Discover Long Island

330 Motor Parkway, suite 203 Hauppauge 11788

Waarom Long Island?

Net over de bruggen van New York City biedt Long Island bezoekers een onvergetelijke ervaring. Deze achtertuin aan het strand is een 120 mijl lang eiland in de vorm van een vis. Long Island is het hele jaar door een bestemming met niet alleen sprankelende stranden, maar ook iconische locaties, schilderachtige binnensteden, wereldberoemde wijnlanden en luxe eigendommen. Of u nu een groep van 10 of 1.000 hebt met meer dan 18.000 hotelkamers en 1,5 miljoen vierkante meter aan vergaderruimte, Long Island heeft een scala aan opties. Long Island is bereikbaar via 3 grote luchthavens, ISP, JFK en LGA, inclusief directe vluchten naar veel Amerikaanse steden. Na de vergadering staat uw groep een grote verscheidenheid aan activiteiten te wachten. Avontuurzoekers kunnen naar de top van de vele legendarische vuurtorens klimmen of een wandeling maken door het 300 jaar oude Sunken Forest. Golfbanen van wereldklasse, surfplekken en ultieme vismogelijkheden zijn slechts enkele van de openluchtactiviteiten die beschikbaar zijn voor een dagje uit. Boek een privédiner in een van de 30 wijnhuizen op Long Island met gerechten van boer tot bord, een prachtig kasteel of een historisch herenhuis in „Great Gatsby” -stijl dat ooit eigendom was van enkele van Amerika's rijkste families. Als u op zoek bent naar een luxe hotel of budgetaccommodatie, een charmante herberg in het hart van het wijnland of een kamer met uitzicht op de oceaan, bel dan Discover Long Island om erachter te komen hoe onze gratis diensten het werk van een Meeting Planner gemakkelijker maken. Bezoek www.discoverlongisland.com/meetings en verken onze interactieve website voor meer informatie.

Bereikbaarheid

Long Island is bereikbaar per trein, vliegtuig en veerboot. Op slechts 30 minuten van NYC biedt Long Island een onvergetelijke ervaring zonder de hoge prijzen; er is zelfs gratis parkeergelegenheid. Long Island is bereikbaar via 3 grote luchthavens: ISP, JFK en LGA, met directe verbindingen naar veel Amerikaanse steden.

Afstand vanaf vliegveld

  • Luchthaven Long Island MacArthur

    13 mijl van stadscentrum

  • Luchthaven LaGuardia

    35 mijl van stadscentrum

  • Internationale luchthaven JFK

    37 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Gold Coast-herenhuizen

Historisch monument
Op slechts een klein eindje rijden van New York City aan de noordkust van Long Island ligt een plek van onbevangen rijkdom en weelde, vereeuwigd in het boek van F. Scott Fitzgerald, The Great Gatsby. Veel van de herenhuizen aan de „Gold Coast”, zo genoemd vanwege de enorme concentratie van fortuinen hier, zijn open voor het publiek en voor het plezier.

Golf

Recreatie
Met meer dan 60 openbare golfbanen op Long Island vindt u er zeker een in de buurt van al onze zakelijke hotels. Als je durft, probeer dan de Bethpage Black Course, de locatie van de U.S. Open Golf Championships 2009 en het Barclays Tournament 2012.

Stranden

Recreatie
Long Island heeft altijd in de „Top tien stranden van de VS” gestaan, zoals beoordeeld door Dr. Beach. Trakteer je bezoekers op een clambake op het strand of een wedstrijd om zandkastelen te bouwen om hun teamwerkvaardigheden te testen. Met een kustlijn van 180 kilometer heeft Long Island een warm, zonnig strand dat op je wacht.

Aquarium van Long Island

Recreatie
Deze FinTastic-bestemming beschikt over een van de grootste koraalrifshows op dit halfrond, een haaientank van 120.000 gallon, het hele jaar door zeeleeuwshows, talloze aanraaktanks, vlinders van over de hele wereld en meer dan 100 exposities en interactieve ervaringen, waaronder vlinders, insecten en vogels, Shark Dive, Penguin Encounter, Pirate Snorkel, Shark Keeper en meer! Door Parents Magazine uitgeroepen tot Top 10 Aquarium voor Kinderen.
Hoofdstraat 431 E
Riverhead, NY 11901

Vuurtorens

Historisch monument
Op Long Island staan zeventien vuurtorens. Twee zijn over land bereikbaar; de Fire Island Lighthouse en de Montauk Lighthouse, beide in opdracht van George Washington. Als je durft, klim dan naar de top voor een spectaculair uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Theaters en voorstellingen

Theater
Long Island beschikt over verschillende professionele theaters waar Broadway-shows en acteurs rechtstreeks uit de Great White Way worden gepresenteerd, centra voor podiumkunsten met goede muzikanten en concertzalen met de nieuwste zangers en bands. Geniet van een optreden na een dag vergaderen of organiseer een grote vergadering op een van deze artistieke locaties.

Wijnhuizen, wijngaarden en sterke dranken

Recreatie
Long Island Wine Country beschikt over meer dan 30 wijnhuizen, 50 wijngaarden en een wodka-proefruimte in L.I. Organiseer uw volgende vergadering of een privéwijndiner in een van deze spectaculaire accommodaties. Er zijn ook rondleidingen van een hele dag en een halve dag beschikbaar.

Honkbal van Long Island Ducks

Recreatie
Bethpage Ballpark is de thuisbasis van de Long Island Ducks van de Independent Atlantic League. Reserveer de picknickplaats voor een geweldige avond honkbal en barbecue, reserveer een gedeelte voor uw groep of upgrade naar een van hun luxe suites met 20 zitplaatsen. Hoe dan ook, het is een betaalbaar avondje uit voor je gasten.

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 1 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Apr 1 – Apr 30
Laagseizoen
Nov 1 – Dec 31
Jan 1 – Mar 31

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?