Le Méridien New Orleans

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Poydras Street 333 New Orleans, LA 70130

Promoties

Unlock A Different Point of View Promotion

29-05-2024 – 31-12-2024

Your Unforgettable Family Reunion Awaits

01-06-2025 – 30-09-2025

Getting to know NOLA!

01-01-2024 – 30-09-2024

Benodigde datums

  • 01-09-202406-10-2024
  • 16-11-202430-12-2024

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
4

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Casino
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 15 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 49,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Vergaderruimte Le Méridien New Orleans

Totale vergaderruimte16.881 ft²
Vergaderzalen19
Grootste zaal4.992 ft²
Op één na grootste zaal2.496 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers410
Eenpersoons (1 bed)255
Tweepersoons (2 bedden)133
Suites22
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 109,00 – US$ 469,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 109,00 – US$ 469,00
Belastingtarief16,2%

Lokale attracties

Kunstmuseum van New Orleans (NOMA)

Museum
Op 3 mi. afstand
New Orleans Museum of Art (NOMA), de oudste instelling voor schone kunsten van de stad, werd op 16 december 1911 geopend met slechts negen kunstwerken. Tegenwoordig herbergt het museum een indrukwekkende permanente collectie van meer dan 40.000 objecten. De collectie, bekend om haar buitengewone sterke punten in Franse en Amerikaanse kunst, fotografie, glas en Afrikaanse en Japanse werken, blijft groeien en groeien, waardoor NOMA een van de beste kunstmusea in het Zuiden is.
1 Collins Diboll Cir,
(Gelegen in het stadspark)
New Orleans, LA, US 70124

Lakewood Country Club

Recreatie
Op 3 mi. afstand
Lakewood, de golfbaan waar 26 New Orleans Opens werden gehouden, werd op 28 februari 2009 geopend voor het publiek na een renovatie van $9 miljoen. Gelegen tussen de prachtige cipressen en eiken van Louisiana belooft Lakewood een van de belangrijkste golfbestemmingen van het Zuiden te worden. Het New Orleans Firefighters Pension Fund kocht de Lakewood Country Club in 2003 met plannen om het omliggende pand in de komende jaren te ontwikkelen tot een luxe golfresort met golfvilla's, een luxe viersterrenhotel, flatgebouwen en meer.
4801 Generaal DeGaulle Dr.
New Orleans, LA, US 70131

Kunstmuseum van Ogden

Museum
Op 7 minutes afstand
Het Ogden Museum of Southern Art bevindt zich in het Warehouse Arts District in het centrum van New Orleans, Louisiana. Opgericht in 1999 en sinds 2003 in Stephen Goldring Hall op Camp Street 925. De collectie bestaat uit werk van kunstenaars uit of verbonden aan vijftien zuidelijke staten (Alabama, Arkansas, Florida, Georgia, Kentucky, Louisiana, Maryland, Mississippi, North Carolina, Oklahoma, South Carolina, Tennessee, Texas, Virginia en West Virginia) en het District of Columbia. [2] De collectie is gebaseerd op de oprichtingsschenking van meer dan 600 werken uit de privécollectie van de New Orleans-zakenman Roger H. Ogden.
925 Camp Street
New Orleans, LA, US 70130

Longue Vue-huis en -tuinen

7 x Bamboerood
New Orleans, LA, US 70124

Museum voor Hedendaagse Kunst

Museum
Op 6 minutes afstand
Het Contemporary Arts Center (CAC) is een multidisciplinair kunstcentrum dat zich toelegt op de presentatie, productie en promotie van de kunst van onze tijd. Het CAC werd in 1976 opgericht door een gepassioneerde groep beeldende en uitvoerende kunstenaars toen de beweging om de muren tussen beeldende en podiumkunsten af te breken in het hele land actief was. Het CAC drukt zijn missie uit door tentoonstellingen, voorstellingen en openbare programma's van wereldklasse te organiseren die het publiek voor de kunsten opleiden en vergroten en tegelijkertijd samenwerking aanmoedigen tussen verschillende belanghebbenden, bestaande uit kunstenaars, instellingen, gemeenschappen en supporters over de hele wereld.
925 Camp Street,
New Orleans, LA, US 70130

