931 tot de bouw van de North Tower van het World Trade Center in 1972 werd voltooid. Na de verwoesting van het World Trade Center in 2001 werd het Empire State Building opnieuw het hoogste gebouw in New York City en de staat New York.
350 Fifth Avenue
Stap 300
New York, NY, US 10118

Central Park

Parkeren
Op 1 mi. afstand
Central Park, dat 843 hectare groot is in het centrum van de stad, is een oase met prachtige graslanden, speeltuinen, wandelpaden en geschiedenis. De natuurlijke pracht van het park wordt versterkt door de vijver, schilderachtige paden, klassieke architectuur, een draaimolen, prachtige tuinen, fonteinen, twee restaurants - Tavern on the Green en the Boathouse - en de ijsbaan. Hoogtepunten van het park zijn de Children's Zoo and Wildlife Center, het nationale weerstation in Belvedere Castle, Delacorte Theatre, Bethesda Terrace en (John Lennon's) Strawberry Fields. Van de Great Lawn tot The Obelisk, het oudste openbare monument in Noord-Amerika, Central Park is de glorieuze recreatieve groene ruimte van New York City.

Radio City Music Hall

Theater
Op 1 mi. afstand
Radio City Music Hall is een uitgaansgelegenheid in het Rockefeller Center in New York City. De bijnaam is de Showplace of the Nation en het was een tijdlang de belangrijkste toeristische bestemming in de stad. Het interieur werd in 1978 uitgeroepen tot bezienswaardigheid van de stad.
1260 Avenue of the Americas
New York, NY, US 10020

Natuurhistorisch Museum

Museum
Op 2 mi. afstand
Het Museum of Natural History in New York City, het grootste en meest baanbrekende natuurhistorisch museum ter wereld, is een indrukwekkend wonder met zijn beroemde dinosauruszalen, Akeley Hall of African Mammals, Gottesman Hall of Planet Earth en het Rose Center For Earth and Space met de technologisch meest geavanceerde ruimtevaartshow ter wereld. Een van de populairste attracties van het museum is de reeks fossielenhallen, waaronder twee dinosauruszalen, waar's werelds grootste collectie fossielen van gewervelde dieren is ondergebracht, waaronder de enorme Tyrannosaurus rex.
Central Park West op 79th St.
New York, NY, US 10024

Rockefeller Center

Winkelen
Op 1 mi. afstand
Rockefeller Center is een complex van 19 commerciële gebouwen met een oppervlakte van 89.000 m2 tussen 48e en 51ste straat in New York City. Het is gebouwd door de familie Rockefeller en ligt in het centrum van Midtown Manhattan, verspreid over het gebied tussen Fifth Avenue en Seventh Avenue. Het werd in 1987 uitgeroepen tot nationaal historisch monument.
600 Fifth Avenue.
New York, NY, US 10020

Metropolitan Museum of Art

Museum
Op 2 mi. afstand
Het Metropolitan, een van's werelds grootste en mooiste musea voor klassieke kunst, heeft een indrukwekkende collectie van meer dan twee miljoen kunstwerken verspreid over 5.000 jaar wereldwijde cultuur. The Met ligt aan Central Park en beschikt over de beroemde American Wing, die de meest uitgebreide collectie ter wereld herbergt: een ongeëvenaarde kijk op de Amerikaanse geschiedenis. De 2.500 Europese schilderijen van het Museum - van Rembrandts tot Vermeers - en impressionistische en postimpressionistische doeken vormen een van's werelds grootste collecties. De Egyptische tentoonstelling vormt de grootste kunstcollectie buiten Caïro, terwijl islamitische kunst als een schat wordt beschouwd.
1000 5th Avenue.
Op 82nd Street
New York, NY, US 10028

Meer

Na een uitgebreide restauratie waarbij de erfenis van het Benjamin Royal Sonesta Hotel is behouden en de toekomst opnieuw is gedefinieerd, zijn we vereerd om onlangs gerenoveerde, verfijnde interieurs te introduceren, met stijlvol meubilair dat een residentiële sfeer en unieke accenten geeft. Op maat gemaakte kunstwerken met een ode aan New York City zijn geïntegreerd in de luxe kamers en suites. Terwijl de lobby ernaar streeft om de geest van Midtown vast te leggen, zijn de kamers en suites van het hotel de plek waar onze gasten thuiskomen. Oorspronkelijk ontworpen als het Beverly Hotel in residentiële stijl met winderige terrassen om te entertainen, ademt het neoromaanse gebouw de sfeer van een privéclub uit en is het een van de meest erkende werken van de beroemde architect Emery Roth. Het gebouw inspireerde kunstenaar Georgia O'Keeffe, ze schilderde het als onderwerp van haar stuk „New York—Night”. Als erkenning voor de grote culturele betekenis en het erfgoed van het hotel, werd het hotel omgedoopt tot The Benjamin en in 2017 door New York City benoemd tot officiële bezienswaardigheid van New York City. The Benjamin, een van de beste hotels gebouwd in de jaren 1920, vertegenwoordigt de vroege evolutie van het wolkenkrabberontwerp in New York City. Het bijzondere karakter en de bijzondere historische esthetiek van het hotel hebben bijgedragen aan de waarde ervan als onderdeel van de ontwikkeling, het erfgoed en de culturele kenmerken van New York City. Aan de hand van de geschiedenis van het gebouw komen de twee hoofdpersonages Benjamin en Beverly tot leven om hun verhaal en hun diepe vriendschap te delen. Het nieuwe ontwerp bevat mannelijke elementen als een weerspiegeling van 'Ben', met prachtige architectuurmomenten, gedurfde lijnen en moderne details, met vrouwelijke accenten om 'Bev' te benadrukken door middel van vergulde rondingen, ingewikkelde patronen en een zacht palet. Ontdek een unieke samensmelting van verleden en heden, waar dierbare herinneringen worden gemaakt en de geest van gastvrijheid leeft. Het verhaal van New York City begint met een individuele reis en evolueert naar een collectieve ervaring...

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 8 – Dec 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Jul 1 – Sep 7
Jan 1 – Feb 28

Annuleringsbeleid

U moet twee dagen voor aankomst vóór 18.00 uur EST annuleren om een boete van één overnachting plus belastingen te vermijden.

Extra informatie

Welkom bij The Benjamin Royal Sonesta New York, een prestigieuze locatie en een vooraanstaande zakelijke omgeving in het topcentrum van Manhattan. Een groot aantal privésalons boordevol ultramoderne voorzieningen en een getalenteerd en ervaren team. Op de tweede verdieping bevinden zich vijf veelzijdige, aanpasbare privésalons, toegankelijk vanuit The Benjamin hotel. Elke salon biedt een residentiële sfeer met natuurlijk licht door de extra grote ramen die uitkijken op de drukte van Midtown. Vergaderadviseurs, wifi, hoogwaardige audio/visuele apparatuur en parkeerservice zijn ook beschikbaar.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?