Four Points by Sheraton Midtown - Times Square

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
West 40th Street 326 New York, NY 10018

Beoordelingen

Northstar
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Afstand vanaf vliegveld

  • 17 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 65,00 / dag
  • Valet parkeerserviceUS$ 80,00 / dag

Kamers

Totaal aantal hotelkamers244
Suites4

Lokale attracties

SKYROOM-lounge

Nachtleven
SKYROOM biedt een prachtig uitzicht over New York. Een bruisende bestemming met zitplaatsen binnen en buiten. Perfecte achtergrond voor bedrijfsevenementen, vakantiefeesten, tentoonstellingen, teambuilding, privé-evenementen, feesten of ontspanning.
330 West 40th Street, 33e verdieping
New York, NY 10018

Empire State Building

Historisch monument
Op 1 mi. afstand
Wees op de top van de wereld! Het Empire State Building, dat 1.454 meter boven de grond uittorent, onthult een architectonisch wonder, maar dompelt je ook onder in de geschiedenis. Meer informatie over kunst en duurzaamheid Ervaar virtuele rondleidingen en speciale exposities. Het hoogste observatiedek in New York op de 86e verdieping biedt adembenemende, onvergetelijke uitzichten, waaronder Central Park, East River, Brooklyn Bridge en Times Square.
5e straat 350
New York, NY 10118

Bryant Park

Parkeren
Op 4 blocks afstand
Bryant Park, een iconisch symbool van Manhattan sinds 1842, ligt op een steenworp afstand van Times Square en trekt tijdens de lunch tot 5.000 mensen op een warme zomerdag. Ontspan tussen de 20.000 soorten bloemen, laat je hoofd leeglopen op een schaak- of backgammontafel, doe nieuwe energie op met een gratis yogales of doe nieuwe energie op in een van de eetkiosken. Het is een geweldige plek om weer in contact te komen met de natuur, onder een arboretum van schaduwrijke bomen, vooral tijdens het trekseizoen.
Avenue of the Americas 1065
New York, NY 10018

Museum voor Moderne Kunst

Museum
Op 2 mi. afstand
Ontdek een van de meest invloedrijke musea voor moderne kunst ter wereld, met meer dan 200.000 evoluerende kunstcollecties van over de hele wereld, waaronder schilderijen, sculpturen en designkunst. Vergroot je kennis door een kunstles te volgen of een voorstelling bij te wonen.
11 W 53e straat
Tussen 5th en 6th Avenue
New York, NY 10019

Madison Square-tuin

Recreatie
Op 8 blocks afstand
Het staat bekend als „The Garden” en herbergt een van de vier arena's in New York City, waar jaarlijks talloze evenementen worden georganiseerd. Bekijk je favoriete artiest, sportteam, een episch concert of een tenniswedstrijd. De thuisbasis van de New York Knicks, New York Rangers en de Westminster Kennel Club Dog Show.
7th Ave tussen 31 en 34 St
New York, NY 10001

Rockefeller Center

Historisch monument
Een projectcomplex van 22 hectare tussen 5th en 7th Avenue, met schilderachtige en adembenemende uitzichten over de stad, artistieke vertolkingen, een overvloed aan winkels, gastronomische hoogstandjes van de beste restaurants en entertainment voor alle leeftijden. Een epicentrum van plezier, je moet een paar uur blokkeren om de beste ervaring te hebben.
45 Rockefeller Plaza
New York, NY 10111

Lincoln Center for the Performing Arts

Theater
Op 2 mi. afstand
Gelegen in de levendige wijk Upper West Side, ervaar je topprestaties op het gebied van dans, theater en muziek. De thuisbasis van de Julliard School of the Performing Arts, wacht op u een schat aan onvoorstelbare muzikale en eclectische culturele optredens.
Lincoln Center Plaza 70
Tussen 62 en 65th Avenue
New York, NY 10023

South Street Seaport

Winkelen
Op 5 mi. afstand
Oproep aan alle zeevarenden en maritieme liefhebbers. Dit „" niet te missen "” gebied is een bloeiende, evoluerende gemeenschap aan het water met een maritiem museum van wereldklasse, biedt adembenemende uitzichten, toegang tot meer dan 100 winkels, cafés, restaurants en theaters.” Fashionista's en stedelingen zullen genieten van winkelen, entertainment en contact maken in deze culturele metropool.
One Seaport Plaza
Waterstraat 199
New York, NY 10038

Meer

Krijg wat je zoekt met de stijl en service die je wilt. We hebben wat het belangrijkst is, zoals een comfortabel bed, een heerlijk ontbijt en verse koffie. Je vindt er snelle en gratis wifi, gratis mineraalwater in de kamer, geweldig lokaal bier met Best Brews en nog veel meer. Gelegen op een van de beste plekken in de stad met toegang tot het meest verbonden Times Square-pendelstation, Broadway en het busstation van Port Authority.

Annuleringsbeleid

48 uur

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?