Conferentiecentrum Ernest N. Morial

Conventiecentrum
Op 1 mi. afstand
Het New Orleans Ernest N. Morial Convention Center (MCCNO), het zesde grootste congrescentrum van het land, ligt aan de machtige Mississippi-rivier, op loopafstand van de Franse wijk, en is de motor van de horeca in Crescent City. Samen met de populaire bestemming van New Orleans hebben de MCCNO's ruimtelijkheid, service en flexibiliteit ervoor gezorgd dat de faciliteit sinds de opening in 1985 consequent in de top 10 staat voor het organiseren van de meeste nationale congressen en beurzen per jaar.
900 Convention Center Blvd.
New Orleans, LA, US 70130

Staatsmuseum van Louisiana

Museum
Op 1 km afstand
De meest prominente erfgoedattractie van New Orleans is het Louisiana State Museum, een complex van nationale monumenten met duizenden artefacten en kunstwerken die de erfenis van historische gebeurtenissen en culturele diversiteit van Louisiana weerspiegelen. Het museum exploiteert vijf gebouwen in de beroemde Franse wijk: de Cabildo, Presbytere, 1850 House, Old U.S. Mint en Madame John's Legacy. Ook het Louisiana State Museum - Patterson in Patterson, Louisiana State Museum - Baton Rouge, het Old Courthouse in Natchitoches en de E.D. White Historic Site in Thibodaux.
751 Chartres Street
New Orleans, LA, US 70116

Louis Armstrong International Airport - MSY

Vliegveld
Op 12 mi. afstand
Louis Armstrong New Orleans International Airport is een internationale luchthaven onder klasse B-luchtruim in Kenner, Jefferson Parish, Louisiana, Verenigde Staten. Het is eigendom van de stad New Orleans en ligt 11 kilometer ten westen van het centrum van New Orleans. Een klein deel van Runway 11/29 bevindt zich in St. Charles Parish zonder rechtspersoonlijkheid.
1 Terminal Dr,
Kenner, LA, US 70062

Meer

Met 16 stijlvol ontworpen vergaderlocaties en meer dan 20.000 vierkante meter aan flexibele ruimte zet Le Méridien New Orleans de toon voor productieve conferenties hier in het hart van de stad. Of u nu een klein seminar of een uitgebreid bedrijfsgala organiseert, ons hotel kan aan uw behoeften voldoen. Geniet in al onze zalen van ultramoderne audiovisuele technologie en van een schilderachtig uitzicht op de Palm Garden en het centrum van New Orleans. Onze unieke Creative Meetings-opzet voegt een creatieve flair toe om uw bezoekers te stimuleren met gerechten en ervaringen die zijn geïnspireerd op de bestemming. Vertrouw op onze intuïtieve medewerkers om u te helpen bij elk aspect van uw evenement; geen enkel detail is te klein.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jan 1 – May 31
Oct 1 – Nov 15
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Jun 1 – Sep 30
Nov 16 – Dec 31

Annuleringsbeleid

72 uur

Extra informatie

Le Meridien New Orleans heeft zojuist een transformerend revitaliseringsproject van meerdere miljoenen dollars voltooid dat alle gebieden raakt! Nieuwe fotografie nu online! De nieuwe look biedt een nieuw leven in de lobby met een verscheidenheid aan comfortabele en uitnodigende gemeenschappelijke ruimtes en een complete modernisering van 410 kamers. Dit omvat 22 suites, een prachtig zwembad op het dak, een ultramodern fitnesscentrum met uitzicht op Poydras Street, een aangelegde palmentuin om te genieten van een aperitief in de middag, en 17.000 m² aan verbeterde vergaderruimte. Het ontwerp ligt aan de Mighty Mississippi River en bevat elementen van de kenmerkende cultuur van New Orleans door gebruik te maken van de topografie van de Mississippi-rivier in de gangen en muurschilderingen van Avery Lawrence, een lokale kunstenaar. Het hotel is centraal gelegen aan Poydras Street en naast het beroemde Arts District en gunstig gelegen op loopafstand van jazzclubs en restaurants van de wereldberoemde Franse wijk. Maak een echte tour door het prachtige Le Meridien New Orleans: https://visitingmedia.com/tt8/?ttid=lemeridien-new-orleans#/360?group=0&tour=0&b11t0=1&ha17=1

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?